25

nuni

преди 11 години

27 super si,saglasna sam

24

Анонимен

преди 11 години

podobre neshto jensko da nabucha

23

katil4e

преди 11 години

като му забеля главата........ох *** мамо ***......айде със здраве,че сам почнал една от оня ден и отивам да я довърша.с приклякане и просвирване..

22

5ар

преди 11 години

Солнце , воздух, онанизм Укрепляет организм , Уменьшает вес мудей И расходы на блядей!

21

Кунка

преди 11 години

Мастурбацията е опиум за народа!

20

ЖИЗНЕНА СИЛА

преди 11 години

Е, оляха се само с глупости да ни занимават. Вчера беше поза 69, днес мастурбация. "Мастурбацията подобрява здравето на сърдечносъдовата система и намалява риска от диабет тип 2." Ами хайде всички да дружно да мастурбираме всеки ден. Защо не кажат напр., че при еякулация мъжете губят жизнената си енергия (китаиците я наричат ЧИ)? А, това гледането на порно в интернет отнема над 20% от времето ха хората, това не е ли чиста загуба. Ами на спорт и здравословна храна? Ами нещо за Любовта..

19

do 11

преди 11 години

Всъщност пениса може да бъде счупен. В буквален смисъл не се чупи разби ра се, но така се нарича. Позаинтересувай се малко в интернет преди да отричаш веднага.

18

Читател

преди 11 години

До Гошо1. "Безвредно ли е пушенето?" - "Не и за хората! Могат да се увредят доста органи, белите дробове или в някои случаи да се развие рак"....5. "Уврежда ли цигарения дим космите на крайниците?". "Не, пушенето е НАПЪЛНО безопасна практика, която не въздейства отрицателно върху космите на крака".Т.е. ако говорим за частен случай, че не пречи на космите, но пречи на нещо друго - думата НАПЪЛНО е не е съвсем подходяща.

17

Гошо

преди 11 години

Да, 17, като четеш половината изречение, такива изводи ще си направиш, или от половинчато четене - половинчати изводи. Там пише че не пречи на репродуктивната функция, докато в горния случай не става въпрос за нея въобще (всъщност не е ясно какво имат предвид въобще, написано е многозначно).

16

св.Доган-кръстител

преди 11 години

Всеки контакт с жена,която не е *** води рано или късно до загуби и измама.Жените са по- големи измамнички и от ***(и са по- алчни).

15

az

преди 11 години

До Хендсексуалентова предпоследното със забременяването ми хареса най-много

14

Анонимен

преди 11 години

Всичко което е в рамките на нормалното си е полезно

13

Климент

преди 11 години

Мисля,че от днес.бг трябва да са доволни от коментарите. Получиха очакваното :)

12

Читател

преди 11 години

Струва ми се, че авторите тук са чукчи, които не са читатели, а са само писатели. В точка 1 пишат: "Мастурбацията е напълно безопасна? Не и за мъжете!". Точка 5: "Тя е напълно безопасна сексуална практика."

11

трънчо

преди 11 години

Ами ако правиш всеки ден секс с жена си(мъжа си) смятай,че до 6 месеца сте се разделили.......е цял живот можеш ли да се храниш с боб(примерно) ? Така, че мастурбацията е един вид алтернатива за запазване на здраво семейство :)

10

Go

преди 11 години

Abe tova da ne e teenproblem?

9

иво

преди 11 години

аз не си ли ударя една *ия на ден значи не съм аз!!!!!

8

Анонимен

преди 11 години

мастурбацията води до физически и емоционално изтощение на организма. Толкова много мастурбирах, че един ден не можах да го вдигна пред реална жена. Сега съм супер въздържан от към мастурбация, затова пък с мацките ми върви на 6

7

Анонимен

преди 11 години

До Мъдрец от Троянили над мъжа... :D

6

Карамочаков

преди 11 години

аааа това за счупения си е мега яка глупост! Тоя дето го е измислил явно не е виждал *** наживо: ))))