51

chukcha

преди 11 години

ETOZATOVA E NEOBXODIMO BELENE , CHE KATO IMA IZLISHAK VISOKI CENI NA TOKA CHE IMA NA *** DEN.

50

chukcha

преди 11 години

ETOZATOVA E NEOBXODIMO BELENE , CHE KATO IMA IZLISHAK VISOKI CENI NA TOKA CHE IMA NA *** DEN.

49

Анонимен

преди 11 години

Да се приеме закон за борба със спекулата. Повечето централи продават на спекулативна цена. Например разликата в продажната цена на Марица 2 и другите две. Ако всяка цена на Мариците която е с над 10% над минималната за Марици се обложи като спекулативна със 120% данък проблемът ще е решен. Може да имат договори за по-високи цени и да продават по тях ама да връщат обратно с излишък заради спекулата пък те да молят държавата да се съгласи да купува по по-ники от договорените спекулативни цени

48

надин

преди 11 години

Госпожата явно се е взела много на сериозно с тоя комсомолски блясък в очите?!Явно жената дълго е чакала да стане баш шеф.А пък тоя дето се е писал комисар за газа Димитър Димитров беше главен счетоводител на Булгаргаз .Успя да ни продаде за скрап доста хубавички коли и багери и после пак си ги купи обратно, ама вече като скрап!Явно са се разбрали кой какво ще крадне вече , а пък на нас ни остава да чакаме ГОДО???Е ГАТИ КОМИСИЯТА 1

47

Анонимен

преди 11 години

Е то и ние не сме давали обещания на Орешарски че се е разминала национализацията на ЕРП, те политиците се поъват, но зависи каква е алтрнативата.

46

GERBerastin

преди 11 години

До asdДа си чул частна компания да е осъдила държава?...извинявай, то нашето от много време е само територия.

45

bojinkata

преди 11 години

Явно пак ще се излиза по улиците...

44

Lekar

преди 11 години

Ей тая е за бесилото

43

are_kulata

преди 11 години

Бадемов, ако не си способен, нямаш волята, решителността или просто не те е грижа да стопираш качването на цените на тока, слизай, с какво си по-различен от подкрепящият те Будала Борисов?Сидеров, каза, че може да го направи и че веднага гони чуждите фирми в ЕРП-тата!!Сега го наричате луд, еми ''плащайте, овце'', заслужавате !

42

vesko02

преди 11 години

Формулата за сирене сменяме с тази за кашкавала и цената става друга.Дали някой знае какво става?

41

Falkone

преди 11 години

Въй въй въйколко сме независими в ДЕКЕВЪРАБРЯХ БРЯХ

40

asd

преди 11 години

Всичко което се случва в индустрията и икономиката е плод на предходните години. Затова умните народи скачат когато се зараждат предпоставките за ограбване на народа, не когато това стане факт и не може да бъде променено. Сега вече е късно, защото договорите са подписани и закона е на тяхна страна. Хората ще излязат на улицата, но ако някой изобщо посегне на олигарсите с фотоволтаичните паркове и Мариците, онези отиват в Страсбург. И ни осъждат така хубаво, че и децата ни няма да могат да платят

39

Отчаян

преди 11 години

Аман от фльорци. Където и да отидеш по работа - фльорца до фльорца.Затуй сме на тоз ред. Предадохме се мъжете и има д атеглят децата и старците!!

38

Бобо

преди 11 години

Истината е една трябва да се приеме закон депутат най много 2 мандата ,всички тези ГЕРБ, БСП , ДПС ,АТАКА и прочие така са се свързали , че който и да е на власт винаги ще пази корпоративните интереси не тези на народа.Всички тези клоуни който са в парламента трябва да бъдат изхвърлени до един.БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ПОДГОТВИ ЗА ОЩЕ ПО ТЕЖКА ЗИМА ,ОЩЕ ПО ВИСОКИ СМЕТКИ И ВЕРОЯТНО КЪРВАВИ ПРОТЕСТИ.ЩЕ ВИДИМ КОЛКО СА МЪЖЕ И ДАЛИ ЩЕ СИ ПОДАДАТ ОСТАВКИТЕ СЛЕД КАТО НЕ ИСКАТ ДА РЕШАТ ПРОБЛЕМИТЕ НА НАРОДА.

37

Killuminati1

преди 11 години

тая шу*да си мисли като Семерджиев ще си развява коня и ще вдигат по 10/15% на шестмесечие цената на тока, обаче няма да стане - скоро ама много скоро ще видите как всичките БСП ДПС АТАКА, ГЕРБ ще бъдат изметени от парламента не с камъни и тоаги ами с пистолети - вижда се че сме ударили дъното по-надолу няма, хората като са притиснати максимално до стената знаете какво става - ще бъде разстреляна тая *** в Парламента като нищо!

36

Анонимен

преди 11 години

Как сте бе мишоци? Поздрави от ангел славчев, дончо дудев и янко петров. хахахаха

35

Човекът-кран

преди 11 години

Лесно им е на управляващите - хванат някоя изкукала женица, дето не знае къде какво става и я направят началник. Така вече трети път... Сегашната явно дълго е стояла в изолация или на ниско равнище и като и върза за издигане - побързала да се изкаже "компетентно". Ха на бас, че до края на другата седмица същата ще се изтипоса в медиите да обяснява какво е имала предвид с казаното. Реално погледнато, ако премиера си е на мястото, трябва още утре да я прати на заслужен отдих пак да премята папки.

34

!!!!!!!

преди 11 години

София не е България топлофикация ли е наи важна ?

33

Анонимен

преди 11 години

Бойко прибираше в собствения си джоб по 10% от оборота на енерго-разпределителните дружества. Да видим сегашните колко ще прибират.

32

лея

преди 11 години

Някаква биография за Анжела...?