172

Тикви

преди 11 години

Много показателна снимка супер сте "Днес.бг".... Тези на снимката ми приличат на еколози, посяли ТИКВА, и я чакат да узрее :)))) Но доколкото знам ТИКВА със бира не върви така че бегайте до централата на ГРОБ да си поискате мезето, че само на бира не се кара :)))))

171

ЗЗЗЗбогом!!!!

преди 11 години

БСП и ДПС наляваттока!!!! Грешка, ако намалят електричеството няма да облагодетелстват техния електорат, които е основно от ***.Друга тема: Корумпирани ли са политиците в България -- да те са корумпирани, НО НАЙ-КОРУМПИРАНИ СА БСП И ДПС.Интелигентни и умни ли са политиците или са прости -- да не се отличават с голям интелектуален потенциал, НО НАЙ-ПРОСТИ СА ТЕЗИ ОТ БСП И ДПС.Е това е, не искаме да ни управляват най-корумпираните и най-простите -- тази комбинация е пагубна за БЪЛГАРИЯ.

170

Атанас до 94

преди 11 години

До до 92Господинчо, как позна? Гаден съм, защото НЕ ЩЪ (!) отново да ме управляват долни ***, самовлюбени, лъжливи, крадливи! Гаден съм, защото притрепервам, като видя как една горила се тупа по широката гръд, сипе мисловен *** и повтаря в унес "Аз направих...", "Аз ще кажа на МОИТЕ депутати".Егати парламентарната Република, в която стадо овчици кротко слушкат Чобанина! Накрая съм ГАДЕН, защото само чакам да дойдат да ме претрепят с камъни!Ела храбрецо с още 44-*** с камъни! Ясно ли е?

169

Койчо

преди 11 години

Новите "изкушения" на управляващите: Министерството на отбраната - на еничари и турци, Министерство на енергетиката - на Газпром ?

168

Agent

преди 11 години

СУПЕР ПРОМОЦИЯ!!! ПРОДАВА СЕ! 110 993 kм², АЕЦ, ТЕЦ, ВЕЦ. Топ локация - земен рай с високи сини планини, минерални извори, реки, плодородни долини, море с 378 км крайбрежна зона и пясъчни плажове, 50% обработваема земя при спокоен умереноконтинентален климат. Население по-голямата част от това което е останало се залъгва с кебапчета и социални дрънкулки. ЦЕНА ИЗГОДНА!!! Водещи офертата Парламент с 240 брокери и Правителство.

167

некойси

преди 11 години

Е за какво протестирате честно? Нали го махнаха тоя Пеевски. Правителството ще ви увеличи и майчинските и минималните заплати и пенсиите. Борят се да не се вдига цената на тока. Аз не мога да разбера какво искате. Да дойдат пак тиквите дето ви оставиха на произвола на съдбата тия 4 години ли. Айде мерси.

166

Вуйчо

преди 11 години

До АнонименБРАВО Довечера да се мине и през централата на ГЕРБ Тогава ще стане ясно колко спонтанни са протестите

165

Анонимен

преди 11 години

До WhenYouДа платени сте. Живея в малко градче и видяхме активистите на ГЕРБ да шетат. Видяхме и кога се върнаха автобусите от София. Но когато част от турците подкрепяха ГЕРБ на предните избори то турците бяха светци и как така изведнъж си променихте мнението за турците.

164

Анонимен

преди 11 години

много от хората на тези протести въобще не знаят за какво са там ей така чули и решили и те да идат, за което допринасят и телевизийте които си правят пари на гърба на хората и раздухват нон стоп. Вървим към пълен хаус и разруха. Правителството започна добре за сега това е единствената му грешка, ако го бяха подкрепили от ГЕРБ нямаше турците да извиват ръцете на Орешарски

163

Свобода или Смърт

преди 11 години

Всичките работят за Доган бе,неразбрахте ли?Незнам кой кого организирва но в тая държава трябва да се обяви война на всички дето са ни "управлявали"-крали,да се обесят и да си дойде всичко на мястото.Стига гъзене ту на русия ,ту на европа ,ту на анериканските еврейски *** и на тия турци.

162

диоген

преди 11 години

БСП е проклятие за България. Партия на съзаклятници, обединени от идеята окончателно да ограбят България.

161

Тиквата

преди 11 години

Кога ще се светнете че БОКО Ви използва

160

WhenYou

преди 11 години

Аз мисля, че протестите от февруари са платени - даже имаше и хора, които си го признаха! На всеки както му отърва!

159

Анонимен

преди 11 години

Ха, ха бил спонтанен, неорганизиран, но защо обхождайки всички партийни централи са пропуснали на още една парламентарна група, която нямаше куража и политическата воля да се пребори да управлява, пък и прочетох един блог в който автора пишеше че живее до клуб на същата и там кипи денонощна работа на раздаване на плакати и може би и нещо друго, а на мен ми се иска и аз да протестирам срещу безумното ограбване на държавата и гражданите през последните 23 години

158

bashkolio

преди 11 години

Кой си мисли че протестите са вече спонтанни!Я познайте кой стои зад това!Съжалявам тези нещастници които си мислят че ходят на "спонтанни" протести!Българино,българино отново ще си прекаран и то евтино!

157

Анонимен

преди 11 години

Смотани Софианци!

156

Анонимен

преди 11 години

София не е България !

155

Анонимен

преди 11 години

На мен ми плащат на вас не знам!

154

da be

преди 11 години

зимата от агитките бяха по морални съображения, ама сега са платени майките с деца... лееешшшшшшшСерго, стига си писал из форумите, отивай да наредиш на Орешарски да подава оставка, и след това обратно в Украйна!

153

Анонимен

преди 11 години

Кво да кажа - всеки има право да протестира.Лошото е,че повечето протестират заради протеста а не знаят какво искат.