185

ДО НЕЗНАЕЩИТЕ

преди 11 години

Турската национална телевизия предава 24часа на кюрдски и по малко на други езици.

184

ROMAN EMPIRE

преди 11 години

EZIKA NA EZICITE ROMANES UJASA ZA SLAVYANITE I MUSULMANITE .

183

anonimen

преди 11 години

na ti bulka tetiov den. sega i *** shte iskat *** da se uchi

182

Христов

преди 11 години

Къда са националистите от ВМРО ,СКАТ Болнавите от атака -знаят ли, че до Руско-турската война 1877-1878 до делтата на Дунава са живели само българи ,гагаузи и турци.Руснаците са подарили Добруджа за сметка на Бесарабия на власите въпреки, че те на са я искали.На север от Дунав е имало села населени от чисти българи да не говорим за българска диаспора в Букурещ, Браила, Тулча и........Болнавите като са във власта ,защо си траят и сезанимават само с измислени компромати-мижатурки скапани

181

Анонимен

преди 11 години

Искам да видя турска национална телевизия да предава всеки ден новини на български,или на кюрдски или на арменски.Тогава мога да стана толерантен,въпреки че *** от тази наша толерантност не само ни се качиха на главата,ами ни опъват като във евтина порно продукция нон стоп!Да не смееш да се наречеш българин в собствената си държава.Хубаво ни бяха изобразили като *** на Европа.Политиците тогава ревнаха,ама май само щото истината боли!

180

666

преди 11 години

До Мамантос Абсолютно си прав! Я *** и се пробвай отвъд океана да искаш такива глупости и ще ти зададат пътя обратно.

179

Мамантос

преди 11 години

Всеки малцинствен етхнически *** се чевствува значим, надига глава и се зъби злобно на българите. Дотам докараха държавността и националното самочувствие гнусните либерасти, и куртизани на Брюксел, които пият кръвта на народа от 1990 насам.Ще дойде ли време за ново издание на Народния съд?!

178

555

преди 11 години

всеки може да учи какъвто си иска език. нормално е Кърджали като е под българско робство все пак хората там да имат някакви права.

177

Анонимен

преди 11 години

В Турция учи ли се български,а румънците учат ли български

176

Shark

преди 11 години

Ами да, ще искат разбира се. Като може за едни ще трябва да може за всички. Ето затова не трябва да се допуска това.

175

Ушев

преди 11 години

До АКО УЧАТПрав си,всеки език е богатство,стига да не се насажда и религията

174

АКО УЧАТ

преди 11 години

АКО УЧАТ САМО ЕЗИЦИ ТОВА Е ДОБРЕ. ЛОШОТО Е ЧЕ В ТУРСКИТЕ УЧИЛИЩА СЕ УЧИ ПОВЕЧЕ КРАЕН ИСЛЯМ ОТКОЛКОТО ВСИЧКО ДРУГО

173

9667

преди 11 години

До magdaЗа съжаление си! Научи се да пишеш на български и след това се изказвай!

172

ven42195

преди 11 години

Истина е ,че в румънския парламент има българско присъствие.Крайно време е да си отворим очите за вътрешните си проблеми.Не са ни виновни нито турците,нито евреите или кое да е друго малцинство у нас .Виновни сме си ние самите че толерираме такова управление в продължение на много години-шуробаджанаци в името на своето управление да продават нашите *** на когото им е угодно,но си затваряме очите ,а после другите ни виновни!!!

171

magda

преди 11 години

PROTIFSAM SA ISO4AVANE NA MAI4iN ESIK SASCHTO TE SA PODENI V BALGARIA ISA BALGARCKI GRASCHDANI TOVAE POSOR SA NASCHATA PODINA

170

Данаил

преди 11 години

Колкото по-рано разберем, че трябва да напусне ЕС -толкова по-добре!!!Иначе,гейове,травестити,"малцинства" ,педофили, содомити,некрофили,правозащитници,кривозащитници,масжнш,демократи ....и всякаква *** ще ни се качи на главата.

169

Анонимен

преди 11 години

Не ме интересуват нито турци,нито власи,нито арменци,нито еврей,нито ***,нито македонци!!!! Бесен съм когато някой започне да размахва под носа ми етноса си,религията си,езика си като че ли е избранник на Бога и всички трябва да се съобразяват с него!!! Легитимираш се пред света с БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТ и никой не се интересува каква е *** или баща ти.За всички в останалия свят сте БЪЛГАРИ,само тук на родна земя си развявате байряка.ЗАЩО ЛИ?????

168

Анонимен

преди 11 години

Ей ся като дойдат и китайските инвеститори ще трябва за тях да се погрижим

167

Не лингвист

преди 11 години

До Анонимен> по добре влашки от колкото шопскиА, не! И шопски искам! Аз съм от североизтока и като случайно чуя да говорят двама шопи - гледам ги като петел бобено зърно и само тук-там им разбирам по нещо

166

Эээ

преди 11 години

Нормално е в Румъния да се изучава български, защото Влашко, Молдова и Трансилвания са български княжества, в които до 19 век се говори на български. Проникването на латинския идва от католическите мисионери през вековете, а после от прозападния княз Александър Куза, който нарежда да се създаде този език, на който се говори сега и който е обявен за книжовен румънски. За съжаление създаването на изкуствени нации, като македонската, не се случва за пръв път в българските земи...