6

Ender Wiggin

преди 10 години

И сега въпрос за 100 000 лв.:От 2 гранати, едната от които учебна, а другата без детонатор може ли да се сглоби една граната - неучебна и с детонатор И ДА ИЗБИЕ ВСИЧКИ *** на 10 метра от събитието!>!?!?!?!?!?Щото според мен може!(И според всеки друг ходил в казарма....)

5

Анонимен

преди 10 години

Сега трябва тези 2 гранати да ги заврат в *** на полицая подал сигнала на 112. Полицай подава сигнал на 112????????!!!!!!!!!!! Абе Вие нормални ли сте бе? Той полицай ли е или ***? Да вика 112 та от там да уведомят полицията!!!!!! Куриоза е същия когато преди седмица армията ни остана без....охранители!Имаме армия и няма кой да пази складовете! Ми за кво е тази армия? Да взимат заплати и да имат трудов стаж?Извод: Нямаме ни полиция ни армия.То .....и държава няма.

4

Protopopov

преди 10 години

Веднага да ги занесе в Народното събрание. Немедлено.

3

Анонимен

преди 10 години

Е.ати лъжите, полицай бил ги видял, *** си ги донесе в антикварята и помоли човека да се обади на полицията.Тия медии как извъртат нещата, не е реално просто !

2

nedjlko.grozev

преди 10 години

Те - това е новина!Ужас!!!Щях да се напикая...от смях,а не от страх!

1

феникс

преди 10 години

СМЯТАЙТЕ КОЛКО МНОГО НЕЗАКОННО ОРЪЖИЕ ИМА НАТРУПАНО, ЩОМ И КЛОШАРИТЕ ЗАПОЧНАХА ДА НАМИРАТ ПО КОФИТЕ ГРАНАТИ! ЯВНО, КАКТО ВСИЧКО В БЪЛГАРИЯ, ТАКА И ОРГАНИТЕ, ЗАНИМАВАЩИ СЕ С КОНТРОЛ НА ОРЪЖИЯТА СЪВСЕМ СА МУ ИЗТЪРВАЛИ КРАЯ! НО НАЛИ РАЗБИРАТЕ-ТЕ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОПАСНИ, ЗАЩОТО СА СЪЗДАДЕНИ ДА УБИВАТ! КОГА ЛИ ЩЕ ЗАПОЧНЕМ ДА ПЛАЩАМЕ ДАНЪК И ЗА ТОВА?