50

Анонимен

преди 10 години

Заек Зуек и тем подобни наричайте ги с истинските им имена тези престъпници какво ги толерирате.Утре ще влязат и във вас.То е ясно че все някой нещо прикрива като случая "Белнейски" и се проточват със столетия.Адвокатите ги съветват какво да пледират че да се оттърват по леко.

49

Мис Марпъл

преди 10 години

Някой да се е сетил да каже (или измисли) нещо за мотивите за деянието?

48

PD

преди 10 години

Нещо не се вързва в поднесената история. Дори и този заек да е от физическите извършители на убийството, то то е по случайно неблагоприятно стечение на обстоятелствата. Вероятно момичето е оказало неочаквано ожесточена съпротива. Мозъка на тази операция, надхвърля интелектуалния капацитет на спряганите за извършители. Някъде, в своя житейски път тези двамата са паднали на манипулатор, от службите, бивш или настоящ, който им дърпа конците. Дали има достатъчно данни кой може де е той ?

47

Анонимен

преди 10 години

Щото са 6 волтови, за това!

46

Анонимен

преди 10 години

Правенето на зайчета да започнееееее........ Сега!

45

iv

преди 10 години

аа пита се зашо момичето точно??

44

BRAVO

преди 10 години

До optimistZastoto mu se vrazva.Ti kak mislish?

43

Анонимен

преди 10 години

DOBAVKA NA 47 " AZ ONAJA RABOTA SI REZEM"Ne znaeh,che oshte ima slushalki.Kolko vi plashtat gospodaite?200-300 ili 500,moje bi 700-900,do 1000 LV na mesec.Tova e za po gramotnite ot KDS:You support the wrong MASTER.WAKE UP.WAKE UP!ZZZZZZZZZZZZZZRRRRRRRRRRRRR WAKE WAKE UP

42

Математик

преди 10 години

Никой човек не признава, дори да го е направил. Освен, ако няма на ум някаква врътка със следващите инстанции и това самопризнание... Ще видите.

41

Жоро

преди 10 години

кога ше има референдум за смъртното наказание?!?

40

BRAVO

преди 10 години

Do 37 Prez vreme na turskoto robstvo ,ako si pla6ta6 danaka ot 10%,ti njamash nikakav problem.Kakvo stava sega?Nikoi ne pla6ta danaci,vseki se krie,bez da e tarsen i priema "Andreshko" na Elin Pelin za nazionalen geroi.Mozete da me rugaete geroi na" key bord",no vseki narod si zasluzava upravnizite.Vie si gi izbrahte.Gledam vi seira ot 25 godini i se ubezdavam,che "OT TOVA NAROD,AKO STAVA NAROD-AZ SI REZEM! OBICHAM VI VSICHKI ZLOBARI,ZASHTOTO VIE NE ZNAETE PO-DOBRO.

39

лени

преди 10 години

Абе ти от 40 българин ли си или ***?Какво направи за тази държава че си позволяваш подобни изказванияИзлезе ли да протестираш против неправилните неща които се случват в държавата ,така е много лесно отстрани да се правиш на интересен,но истинната е че си жалка ***.От такива като теб няма никаква полза никаква.Сииржии и дупедавци.Продажник,***.Много си е хубава държавата,бързо си забравил от къде си тръгнал.Хората с къса памет са вредни не само за собсвената си държава но и въобще

38

Анонимен

преди 10 години

Спокойно господа скоро няма да можеш да биеш лекар или учител с останалите прави каквото искаш.

37

Kiril

преди 10 години

Kakvi sa tezi Zaitsi, Lalugeri i pr. zhivotni, koito naselyavat BG?! Zoopark ili normalna strana e?!

36

Българин

преди 10 години

До емигрант 40Ти като я гледаш от близо(Европата) да не би да си " хванал бога за шлифера" ?

35

Мари

преди 10 години

Тоя се пъна,пъна ,отрича и накрая си призна кой му дава право да отнема живот без да има заслуга за създаването на този живот който е отнел.Изверг!Заслужава бавна и мъчителна смърт.

34

DARK

преди 10 години

Убили са я щото тя 100% е щяла да го припознае единият щото са се сближили или тоя факт постоянно ви убягва!!!Вие ако сте на мястото на това ще сте се *** от страх , че тя може да ви разпознае по късно и за това единствената опция е да я очистят!Логиката е хипер проста престъпленията имат прости мотиви във 99% от случайте!

33

Стефка

преди 10 години

До анонимен, ама надалиЗащото се пазят взаимно.Защото така или иначе хората не вярват в полицията....жалка работа.

32

Анонимен

преди 10 години

??Като са я отвлеки за откуп защо са я убили и защо са планирали убийство?

31

анонимен, ама надали

преди 10 години

"Отвлечена съм, има замесена полиция, моля те, спаси ме"-това са думите, които твърди сестрата на Мирослава, че е чула в обаждане в 21 часа, същата вечер.Защо не се провери тази версия, а властите и полицията скалъпват всичко?