57

БГ

преди 11 години

Основната причина крадения *** ток не премахната, следователно сметките ни пак ще са високи. След като хиляди *** са закачени нелегално към ЕРП-тата, то загубите им са огромни. Тези загуби ги покриваме - онези, които работят и държат тази страна изправена. Не на турско-комунистическата ***.

56

Монархист

преди 11 години

Хахахаха, много поздрави на оня чук дето защитаваше Борисов и ми обясняваше как тока щял да става двойно по-скъп!!!

55

Енергетик

преди 11 години

До КАРЪК20 по-евтино, 30-по евтино, 60-по евтино. Абе кажи направко коя година ще стигнем до това, да ти плащат да ползваш тока? :-D Аман от наивниците или манипулаторите.

54

Анонимен

преди 11 години

Обещанието не е като даването! И ако останат на власт, аууу, Боко е излапал парите.

53

КАРЪК

преди 11 години

Ако в енергетиката се премине на пазарен принцип, цената ще се свали с 20%. Ако се пуснат 3-ти и 4-ти реактори на Козлодуй - с още .30%. Имат още 30 години експлоатационна възраст и въпреки натиска от Европа, никое правителство не се реши да ги нареже. Стават 50%. Изчислено е. Ако построим Белене, ще имаме гаранция за евтин ток 60 години напред.А сега, с всяко пускане на компа, със всяко включване на осветлението и т.н., гушиме Цветелинка Бориславова и сие.

52

реалист

преди 11 години

Пак манипулации и заблуди - колко прави 5% - "то голямото намаление" - 1 стотинка, така правеха и с пенсиите преди - 5 лв. увеличение и "биене в гърдите". И обикновенните хора чуват "ще се намали цената", но не им е ясно, че почити няма да им се отрази - това е тяхната политика на демагогство.

51

Йосиф

преди 11 години

Вие наистина сте се сдухали! Предната статия,в която става ясно,че ГЕРБ искат оставката на правителството коментарите отдолу са "Не щем ГЕРБ никога повече" .Сега чета и коментарите под статия "Цените ще намалеят с 5% за електроенергия" и отдолу коментари от сорта на "Хвърляйте прах в очите на хората!Предсрочни избори".И като има предсрочни избори кого ще изберете мама му стара?Мина не мина 1 месец и ОСТАВКА,изчакайте малко.С нови избори само сме назад 30 милиона лева.Много сте сдухани.ЧЕСТНО !

50

Али бей

преди 11 години

Ей това се наричат подводни камъни! А сега да вдигнат и пенсиите с 10% и да видим кое следващо правителство ще се наеме да ги свали или да фалира държавата нацяло.За съжаляние братя българи който има роднини и приятели на запъд да си стяга куфарите. Зимата на Жан ще е мека в сравнение с предстоящата.Глад и трепня ни чакат тук а на пролет????? -Ердоган.

49

Анонимен

преди 11 години

ПОПУЛИЗЪМ!!!Цената ще я свалят, за да спасят Станишарски и като не могат да ги спасят и с това - токът ще си скочи и те ще кажат "НА! ВИДЯХТЕ ЛИ!!!"Ама има ли още кой да ги слуша? Да не говорим да им вярва

48

Анонимен

преди 11 години

Абе стига сте ни хвърляли прах в очите! Тока трябва да падне наполовина,запомнете НАПОЛОВИНА!!!!!!!

47

бургазлия

преди 11 години

"МОЖЕ" да ви и медиите и след това парното с 14% скок нагоре :D

46

Анонимен

преди 11 години

Късно е да си миете ръцете по Пилатовски вече искаме оставка и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЪД

45

san

преди 11 години

Ха ха. Малко преди да падне, и Бойко се опита да "намали" напрежението с уж по-ниска цена на тока...

44

prokurora

преди 11 години

Винаги след протест или отнемат лиценза на ЧЕЗ, или токът пада и какво ли не. Явно всеки ден трябва да протестираме.

43

Анонимен

преди 11 години

Червените *** са в паника, вече са готови да дават и дупе за да спрат протестите и да останат на власт. Както казва колегата под номер 52, 5% са пренебрежимо малки с това което се готвят да задигнат те чрез строителството на АЕЦ Белене.

42

ГГ

преди 11 години

Оставете правителството да работи *** гербаджийски слабоумни такива

41

мак

преди 11 години

До 5% не ни устройва. Сега няма да го усетим, камо ли през зимата.

40

nikoi

преди 11 години

i s deset prosehta da padne ne s pet kato niama dohodi kakva ni e faidata ili s dohot trista leva semi e taia 50lv. shte plashtam ili 52.5lv ne tova nachina na otceliavane drygi birnici ima koito ni obirat ne samo tia.az sym obiknoven chyvek ima mozaci gore za tova gi hranim da misliat no te mai neiskat tyka i e ogodno fanalisa se samo s edin gerp i edni podslyshvania veche cial mesec mi stiga razbrahme koi vinoven zatvor koi ne vinen........e za tova stignahme do tyk

39

мимоходом

преди 11 години

ЛЪЖАТ КАТО ДЪРТИ ***!Видяха дебелият край на тоягата и започнаха с лъжите и обещанията,а къде са им работните места,който обеща Съсело,къде е 1000лева минимална работна заплата,500 лева пенсия?А,къде са тези обещани неща Съсел?????

38

victor.cvetanov

преди 11 години

Малко прах в очите за скъпите избиратели :)