13

Елена

преди 10 години

До ot4agn-22:Така е,но отчаяние няма,има помитащи бунтове.Спомни си 10.01-04.02. 1997.Пак ще ги гоним.въпрос на време е !

12

ot4aqn

преди 10 години

Каква икономика, каква социална политика, какво образование, какви 5 лева ? Първата работа на комунистите, ДПС и ЮРУШ (бившата АТАКА) беше да си осигурят бъдещето. Кой го е еня за народа ?

11

Trento

преди 10 години

За какво се водят дебати... Нямам думи!!! А икономика, социална политика, образование???

10

Dan

преди 10 години

"Мое е решението, заяви председателят на НС Михаил Миков. По негови думи техниката била премахната, защото имало оплаквания от други парламентарни групи, че само една парламентарна група го ползвала.", е те са 4 всичко на всичко групите в парламента, само една го е ползвала...е да де ама най-голямата...това ако не е избиване на комплекси здраве му кажи!!! Прилича ми на малко дете което се разхожда с батко си в училище и се прави на безстрашно...жалки, и смешни!

9

до ДОБРЯК

преди 10 години

Нищо лично ,не посещавам този сайт често ,но от известно време когато и да вляза ,непрекъснато, многобройни твои размисли и мисли поствани на всяка тема свързана с ГЕРБ ми се набиват прекалено натрапчиво ,което ме навежда на мисълта , че си просто един платен гербарист - драскач ,основното занимание на който / не ходиш ли на работа бе човек , сигурно спиш на компа /да защитава мутрите от ГЕРБ !! Успех ти желая , за подмазване досега още никой не е пострадал ,а на теб явно езика ти е голям!;))))

8

Анонимен

преди 10 години

Както се изрази един колега тук ...ако продължават да ни занимават с монитори, пушене и кворуми ...просто трябва да влезем вътре и да ги изхвърлим !!!

7

Killuminati1

преди 10 години

*** идотията в тоя парламент - и тия хора трябва да вършат държавни дела, няма начин - всички да се закарат на ешафода и да бъдат разстреляни

6

Анонимен

преди 10 години

Председател на Парламента,а фъфли....тия съвсем изтрещяха,да го набутат на служба,ама баш там ли да се излага алчния фъфлек Миков......

5

azarilov

преди 10 години

До ДобрякПравилно! Който работи, той ще ползва тоалетната и всичко останало! Търтеи нещастни!

4

Анонимен

преди 10 години

10 бона е гаранцията на Цецо! Джобните му...

3

Анонимен

преди 10 години

Тия са по зле от децата. До кога с тази идиотия. Да започват да работят, че страната е затънала до уши благодарение на тяхното бездействие. Всички да излезнат навън и да прочетат какво пише отгоре, спрете с простанищата и се захващайте с подобрението на България.

2

Анонимен

преди 10 години

-Къде ни е мониторът?-Фидосова го изяде.

1

..

преди 10 години

Ше плати, ДРЪЖКИ.