45

9667

преди 11 години

До HHЧоджуум, и представа си нямаш къде съм живял и какво съм проумял. Ама нейсе, щом ти доставя удовоствие да се келешиш, продължавай. Това ти е демократично право!

44

Анонимен

преди 11 години

щом гърция,испания ипортугалия са в нокдаун ,това означава че българия хич я няма.

43

HH

преди 11 години

Абе, Ястреб или какъвто си представяш че си, защо не вземеш да си затвориш устата? Какво коментираш " западната демокрация", в която ти и твоито поколение нито сте живели нито сте в състояние да проумеете, за да изградите такова общество. Това не означава че на младото в момента поколение не му е по силите да го направи

42

Фердо

преди 11 години

Както винаги щом стане въпрос за Турция /главно в негативна страна/, "Ястреб" като някой Батман се появява да я защитава.Все едно е PR на турското посолство. Както и дао е - всеки има право на мнение. Некоректно е обаче позоваването му на закони на Канада или на страни от Западна Европа.В крайна сметка хората отиват да живеят на място, където ще имат прилични приходи, спокоен живот и ДЕМОКРАЦЯ! Очевидна е къде се случва това!

41

неутрален

преди 11 години

Ердоган и Путин по това си приличат, че и двамата по мирен път няма да се откажат от властта. Колко години още трябва да управляват, че да си тръгнат? И в нашия парламент е пълно с пожизнени депутати. ... резултата го виждаме.А арестите на журналисти, адвокати, съдии, генерали и .....тн. потвърждават, че тия двамата се мислят за богоизбрани.Чаушеску, Кадафи и десетки други примери не ги стряскат, тия се имат за по можещи и знаещи...Да видим до кога ще удържат троновете: )

40

bg

преди 11 години

Turcia navliza v plitki vodi,moreto e do kolene.

39

муспи

преди 11 години

Противопоставянето не е толкова между младежта и консерваторите, а между бедните и богатите. За нас това е познато явление, но ги чака нашето дередже по много по важна причина. И те като нас се правят че не виждат евреите, а евреите им докараха Ердоган, и ако поискат ще го разкарат с тяхните дандании. Така са правили винаги, така и нас ликвидираха. Всички сме против ГЕРБ и БСП, а някой да е само намекнал че това е избора и кой ни го е поднесъл?

38

ДО 42

преди 11 години

Ястреб, това може да се каже същото и за България и то в много по-силен аспект....

37

ДА

преди 11 години

До 43Прав си, винаги са усмихнати и учтиви. Но това е само по морето и в по-големите градове. А във вътрешността е дивия запад. Ердоган се обляга точно на вътрешните и затова все е на власт. А колкото и да не искат младите, всичко носи белезите на "Турска пролет".

36

Анонимен

преди 11 години

До бубаKoia darjava niama mrasna krav v istoriata ? ;)

35

Анонимен

преди 11 години

Между другото ястребът е прав, бил съм в Турция няколко пъти, хората винаги са били усмихнати и учтиви към мен (сега дали е искрено или е просто театър, защото съм турист и искат да ми вземат парите е друг въпрос :) ). Но безспорно в Турция се отнасят към нас българите по-добре отколкото българите тук се отнасят един към друг.Вярно е, че имаме тежка история, която никога не трябва да забравяме, но тя не трябва да ни пречи да гледаме напред, все пак над 130 години минаха вече, светът е друг...

34

9667

преди 11 години

До Анонимен 39В Канада, една от най-демократичните и свободни страни в света, законите свързани с продажбата на алкохол са многократно по-стриктни от новите турски закони. Както е в много страни в Западна Европа. Факта, че някои хора се опитват да експлоатират този нов закон за техните си цели само доказва, че и представа си нямат как стоят нещата в другите страни. Празни приказки. Ако "свободата" и "демокрацията" е правото да се накъркаш като *** по улиците, ееее ... нямам какво да кажа!

33

9667

преди 11 години

До ETNAВ този форум от време на врем лази и един ХаХаХовец, на който всеки втори постинг му е "На турчин никаква вяра!". Та, вслушай се в съвета му и да ми нямаш никаква вяра. Пробвай сам за себе си и си направи собствено умозаключение.

32

eve1

преди 11 години

Хората,които протестират са младите и интелигентни,които искат светска държава а не ислямски шериат.Тези хора заслужават само нашето уважение.

31

Анонимен

преди 11 години

До 9667Човече, свободният човек ,дори и пред Бога стои прав ! Знаеш ли защо? Защото дори и грешките му са негов избор ! Това е искал -това е направил ! Като му се е пиело бира е пиел бира ,без да се притеснява ,че някакъв си псевдопуритан ще го нарече "алкохолик" !Може да ти е трудно да го разбереш това ,но ......... н търси вината в другите !

30

ETNA

преди 11 години

До 9667Ястреб, кво им е на свободата и на демокрацията? Това са все хубави понятия, които носят и много отговорност...ок, ама нали така хората израстват ;)

29

ETNA

преди 11 години

Коментарите на Ястреба ще ме накарат да отида на ваканция в Турция само, за да видя дали е вярно, че нямало антибългарско настроение! Чак ми стана любопитно (честно, не се ***, мисля да видя дали е вярно) :)

28

9667

преди 11 години

Препоръката ми към младите ежковци, искащи "свобода" и "демокрация" в Турция е, първо да се допитат до иракските, либийските и сирийските младежи, та да си имат напрестава какъв таралеж искат да си вкарат в гащите!

27

Анонимен

преди 11 години

Свободата да избираш, върви заедно с риска да не успееш да не получиш исканото, няма как, ще викажа нещо- ако беше останала диктатурата, щях да съм по-спокоен, но по-нещастен, нямаше да имам свободата да използвам материали в професията си материали от почти буквално всички световни умове, вярно , по-трудно ще ме вземат на работа днес, но не бих се върнал назад, на онова ниво...

26

djaf-djaf

преди 11 години

Хубаво джавкате срещу Ердоган.Така джавкахме преди 23 години срещу Тато.Искахме свобода и правдини.Получихме,глад и безработица.Получихме вечния страх,че можем да бъдем изхвърлени от работа.Получихме престъпност,особено по селата и малките градове.Получихме възможността да станем гастарбайтери,слуги на чужди господари.Получихме още по-лоши от чуждите,наши господари.Виждате ли,колко "благини",срещу мечтаната "свобода".Имам усещането,че нещо такова чака и "свободолюбивата" турска младеж.