307

medulla

преди 10 години

До - 340 - електорат матрялов -(повишени майчински, помощи за първолаци), - държава не хранят, иска се бързо вземане на решения за подобряването на икономиката и създаването на работни места и повишаване на пенсии и средната работна заплата, а не да бързат да си застраховат властта и управлението си със назначаване на бандити по етажите и управленските постове. Да се вземат решения със одържавяване на енергетиката - не може да произвеждаш ток , а да плащаш цените на тока като вносител на същия.

306

Анонимен

преди 10 години

Орешарски подай си оставката, защото идва гражданска война! Тя ще бъде предизвикана от вашите коалиционни партньори от АТАКА! Вашето правителство на олигарсите ще бъде най-кратко управлявалото правителство в историята на България! Долу БСП, ДПС и АТАКА!

305

До Анонимен 335 ГЕРБ получиха огромен кредит на доверие. Който просто профукаха, а от това ще си патят други. Който и да бяха посочили вместо Пеевски - все щеше да има недоволни. ГЕРБ паднаха заради тока и социалната си политика - ето първите решения на новото правителство бяха в тази област (повишени майчински, помощи за първолаци), както и намиране на начин за намаление на тока - е пак сме недоволни. Вечно недоволните са и вечно гладни!

304

До damata Всъщност това място на Орешарски му го дадоха БСП, ДПС и Атака. И донякъде ГЕРБ с неадекватното си поведение за партия спечелила изборите. В България за разлика от други държави няма паралелни избори за премиер.

303

Vaso

преди 10 години

Oligarski...ti si greshka

302

КАРЪК

преди 10 години

До до КАРЪКПрав си. Но когато му предложиха премиерското място, едва ли са му казали, че ще бъде "кукла на конци". Защото го превърнаха точно в това.

301

до КАРЪК

преди 10 години

Олигархски поза, че е зависим човек. Не е за премиер на страна от ЕС. Да се пробва на изток от рая. *** там чух, че демократични лиготии (протести) не минават. Като го набарат направо ще го н.***.т

300

Пасам

преди 10 години

Е, как ше е грешка бе, другарю!!той , шопара е такъв професионалист, а ти грешка!

299

КАРЪК

преди 10 години

Жалко за Орешарски. Направиха го на моймуна. ТЕ МУ НАЗНАЧИХА МИНИСТРИТЕ, а не той.Диктуват ме какво да бъде поведението му. Провалиха човека.

298

Октопода

преди 10 години

Пеевки е само върха на сладоледа. Прикрити зад "експертното" правителство има десетки користни назначения с единствена цел защита на икономически интереси. Ще последват и назначения на съдий, следователи и прокурори близки и верни на олигархичната върхушка. Никаква реформа в съдебната система няма да има. Още няколко загубени години за прехода...За исканията от Февруарските протести не се говори вече по Пеевските медий.

297

Анонимен

преди 10 години

Toia pe*al samo na mene li mi e tolkova nepriaten?!

296

damata

преди 10 години

Г-н Орешарски, съобразете се с мнението на тези ,които ви дадоха това място и не правете глупости! А що се отнася до организираните "протести" това не са нито повече нито по-малко бакалите и касапите на ГЕРБ дето спонсорираха Борисов.

295

Поп Янчо

преди 10 години

СТАНИШКАТА ДА ОСТАНЕ !!!ТОВА Е НАШИЯТ ЧОВЕК, КОЙТО ЩЕ ЛИКВИДИРА БКП-то !!!МАЛАДЕЦ !

294

ivan

преди 10 години

Г-н Орешарски подайте си оставката НЕЗАБАВНО!!!

293

Косьо

преди 10 години

Единственото му добро решение би било да се оттегли....

292

Мая

преди 10 години

Г-н Орешарски, най- доброто ви решение ще бъде - ОСТАВКА! :)))

291

Анонимен

преди 10 години

Nali se govori za prozrachnost.tova nqma da komentira,drugo nqma......a kakvo????

290

nasakotoqkata

преди 10 години

през лятото ще стане гражданска война а после падане на борда кредитните милионери клатят държавата

289

ив

преди 10 години

Е какво няма да си признае, че е грешка то с тия протести, които се случиха..... А и ще има и още протести, докато не се разкара това грозно правителство!!!!!

288

Мария

преди 10 години

Г-н Орешарски, направете едно добро дело за държавата- Оттеглете се!