244

вангел

преди 10 години

Късно е либе за китка, а???

243

коце

преди 10 години

дпс вън от БЪЛГАРСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ.те наи ве4е разграбват БАГАРИЯ.

242

Анонимен

преди 10 години

До дядо...ще чуят гласа на хората и ще се съобразят с него. Тия мошеници и самозванци си въобразяват, че са над народа. Щели да чуят! Те се изживяват като богоизбрани! ЦАРЕ-САМОДЪРЖЦИ! Наглост...и САМОЗАБЛУДА. Ей, калтаци, хората са ви сложили там ДА ГИ СЛУШАТЕ, а не да БЛАГОВОЛЯВАТЕ да гичуете. Дори само затова трябва да бъдете сритани надолу по червените килими. А предвид ужасната ви некомпетентност, безотговорност и морална разпуснатост кастрирани, за да не се размножавате.

241

До Анонимен 272

преди 10 години

Бисеров сигурно не е в ред. Спомнете си само, А МЕДИИТЕ (напр.патриотичната Алфа)ДА ПУСНАТ ЗАПИСА, където еничарът Бисеров заместник-председател !!! от трибуната на НС на България, с изкривено лице, озъбени маймунски уста и изблещени очи, ревеше срещу български депутати ХЪ де, Ъ, Ъ де, Ъ, БОЛИ ЛИ, А, БОЛИ ЛИ, ВАДИ ВИ СЕ ЗЪБ, А, БОЛИ ЛИ, Ъ..Такъв безумен *** е зам.-председател!!! Ето го езика на злобата, изригнал защото за 4 години ги отбиха от вимето на България и те изгладняха.

240

Комунища,

преди 10 години

продължавате да лъжете и шикалкавите. Кажете простосгрешихме, угодихме на Местан, той ни изнудва. Ясно е на всички. Лицемерният, високопарен доносник иска да върти на пръст България. Естествено, завъртя вас нищожните - за да сте на власт с лекето Станишев се подчинихте на кривоустото ***, съюзено с Юда Миндеров, който, като вашият лидер, се крие в миша дупка и не си показват мърлявите носове. Вие изправихте страната на ръба на срив. Луди ли са от ЕС, та още държат инфантила Сер-гей.

239

megi 55

преди 10 години

ВЕЧЕ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ИСКАТ ТЕЗИ ДВАМАТА ПОД ПОРТРЕТИТЕ А КАКВО ИСКА НАРОДА!ИДИЛИЯТА ОБАЧЕ НЕ Е ПЪЛНА.КЪДЕ СА ДРУГИТЕ ДВАМА? ЕФЕНДИ МЕСТАН И ПАША СИДЕРОВ? "СУВЕРЕНА" ГИ ИСКАЛ СЕ БЛЕЩЕШЕ МЕСТАН! ДА СЕ ПОЯВЯТ СЕГА ПРЕД ТОЗИ СУВЕРЕН-НАРОДА ДА ВИДИМ КОЛКО СА "ОБИЧАНИ"? БОЛЕН ПРЕДАТЕЛЯ,КОЙТО ВСИЧКИ МИСЛИМ ЗА ЛУД ИЗЛЕЗЕ НАЙ УМЕН.ГУШНА СИ 10 МИЛИОНА И СЕГА МУ Е ВСЕ ТАЯ.

238

костадинов

преди 10 години

...... а ние не искаме ПОВЕЧЕ бсп и дпс ...!

237

Анонимен

преди 10 години

НИЕ ИЗОБЩО НЕ ГИ ИСКАМЕ ,НИТО БСП НИТО ДПС.

236

а

преди 10 години

има нещо много подло в тези лица, как не ги е срам да се снимат пред тези портрети?

235

маги

преди 10 години

абе какаво ще се бори пеевски с корупцията ами той от къде взе тези пари за да стане такъв медиен магнат от тото където майка му е откраднала много пари от джакпода лъжат че 100 тиража няма печалба а след това като пуснат парите си ги пускат на тях от там и този пеевски има толкава пари

234

Анонимен

преди 10 години

Никога човек, който не е на ясно какво значи разузнаване или контраразузнаване, който не е бил в системата поне десет години,който клони или поддържа някаква партия или организация и т.н. и пр. и пр. не може да знае и разбира, какво значи СИГУРНОСТ, камо ли да ръководи някои подобни служби. ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ, ДА МИСЛИМ ЗА БЪЛГАРИЯ!

233

Алекс

преди 10 години

Цветът на нацията ви казва да си ходите! Какво чакате??

232

Анонимен

преди 10 години

*** и престъпници подвизаващи се като социалисти и либерали.60-70% от българите са против мафията БСП. Ако не е купеният *** вот БСП и ДПС ще имат резултат с 50% по-малък.Никога повече БСП и ДПС на власт! Никога!

231

*

преди 10 години

А ние не искаме правителството на българската мафия да ни управлява.Направо да си подават оставката и нови избори.Мафията БСП и ДПС повече няма абсолютно никакво право на нищо.Долни мафиоти, нагли и безобразни крадци.

230

Анонимен

преди 10 години

Мислех ,че с Февруарските Протести се Даде Урок На Политическата ни класа.Мислех,че Протестиращите тогава Успяха макар и малко ,но да Възпитат в Политическата ни Класа чувстото ЗА ОТГОВОРНОСТ , ЧЕСТ и ДОСТОЙНСТВО.Мислех,че Орешарски ще е един от НАЙ-ДОСТОЙНИТЕ НИ Мин. Председатели В Цялата ни политическа история.....Какъв Наивен Оптимист съм бил!ТАЗИ ПОМИЯ,КОЯТО ПОЛИТИЦИТЕ НИИЗЛЯХА ВЪРХУ НАС С ИЗБОРА НА ПЕЕВСКИ ЗА ШЕВ НА ДАНСЩЕ ОСТАНЕ В ИСТОРИЯТА!....Пречупено е доверието В това правителство.Безцеремонността на Сергей Станишев , Орешарски,Бисеров и други Тях-подобни

229

Активист

преди 10 години

Тия двамата каквото и да се случи все ни се надсмиват,но се лъжат,че ние не им се надсми ваме също !Братя и сестри,крайно време е да се лишим от "удоволствието" да ни управляват партии-трябва ни нова констутуция,мажоритарни избори,нова форма на управление!Ако пак изплуват-да се самофинансират !!! Журналистите,спрете да ни тикате мазните физиономии на тия от БСП,ДПС и свирепия Волен! Не ги искаме!!!

228

Анонимен

преди 10 години

Dokato Marica ne poteche karvava i pushka ne gramne shte ima da si vikate i protestirate ... uspeh Narode zabludeni

227

AZER MELIKOV

преди 10 години

SUSELA E SUPER V LEGLOTO !!!

226

хижар

преди 10 години

До дядоКРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ СВИКА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ.КОНСТИТУЦИЯТА НА РЕПУБЛИКАБЪЛГАРИЯ СЕ НУЖДАЕ ОТ СПЕШНА ПРОМЯНА.В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ДЕБИ*ИТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТАЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ЕКСПЕРИМЕНТИРАТ С БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

225

дядо

преди 10 години

ОСТАВКА НА ТЕЗИ КОМУНОИДИ И СВИКВАХЕ НА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ, НОВА КОНСТИТУЦИЯ, ТОВА Е СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ. НЯМА ОТКАЗВАНЕ ДА ГИ ИЗМЕТЕМ С ГРЪМ И ТРЯСЪК.