18

Анонимен

преди 10 години

За Надя :Ама ей овца с овца ти нормална ли си? Две години условно?!Тва да не ти е куче, то за убито куче дават по голяма присъда.И аз гласувам с две ръце за смъртна присъда!!!Убийството при това е извършено по особено жесток начин. А колкото до James 1, ало *** и тука ли намеси политиката, като пишеш глупости поне не ги ли четеш преди да ги публикуваш???????????То на крива ракета, космоса и пречи!

17

Анонимен

преди 10 години

"ЗА" смъртна присъда!

16

Заек

преди 10 години

Какво ще стане ако заека проговори.ще има ли и близки замесени. Отвличане ли ще е или склоняване към отвличане и убийство за да се делят парите между по малко хора ако беше минал номера

15

OllO

преди 10 години

До БилянаВероятно са тръгнали инспекторите Рекс по тази следа, освен ако не са им заповядали: "седи! лежи! не лай!"но това, както знаем, става само на кино........

14

Биляна

преди 10 години

Усетила е,че май няма да стане сватбата с богатия и е измислила друг вариант как да му вземе парите.

13

Биляна

преди 10 години

Защо ще отвличат малката,като тя няма нищо общо с богатия,уж годеник на сестра си.По скоро трябва самата "годеница" да бъде отвлечена,за парите.Не мислите ли,така?

12

Биляна

преди 10 години

Аз пък имам чувството,че сестрата на момичето е замесена.В интервшта като съм я гледала хич не ми вдъхва доверие.Мисля,че тя е измислила цялата схема с отвличането на сестра си,с цел откуп.Този Чочо е близък на семейството,за Заека не знам,дали са се познавали,но Чочо със сигурност.Чочо я е подмамил и така е тръгнала с тях и са я отвлекли.Нали е била много бойна и не се е оставяла току така.Сестра и е обещала да си поделят лев,за свършената работа,но нещо се е объркало.

11

Анонимен

преди 10 години

Смъртна присъда!!!! Крумови закони! Лека пръст на момичето.

10

Вълк

преди 10 години

Заека може да е пич но сега като го набутат в панделата ще стане пич с ...ка накрая!А иначе емалка присъдата ,доказано е че е той ,целият институт по криминалистика към МВР го е доказал и Стойчо всичко е изпеял,това са изверги които не са се спрели от нищо дори и да убиват!!Затова трябва смъртна присъда ,не да признава ако ще да се одере !!Да се гледа цялото дело всички свидетели да се разпитат,да не се потулват нещата!!

9

Natural Dialectics

преди 10 години

Сега ако сме народ утре ще бъдем заедно през съда за да искаме максимална присъда за Зайека ...да видиш как ще почне да пее. Но не сме ...убиват деца м на никой не му пука , заслужаваме да изчезнем.

8

Анонимен

преди 10 години

В смиСАЛ не е убийство, а е без да искат! Ти нормален ли си бе, шизофреник пищеш под хиляда имена!?????

7

иван

преди 10 години

До хспоред мене е било нещастен случай, в смисал не е убийство

6

х

преди 10 години

НАдя, предполагам, че се шегуваш...ако ли не и имаш деца, като ти се случи и някой заколи дъщеря ти си го вземи у вас да го гледаш! Егати лудите хора!

5

Анонимен

преди 10 години

25 години е доста по-добре от самоубил се. хората вече залагат след колко време това ще стане.

4

Надя

преди 10 години

Аз мисля, че е твърде преувеличена присъдата на това момче! Млад човек е и 2 години условно са достатъчни да преосмисли вината си и досегашният си начин на живот. Да бъдем хуманисти!

3

иво

преди 10 години

заека не е виновен, направел го е от недоимък. всеки на негово място щеше да направи същото.

2

varg

преди 10 години

Може би искат да му носят моркови и зеле в затвора.

1

Анонимен

преди 10 години

Заека е пич!