241

Анонимен

преди 10 години

Tоя Пеевски да не плющи Сер"гей"чо.

240

vesko02

преди 10 години

Започват както обикновено,само че май ще свършат по бързо от обикновеното.

239

данъкоплатец

преди 10 години

*** какви *** са комунистите, как им го сложи Доган.Направо им го набута целия вътре.И що се правят на застреляни и не го махнат на момента, сигурно Станишко-*** е зависим от нещо, и не смее да гъкне.Сега е момента да се изчистят от предателите в БСП.И такъв автогол си вкараха, че до три месеца ще са аут за дълго време.Ето затова Бойко е по-добър.На него не му пука, щеше да махне на момента този който не го искат хората.Всички крадът като са на власт, но поне Бойко ги разчиства когато сга

238

911

преди 10 години

Нищо неме учудва!

237

Shop

преди 10 години

Човек, който се занимава с фолк певици, не може да бъде нормален. Значи в това му е силата, че щял да смазва протести? Ще видим.

236

slav

преди 10 години

Алоооооооооооооо какво довери във чуждите служби алооооооооооооо кой го познава кой е чувал за някакво дебело просто прасе във който и да е международни служби ехоооооооооооо бсп ейййййй ехооооооо казали са ти сержо че си психично не добре момче осазнай се

235

дф

преди 10 години

то вие сте си родени омерзени генна ви е такъв мръсен

234

beli

преди 10 години

хак ви е като пишехте хиляди глупости за борисов

233

Анонимен

преди 10 години

Сбъркана е избирателната система-умишлено е в този вид,за да пази ДС-другарите.Мислещите хора са омерзени и не вярват на никого-стоят си вкъщи.*** и турците са под строй пред урните,а останалите ги залъгват с изгубеното социалистическо минало светлото бъдеще.Над 50% не гласуваха на тези избори,а трябваше.Примерно за Зелените,за Глас народен,за младите хора от протестите...И хоп-в парламента най-омразните физиономии.А излязоха и данни за стотици хиляди избиратели фантоми.Демокрация,как не!

232

анонимен

преди 10 години

Явно Станишката го е много страх от жена си и неиното обкръжение,както и от Дуган.На всички е ясно че те дърпат конците на всички нива.Да се опълчим срещу тях и мисля че ще постигнем някакви резултати.Не виждате ли че цялото ново правителство е в тяхното обкръжениеЩе се радвам да прочета ваши коментарии по този въпрос

231

анонимен

преди 10 години

гадно е да си помислиш само как олигарси с много пари оправляват една бедна държава ,но народа е този който определя кой да го оправлява.Трябваше при предните избори въобще да не се даде възможност на тия червени *** да вземат и един процент, какго и на турците.Но едно е ясно.Те си купиха изцяло изборите.Народа е подкупен защото е беден и на това разчитаха всички те ,както и на това ,че няма организиран а хаотичен процесСтанишев е изцяло заобиколен от престъпници не го ли виждате Тои няма мо

230

bg

преди 10 години

Ей какви ***!!! Какво означава ползва се с доверието на чужди служби ами той ще работи за тях!!!

229

Анонимен

преди 10 години

"че имал силна ръка (ще извършва погроми...) и доверието на чужди служби (турските...) и е в състояние да се справи със задаващи се протести (ще ни бият до смърт!...), които пък организирали от ГЕРБ, за да бутнат властта."Народе, да ги смачкаме преди те да са ни избили!

228

сдг

преди 10 години

"Лично той пък ги информирал, че Пеевски трябва да оглави ДАНС. Причината била, че на него може да му се има вяра, че имал силна ръка и доверието на чужди служби и е в състояние да се справи със задаващи се протести, които пък организирали от ГЕРБ, за да бутнат властта."Как е доволни ли сте от диктатурата,а как всички говореха че Бойко е диктатор,а диктатора си показа рогцата на третата седмица откакто управляват.

227

Анонимен

преди 10 години

Време е вече БСП и ДПС да се обединят и да се прекръстят Турска Социалистическа Партия. А, забравих и Сидер Ага . И него трябва да вземат в обединената партия. Щото той е виновен че за пръв път тази толкова важна длъжност в България се дава на турската партия.

226

Анонимен

преди 10 години

Управлението на Бойко взе да изглежда напълно демократично в сравнение с диктаторские стил на управление на Сергей.Да не говорим че си е признал на сбирката че Пеевски е избран за да смачка протестите на народа а на да се бори с мафията. Пеевски ще притежава две от най-важните власти - медийната и българското гестапо. И ще разплача конкурентите си. Да не говорим че се очаква голям бой да падне на протестиращи. Боя в Истанбул ще изглежда като пикник в сравнение с какавот се готви на хората в тук

225

BG.BG

преди 10 години

ДНЕС СЪБОТАСофия, Ларгото, Министерски съвет, 18:30

224

Стоянова

преди 10 години

Станишев веднага да си подаде одставката.БСП да поеме Кадиев.В противен случай всички ще напуснем партията и той ще остане сам.

223

Анонимен

преди 10 години

Преди години бяха назначили един ефрейтор за шеф на разузнаването, като за целта го произведоха направо в чин генерал. След време станахме единствената страна в света, който има генерал-лейтенант от пожарната. Сега пък назначаваме едно момче на 33 години, което няма опит в контраразузнаването за шеф на ДАНС - институцията, която трябва да ви пази от вътрешни врагове. Да, вярно, че сме страшно *** народ!

222

до 239 алевтина

преди 10 години

По-*** коментар едва ли ще се намери тук дори ако вземем още от самото начало на този сайт. Най-жалкото в България е,че такива *** определят как да живеем.