294

Алекс

преди 11 години

Айде бе грешка. И подценили реакцията на народа. Това си мирише точно на келнорското "ако мине". Поне не казвай в прав текст "Изненадан съм че забелязахте". Баси наглеците са в парламента.

293

Анонимен

преди 11 години

Такава е традицията в БКП (БСП). Излиза се само с краката напред или с ритник по ***. Никога доброволно!

292

Анонимен

преди 11 години

Серго не подавай оставка бори се до край с Гоце и Р Петков ние смес теб

291

Анонимен

преди 11 години

Гусин МИШОК, нали власта не беше САМОЦЕЛ за вас комунистите и ***?Марш тогава украински плъх!!!!!Заради вас ме е срам да съм Българин, продажни копе...та!!!!!!!

290

...

преди 11 години

ТИ СИ ГРЕШКА НА ПРИРОДАТА ! ПИСНА МИ ОТ ВАС ....

289

Вида

преди 11 години

Като е грешка си подайте оставките.Не се напъвайте с глупавИ аргументи да се оправдавате. СМЕШНИ И ЖАЛКИ СТЕ!

288

DeadZeppelin

преди 11 години

то като цяло съществуването на станишев е Грешка.

287

Черен Петър

преди 11 години

Боже, спаси България!Защото управляващите не могат, не знаят и не искат да направят това. 500 години турско робство, още 70 комунизъм... Страна на мутри и чудеса. Боже, спаси ни от това правителство и коалицията против България.

286

Грешка на природата

преди 11 години

И ти си грещка на природата.....

285

Аз

преди 11 години

Толкова нагло, безочливо и самовлюбено може да се изкаже само един мръсен КОМУНАР. Той няма очи за да види че народа не го иска. МАХАЙ СЕ ОТ НАРОДНАТА ТРИБУНА. Ние ще решим кой искаме да ни управлява.

284

dani2473

преди 11 години

STANISHEV, KOLKOTO I KOMPROMATI DA VADI6, HORATA NASTRAHVAT O6TE POVE4E SRE6TU TEB. GLUPAV LI SI ILI BAVNORAZVIVA6T DA RAZBERE6 4E TAZI TAKTIKA E SAMOUBIISTVENA.NA4ETEN SI...PRO4ETI KAKVO OZNA4AVA ' TO 'LOSE FACE'.JAPANESE SI PRAVIAT SEPPUKU (HARAKIRI) KOGATO ZAGUBIAT UVAJENITO NA HORATA.VREME E DA POMISLI6 I DA SE VRAZUMI6, 4E BULGARIA NE TE JELAE. ISKA TI HARAKIRITO (OBRAZNO KAZANO) TI SAM SE SETI.A I ORE6ARSKI VZEMI SAS SEBE SI.NARODAT GO KAZA. PO SKORO KRE6TI AMA GLUH PETEL KATO TEB

283

Анонимен

преди 11 години

ШАНС ЗА БЪЛГАРИЯ ИМА САМО ПРИ УСЛОВИЕ ЧЕ ТОЗИ ПОДЛЕЦ ОТ СНИМКАТА ЗАЕДНО С ЦЯЛАТА КОМУНИСТИЧЕСКА *** БЪДАТ ИЗЧИСТЕНИ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИЯ ХОРИЗОНТ И НАТИКАНИ В ЗАТВОРА КЪДЕТО ДУМАТА ШАНС МОЖЕ ДА ЗНАЧИ САМО ЕДНО - МИЛОСТ

282

чичо

преди 11 години

Ама наистина е като патканчо, ....с тези очилца

281

една от народа

преди 11 години

Тъкмо се е добрал до кокала г-н Станишев, няма да пусне лесно, защото повече може и да не припари до него. Не ги е срам, готови са да продадат и предадат държавата и народа за да си напълнят джобовете! След нас и потоп - това явно е основната максима на това правителство!

280

ubuntu

преди 11 години

Дупе дава власт не дава!

279

Оня

преди 11 години

БСП няма изкривено виждане... има изкривено мислене!

278

Оня

преди 11 години

Лидерът на БСП... ЩЕ ПОДАДЕ ОСТАВКА!

277

ЮДА

преди 11 години

***

276

Veritas

преди 11 години

Безочието на Станишев и неговата партия стигна върха. Между впрочем това безочие е генетично, от комунистическата партие - майка кърмилница. Тя (БКП) беше перфектна в изфабрикуването на интриги, комплоти, лъжи. Сегашните социалисти (комунисти) не им остъпват. На спонтанното излизане на обикновените хора на митинг, той, комунистичекото изчадие, видя някакъв организиран бунт. Започнаха управлението си с лъжи, интриги и комплоти и така ще е през целият им мандат. Проклет да е Станишев и БСП

275

Ванко

преди 11 години

Докога политиците ще си правят експерименти и грешки при назначения, докога народа трябва да плаща за некадърното управление? Защо в бизнеса една подобна грешка води директно към вратата а в политиката до нищо, съвест и чест нямат ли тези хора да си отидат сами,щом народа не ги иска??????