8

Анонимен

преди 10 години

Наблюдавам намаление на организираната престъпност в сравнение с 2008г. Защо трябва да разбутваме нещо което работи?

7

..

преди 10 години

Искат да имат контрол и над ГДБОБ.

6

Анонимен

преди 10 години

Този БОРКОР още ли не е закрит? Колко много институции отчитат една работа. За какво са тогава ДАНС, полиция, прокуратура, съд? Г-да управляващи премахнете неефективните и дуплиращи институции.

5

5kov

преди 10 години

А бе, госпожо! Що не си крякаш в твоята локва? Кой допуска обществен контрол в такива институции. Или дайте само да си говорим за демокрация.

4

МИШО

преди 10 години

ГДБОП са шайка престъпници и убийци ... първо получават баснословни пари от нашите данъци и второ са бандити в униформа ... изпълняват всякакви поръчки, ПРОСЛЕДЯВАНИЯ, подслушвания, убийства, бъркат по масивите на поразия. Работят заедно с организираната престъпност . .

3

7

преди 10 години

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА ОТ БУЛФОТО И DNES.BG, ВИДНО Е, ЧЕ ПОЛЗВАТЕ ЧЕСТО АРХИВНИ СНИМКИ ПРИ ОТРАЗЯВАНЕ НА СЪБИТИЯТА ПО СВЕТА И У НАС, НО Е ВРЕМЕ ДА КОРИГИРАТЕ ТОВА, АКО ИМАТЕ ПРЕТЕНЦИИ, ЧЕ СТЕ В КРАК С ПРОМЕНИТЕ, ТОВА НЕ Е СГРАДАТА НА ДАНС, НЕ ПОДВЕЖДАЙТЕ, ЧИТАТЕЛИТЕ СИ, СГРАДАТА НА ДАНС СЕ НАМИРА .НА АДРЕС - ГР. СОФИЯ 1407, БУЛ. "ЧЕРНИ ВРЪХ" 45!!! ТОВА ОТДАВНА НЕ Е СГРАДАТА НА ДАНС

2

mafia

преди 10 години

Предлагам баба Гицка( ако е налична) за обществен контрольор на Супер агенцията!

1

Гошо...Тъпото

преди 10 години

В Кривунделово обществени...поръчки няма,за това престъпноста е като в Швейцария;за това и Кривунделово,е Швейцария на...Балканите.