44

до 40

преди 10 години

Съгласен съм с теб, но няма да стане така.В резултат на протестите, ББ и ЦЦ ще се върнат на "бели коне" и ще се почне пак " финансова дисциплина"- замразяване на заплати,вдигане на цени, мизерия и полицейщина.

43

Анонимен

преди 10 години

До АнонименПОНЕ 250 000 - 300 000 БЯХА ДА ЗНАЕШ И ВСИЧКИТЕ ОТ БАН И ДЕТСКАТА МУ ГРАДИНА!!!

42

Анонимен

преди 10 години

ЗАЩО ЛЪЖЕТЕ БЕ НАГЛЕЦИ ,ХОРА ,КОИТО БЯХА НА ПРОТЕСТА КАЗАХА ,ЧЕ Е ИМАЛО ОКОЛО 15000- 20000 ДУШИ. ВСИЧКИТЕ МЛАДИ ,ИНТЕЛИГЕНТНИ И ОБРАЗОВАНИ ХОРА ,СУПЕР ВЪЗМУТЕНИ ОТ ПОДЛИТЕ И МРЪСНИ ИГРИ НА КОМУНИСТИ И ДЕПЕСАРИ !

41

Анонимен

преди 10 години

onzi mladesh v ot Varna si izgorq bez prichina ... ne nie gospoda te trebva da gorqt palete sofia tq e izvora na zloto za bg

40

Natural Dialectics

преди 10 години

А не са платени "викачите" драги , например аз не съм платен , но се чувствам точно както се чувстват тия хора на улицата , ще ми избират мутри разни дебелаци да си оправят живота и да ни грабят , докога ??? Хората са докарани до просешка тояга , първите стъпки на правителството е да си назначи корумпираните *** , какво повече да му гледаме на такова правителство ? Колкото до Волен , вчера излезна да говори нещо , да се обяснява , заслужи си всички скандирания тая к***ва.

39

mnmn

преди 10 години

mn ste tuppi e hora, nqmate si rabota samo protestiratee

38

Бяха около 20 хиляди

преди 10 години

Наблюдава се пълна дезинформация за протестите , основните телевизии като БТВ, Нова, за ТВ7 и Нюз7 да не говорим , вместо да дават че до 11 .30 има протести пред централите на партии , те си дават филмчета.А на февруарските протести когато имаше дори по 500 човека които затваряха орлов мост , правеха извънредни студиа , а Дудуков беше пратил репортер до всеки полицай.Другото което е вчера протестиращите бяха около 20 000 и малко медии се осмелиха да ги предават в нета и да покажат истината.

37

Калина

преди 10 години

народа не вярва на думите и цялото правителство на орешарски , протестите ще продължат докато хората не се уверят че пеесвки наистина няма да е начело на данс и че това правителство ще се смени с хора на които им пука за държавата

36

Анонимен

преди 10 години

До diadko50Не е непременно национализма да е краен. Не е нужно да се заклеймяват хората от различен пройзход. Никаде в тази догма не се проповядва расова неравностойност. Идеята на българския национализъм трябва да е да застанем зад една кауза в интерес на всички нас, които се наричаме българи и искаме да видим тази страна в просперитет. Има обаче и доста малцинствени групи, които твърдят, че не са българи... разберете го, което е неприемливо. Как може да имаш българско граждансво и да отричаш

35

на искам партии

преди 10 години

БСП повтаря старата грешка - пак дава прекалено много власт на турската партия. И ще паднат, няма начин. Вероятно и Станишев ще бъде сменен като лидер на БСП. Но не е там работата. Аз не искам и ГЕРБ да управлява с едноличния режим на Вожда, с простащината и калинките, с послушанието и навеждането пред Мосад и американците /атентата в Бургас и шистовия газ/. България трябва да се ръководи от безпартийни експерти - икономисти, юристи и пр., които да мислят само и единствено за българския интерес.

34

MIZEREN ZIGANIN

преди 10 години

NIE KAFEWITE ZIGANI SASHTO SLEDIM KAKWO STAWA W BALGARIQ I ISKAHME DA IZLEZEM NA PROTEST NO NI BESHE STRAH OT SKINARITE I OT FUTBOLNITE ZAPALQNKOWCI NA CSK.DA JIWEE BALGARIQ.

33

Грешник

преди 10 години

Господ може да помогне, ако го потърсим от цялото си сърце! И изисква ПОКАЯНИЕ от всички - за да дойдат освежителни времена за България.

32

diadko50

преди 10 години

И изселниците в Турция се гордеят че са Българи - видял съм го с очите си.Нашите съграждани от турски произход са трудолюбиви и почтенни хора и обичатБългария.Национализмът е отрова за демокрацията.

31

Kreti

преди 10 години

БСП,ДПС, ГЕРБ и Атака задружно в борбата ще довършат страната ! Кучетата в парламента и минестерствата трябва да се контролират и да има един, двама убити с камъни за назидание на другите кадливи ***.

30

bai mangal

преди 10 години

do cheren peta,GOSPOD pomaga na tezi koito sami si pomagat.Loshoto e che na tezi koito iskat da si rabotiat i da s izhranvat semeistvata ne im se dava vazmojnost.A na poveche ot polovinata naselenii v Bulgaria ne im se raboti bez znachenie na pol etnos i profesia.I GOSPOD da sleze ne mfje da pomogne.Vseki koito iska da e v vlasta se znae zashto iska da e tam.

29

Анонимен

преди 10 години

Правителството е труп! Протестът ще продължи до оставката му!

28

666

преди 10 години

До gost (28)Ти май си гост и в държавата. Тия за 100 години не се промениха, какво те е накарало да мислиш, че сега това е станало, след като са същите хора?А сега вече трябва да си идат напълно. Не трябва да си мислят, че такъв ход ще мине така. Това трябва да е наказанието, за да може следващите дори и да не помислят да направят експериментална крачка по оголените нерви на хората.

27

Kolio

преди 10 години

Навсякъде се лъже и *** няма чист политик, поне да се опитат да ни "замажат" очите,работни места инфраструктора, НОРМАЛЕН СТАНДАРТ НА ЖИВОТ и не на последно място ниски цени !!! Ненаяли се мръсни комунисти ОСТАВКААААААА

26

ubuntu

преди 10 години

БСП,ДПС и Атака задружно в борбата ще довършат страната !

25

Независима България

преди 10 години

Айде сега червените бабички под строй както отидоха на 12 Май, да се строят и д агласуват за правилната партия, защото и БАБИЧКИТЕ ЧЕРВЕНИ разбраха що за стока е СЕР гей ! Предлагам Стани Мишко да извади прибраните пари от Холхегер и да им осигури транспорт до изборните секции понеже бил много социален !