158

Анонимен

преди 10 години

Мръсни долни червени олигарси!Значи, ако номерът беше минал и хората не бяха се разбунтували, нямаше да има "простете", а сега ви било срам, макар че вчера гласувахте за свинския башибизушки ***!Капка морал нямате, ***, само неистова жажда за власт и пари.

157

Алекс

преди 10 години

Този се опитва да се докара като комунистическа алтернатива, моля, моля.... съшито е с бели конци! И той е от тяхната партия, да не се прави, че не е част от тях.

156

банкеръ

преди 10 години

Поне гн Пеевски има пари и е ясно от къде са.По неудачен ще е изборът на Полковник с панелен апартамент и Лада нива.Краино време е управленчески постове да се заемат от БОГАТИ хора само така меракът за забогатяване от властта ще намалее и ще тръгнем напред.Тъжна работа е да гледаш как Цветанов си доказва доходите и имотите,но и прокурорите,съдиите и адвокатите са,като него как да стане.

155

don

преди 10 години

Кадиев ти си за прокуратурата .Като въртеше контрабадните канали за цигари ти бе добре.в енергетиката също се облажи.Ти си петно за БСП.Страх те е от излизане на истината на яве.Подай си оставка и на пусни парламента. С твоите действия петниш труда на много чесни хора и симпатизанти на БСПТози път няма да ти се размине материалите ще бъдат в прокуратуратаЩе правиш компания на Цветанов

154

Анонимен

преди 10 години

Малко история за това как е създадено БСП.Събрали се Никола Габровски,Д.Благоев и други партиини деятели да създадат БРСДП-предшественикът на БСП.Сбирката била в лозето на Габровски.Той дочул шум,решил,че са крадци и стрелял на сляпо по посока на звука.И застрелял...майка си.Този инцидент е белязал създаването на столетницата.Доцентът историк дето ни го разказа кой знае защо не чете повече лекции.А не го и видяхме.

153

marti

преди 10 години

Михалевски бил против избора на Свинчугоподобното,но гласувал за...него?!?Алоооооооо,тиквениците,да не си мислите,че ние сме от вчера и ядем доматите с коловете???Осрахте фронта,а сега един по един гледате как да си спасявате осраните ***!!!

152

Анонимен

преди 10 години

"Дано времето и работата ни, ни дадат мъничък шанс да се реваншираме....." !!!! Какво време, каква работа ???? Вън! НЕЗАБАВНО!

151

Анонимен

преди 10 години

ОСТАВКА!

150

Евгени минчев

преди 10 години

Сер-гей е изграден ватман.

149

всеки километър

преди 10 години

Пляс пляс ***... идват и руснаците - до кога тия ще ни крадат убиват лъжат и ние пак ще ги избираме да ни управляват?

148

Плевен-Кайлъка

преди 10 години

Искаме оставката и на Стефан Данаилов, който най-нагло заяви, че избора на Пеевски е нормален и логичен...Професор български! Ха-ха! Професор-ибрик! Хайде "Збогом"!

147

Анонимен

преди 10 години

Зашо ли, зад всичко това с Пеевски, ми се привижда дългата ръка на Първанов!!!!! На всичко е готов, за да се върне председател на БСП! Включително и на съзаклятие с ГЕРБаджиите! Е, сега ще проличи колко са умни от БСП! Навремето Първанов вкара олигарсите в ръководството на БСП, от които тя сега не може да се откопчи. Първанов унищожи лявата партия и я превърна в нещо като нищо! Но сега му се иска пак да е на власт! И, няма да се учудя, ако вече се е договорил с Боко!!! ДеСари - верни другари!

146

Анонимен

преди 10 години

Като имам предвид кой от БСП иска оставката на Станишев, се сещам за поговорката, която казва: "Крадецът вика "Дръжте крадеца!". Михалевски, след като си гласувал за Пеевски, защо се правиш на умряла лисица? Имаш право да ревеш срещу Станишев, ако беше гласувал против Пеевски. А сега само ставаш един от интригантите на БСП. Нищо друго. Също като Румен Петков - борба за партийния кокъл!!!

145

chmatka

преди 10 години

До АнонименДА МНОГО СИ ПРАВ ..... ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ ПОИМЕННО КОЙ КАК Е ГЛАСУВАЛ В ПАРЛАМЕНТАРНАТА ГРУПА . СТЕФЧО ДАНАИЛОВ , КЪДЕ СИ

144

селянче

преди 10 години

До Х: ТЕ ,ОТ ПЕС НЯМА ДА ГО ИЗРИТАТ , НО СИ ПОМИСЛЕТЕ КАКЪВ БЕШЕ ТОЗИ *** ХОД - ДАЛИ НЕ СИ ПОДАДОХА РЪЦЕ С БОЙКО *** ,ЗА ДА ИЗРИТАТ ДПС ОТ ВЛАСТТА ? / на следващите извънредни избори , де / !

143

Анонимен

преди 10 години

NARODAT VI GO KAZAENOUGH IS ENOUGHSTA4KA SLED STA4KABEZ NAROD NIAMA PRAVITELSTVOISKAM RODITELITE MI DA JIVEIAT DOBRE NE DA SE MA4ATBEZ NARODA STE ZA NIKADEPOSLU6AITE NARODA KAKVO ISKABEZ NEGO STE ZA NIKADEMODERATORA-NE MI MAHAI KOMENTARA, AZ I DRUGADE MOGA DA PI6A MNENIETO SIA TAKA SAMO SI SVALIATE REINGA - NE MI OTNEMAITE PRAVOTO NA SVOBODNO SLOVO DA NE VI SADDIA

142

Анонимен

преди 10 години

Защо само Станишев да излезе от ръководството?Ами Михаил Миков, неговата дясна ръка, който подкрепи Делян Пеевски?Ако БСП не се отърве от тези двамата, е ТРУП!

141

SEREGEI

преди 10 години

БОПИ ЛИ БОПИ, БОЛИ

140

Избирател 1

преди 10 години

А, Михалевски не така!Като видяхте "дебелия" се сетихте, че "Голям грях направихме спрямо хората. Простете !"А вчера в пленарната зала, Местан ли ти държа ръката?Като сте такива родолюбци да бяхте направили като Георги Кадиев!Ще ви дам един съвет(въпреки, че не го заслужавате):Имате още съвсем малко в този парламент и ако искате в последствие хората да не ви замергат с яйца, домати и фекалии както Бареков - гласувайте найстина в полза на хората(не казвам по съвест защото вие такава нямате).

139

Анонимен

преди 10 години

До ХГо подхлъзнаха? Не, в грешка си. Той сам се изхързулка, защото не знае кога да спре от самозаблуда за своите величие и безнаказаност.