61

Protopopov

преди 11 години

Турция спря да следва политиката на САЩ за Сирия и близкия изток и веднага им спретнаха "турска пролет". По скоро се опитаха да спретнат, ама *** много дръпнаха напред, Ердоган е политик със замах и няма да мине номера.

60

истината

преди 11 години

Младите в Турция искат светски живот,не фереджета,и разни ходжи да им казват кое е правилно и кое не.

59

бай Симо

преди 11 години

Има провидение. Не се притеснявайте. След малко време всичко ще си дойде на мястото. Господ бави, но не забравя. И Сирия ще се оправи, ще изгони американските *** от страната, и Турция ще отиде там където и е мястото. И "непотопяемия самолетоносач" ще види дъното...всяка по реда си.

58

Сил

преди 11 години

Протестите са вследствие от водената про-ислямистка политика от страна на Партията на справедливостта и развитието, начело с министър-председателя Реджеп Тайип Ердоган. От 2011 година все повече се ограничава: свободата на словото, свободата на печат и използването на интернет,[2] консумацията на алкохол,[3] абортите ,[4] съдържанието в телевизионните канали,[5] както и правото на свободно събиране.Справка уики

57

Сил

преди 11 години

До мaорaПо френската телевизия се говори,че една от главните причини за тези протести са,че Ердоган иска да наложи забрана за алкохол. А явно комшиите и те като нас обичат да попийват. Той е твърдо за ислямизирането на Турция и прилагането на Шериа,но народът иска друго и не му дреме за религията им. Факт :)Прекланям се пред турският народ,че се борят за правата си!Но не им правя чест за това,че не почитат религията си.

56

Пешо

преди 11 години

Турците вече се борят за права, а ние все още за хляб. кога ще дойде време хляба да не ни е проблем и да се борим за права?

55

Лоша работа

преди 11 години

Всеки път като чета за икономическия възход на Турция и особено за "мащабните инфраструктурни проекти" се питам докога може да се надува такъв икономически балон преди да се пукне? И у нас имаше бум на строителството и знаете какво стана после. Това не е ли опасно?

54

Валя

преди 11 години

До ГУРБЕТЧИЯЕ, ти ни даде личен пример за коментар, в който няма злоба и нахъсаност срещу никого, нали?

53

Анонимен

преди 11 години

Vpechatlena sam ot Turciq, chista i podredena

52

Анонимен

преди 11 години

Vpechatlena sam ot Turciq, ne bqh hodila na takova chisto i podredeno mqsto v Evropa, vleznesh li v Balgariq ot tam, ochite ti se palnqt s mizeriq

51

ХА ХА ХА

преди 11 години

ЕДВА ЛИ на някой нормален човек му пука

50

vesko02

преди 11 години

Там не е като при нас,ако няма правителство всичко да спре.В нормалните държави е така.Има сътресения ,но има и светлина в тунела.

49

Анонимен

преди 11 години

to Turciq 6te se opravi no vaprosat e niy koga 6te se opravim?????????

48

АтаКурк

преди 11 години

Какво ми хвалите тия турци бе?Това са *** с горе-долу човешки лик.Това са потомците на същите изверги които са ни клали, изнасилвали и отвличали в робство 500 години.И тези биха направили същото при първата възможност.Турците и *** са нисши раси,подвид на хомо сапиенс.Създадени са не от Бог а от Сатаната и като такива нямат душа и съвест.Дано горят в Ада...

47

мaорa

преди 11 години

Великите сили не искaт дa имa силнa Турция a още повече и ислямисткa. Провокирaхa тия протести по стaр сценaрий. Очевидно е a и те не се и стремят дa.измислят нещо ново......кaто тоя сценaрий рaботи нaвсякъде. И у нaс беше тaкa.

46

Анонимен

преди 11 години

Beko,Arcelik,Lassa,Sisecam,Mavi jeans, Yesil, Efes, Yeni raki, ..........

45

до 43

преди 11 години

вече е в Берлин :)

44

yasensl

преди 11 години

do 51Ти добре ли си за BEKO чувал ли си Турция е 3-та икономика в ЕС.Произвеждат доста ние сме тези които нищо не правим!

43

Анонимен

преди 11 години

в турция няма икономика не нищо не произвеждат.Кажете за известна турска марка??? Не знаете ,защото няма такава.Преди 2 години икономически разтеж 8% и безработаца над 8% това само в азиа може да го има.Сега в 2013 година икономически разтеж 3% и пак висока безработа от 8% и инфлация от 6%

42

НФСБ

преди 11 години

Как да обичаме турците, като на летището в Измир всеки ден се зареждат военните самолети на НАТО с отрови /алуминий на прах, бариев диоксид, арсен, живачни и радиоактивни отпадъци и други отрови/ и прелитайки над България ни ръсят с тях. Така бавно, но сигурно умираме като нация, за да освободим територията за ционистките хиени...