25

pepe

преди 10 години

Хахахах, статията направо кърти :) Явно "автора" е панирана госпожица събрала от тук от там в нета небивалици. Като изключим, че трябва да се снишим и да се освободим от големите метални предмети, другото е точно наобратно. "Приберете антената на колата - хехе- ужас. Всички далекопроводи действат и като гръмоотводи, така че има по-голяма вероятност да те тресне ако си извън периметъра на далекопровода.. и най-важно бягайте, бягайте, бягайте..ама в кръг ли или зигзагообразно..малоумно!!!

24

Кисинджър

преди 10 години

@25Може би наистина се е получило малко вулгарно, но не можах да се сдържа (по подобие на лирическия герой). Благодаря ти все пак за мнението и хубав ден!

23

за Кисинджър

преди 10 години

УЖАС! 31 човека са харесали *** простотии на Кисинджър за халката на ***, за сра_ето и ***. От такива вкусове се пръкват и същите управляващи, които уж мразим. На такива селяци- такава управия!

22

Анонимен

преди 10 години

"А за следващия път вземете мерки сградата, в която пребивавате да бъде защитена с мълниезащитни инсталации и гръмоотводи...." Добре,ще се погрижим,непременно...ама у сека сграда ли да ги влачим инасталациите,или да им искам предварително протокол да ми съсатавят.

21

Анонимен

преди 10 години

кисинджър кърти!!! браво!

20

Фалшиви Инициали

преди 10 години

Как какво?! Да се скрием под леглото.

19

днес.бг.1

преди 10 години

НОМЕР 2 ви дава най-добрия съвет. Вероятно е физик по професия. При гръмотевична буря,ако сте с кола влизате в нея. Затваряте плътно и здраво вратите. Можете и да се движите с нея. Обаче колата трябва да бъде закрита и изцяло от метал,а не пластмаса или друг непроводник на електрическия ток. Бронята на колата както писа номер 2 е на практика един Фарадеев кафез. Когато сте вътре в него сте в пълна безопасност,

18

mirko82

преди 10 години

До КисинджърKomentara e unikalen,napravo se razplakah ot smqh!

17

ел.спец.

преди 10 години

До АнонименМоже и от подстанцията :-)

16

Кисинджър

преди 10 години

Та плющи онази ми ти буря отгоре ти, ти си клекнал и си се хванал за коленете и те напъне. Човешко е, корема се притиска и срам - не срам събуваш гащите и почваш да мътиш. Мътиш, обаче мътиш под стрес и като гръмне онова ти небе и тутакси попръцваш. Мократа тревица се полюшва от вятъра и нежно гали халката, ти обаче си мислиш "Мое ли точно като свалям самосвала и да перне и през мократа трева да затворя веригата, като своеобразен АНТИСТАТИК при Москвичите"

15

Кисинджър

преди 10 години

В смисъл като се бяга и е по-малка вероятността да те изплющи ли? На зиг-заг най-вероятно. Много е смешно това с "металите" - хвърляйте и бягайте! Накъде?! По-далеч от метала или да си въртиш обиколчици на поляната? Все едно светкавиците удрят само на 3 кв. м. площ. Иначе това с клякането и да се хванеш за колената съм го чел и другаде. Ако си от по-страхливите можеш и да си събуеш гащите (което става лесно, понеже вече си хвърлил колана с метална катарама и си избягал от него).

14

Анонимен

преди 10 години

На реката...хвърлям карбоновите чипове и в кемпера с кучето!Излизам след бурята и бай *** събрал въдиците!Ток не ги лови ей:)

13

Анонимен

преди 10 години

В общи линии, бягайте...

12

Shop

преди 10 години

Най-важното - пазете се да не ви нарочи оня отгоре.

11

Анонимен

преди 10 години

вместо да изключвам всички уреди няма ли да е по лесно да изключа тока от таблото?

10

Иван

преди 10 години

Какво значение има дали телефона е включен ? Може би според автора,светкавиците се насочват към земята по радиосигнал ? :-)

9

полудевам полечка

преди 10 години

вадите АйФонЯи пишете в гугле бягане-буря-накъде-години-секс-цвят на косата

8

Анонимен

преди 10 години

" Какво да правим при гръмотевична буря? " Ко прайм ? Ми пийм биричка и цакаме белот у нас , ко прайм ...

7

Анонимен

преди 10 години

Желателно е по време на гръмотевици да не се използват метални вибратори ако положението е неудържимо със свободната ръка хванете тръбите на парното.

6

sasd

преди 10 години

Печелете пари само от разглеждането на реклами:probux/?r=johnnyto