40

достоверен източник

преди 10 години

До Жалко за проблемаЗа щастие задържаните са само ***! Щеше да е нелепо да приберат някой от българите при положение,че *** са подбудителите!!

39

българия

преди 10 години

с новите детски, социални, енергийни и т.н помощи, както и с узаконяването на гетата *** ще станат повече от нас не за 20 а за 10 години. най-лошото от всичко е че герб и атака подкрепят увеличаването на тия помощи и даже имат наглоста да казват , че това били и техни обещания. БСП, ДПС, ГЕРБ и АТАКА - гробокопачи на България.

38

до msimow

преди 10 години

В заблуда си."Стара но все по актуална публикация на lambo:Нов тежък удар ,върху бялата раждаемост"-В тая статия автора казва"Колко пъти писах ,че етническия *** В.Сидеров е смъртен враг на българската нация"-излиза и със солидни доказателства.По делата ще ги познаете.

37

Анонимен

преди 10 години

В Google прочетете"Дискриминация на българския етнос"-Не е ссамо в Карлуково.Почти навред по селата е така.Никой не обръща внимание на *** престъпност.Селата около Сливен,същата картина.Българите са си напуснали домовете А защо е така ,планирано е от външни сили."Доклад на ЦРУ за България-Будители"

36

zaradi Turcite

преди 10 години

Tova e zaradi turskoto robvstvo, novinite na turski, turskiq ezik v uciliste, DPS , za tova che Turciq iska da vleze v EU i zaradi vsi4ki turci v BG ( koito samo si gledat rabotata) :D

35

OllO

преди 10 години

До анонимен 35EС и НАТО без да ги молим ще се направят, че имат друга работа, ако се почне въдворяване на ред в БГ във връзка с ***. Те вече имат понятие за каква *** става въпрос, ама нямат топки да предприемат нещо. Балкан ще им падне от сърцето.

34

Анонимен

преди 10 години

партия юруш ще плати на адвокати за да могат всички роми да бъдат защитавани от добре платени адвокати, а булгарските парцали да гният по джандемите. ние патриотите от юруш се грижим за нашите гласоподаватели ромите.

33

анонимен

преди 10 години

Много нещастници и жалки хора има не само тук, но и в целият свят! За тези, които искат да ''смажат ***'' дори и да искате, неможете хаха направо сте смешни с вашите абсурдни желания! ЕС и НАТО направо ще ми заличат от картата ако нещо подобно се случи, много сте задръстени и повече от жалки сте! Бог да ви докосне!

32

Трудовакъ

преди 10 години

Скъпи съфорумци! Благодаря за подкрепата. Едно време във вестник "Стършел" имаше рубрика "Четиво за министри и генерални директори". Изреденото по -долу би трябвало да е в тази колонка. Надявам се написаното от мен и подкрепено от вас да стигне до нашите державнейши, премудрейши и величайши политици и управници, които трябва да ни управляват за наше добро и за достойното бъдеще на народа и Отечеството. Да бъде велика нацията! Да живее България!

31

Червен

преди 10 години

Спокойно другари, сега БСП и ДПС ще въведат реда за който роптаете. Нашите избиратели ни повярваха, повярвайте и вие.

30

Жалко за проблема

преди 10 години

Предполагам че задържаните са само Българи,така става обикновенно,тези които са пострадали са Българи и може би те са сред хората с мярката за неотклонение и на тези Българи стаклата на къщите ще бъдат счупени ако не са вече.С тези проблеми скоро ще стане страшно.Не учете физика,химия и математика а учете бокс и карате че скоро ще ви трябва хора.

29

полудевам полечка

преди 10 години

ко каза:гусин млад мениджей

28

Анонимен

преди 10 години

За *** само бой

27

Трудовакъ

преди 10 години

Както е казал поета Петко Р. Славейков - "Нам са потребне ораче, копаче и сеяче, а не зяпаче"!!! Работа трябва за тоя народ, за мат,ряла Бойков, защото безделието е извор на всички пороци, най - тежко престъпление срещу нацията и Отечеството, по - опасно от убийството и изнасилването, от грабежа и вредителството, сравнимо само с измяната към Родината. Да впрегнем безделниците и тунеядците за извършване на високоблагородни трудови подвизи, за славата на нашето Отечество, ура, другарки и другари!

26

Трудовакъ

преди 10 години

Да се изпратят незабавно танкове, артилерия и мотопехота, с подкрепа от въздуха. Участниците в търкала за 1 година да се вземат запас в Строителни войски или в Хидро - войски, или във Войски на министерство на транспорта /ВМТ/или във Войски на Комитета по пощи и далекосъобщения или в КЕЧ /квартирно - ескплоатационна/ част. В ерата на бай Тошо там бяха постоянно заети към 80 000 души под пагон. Работа - море, хора не достигаха, особено в материалното производство, свързано с тежък физически труд

25

мдааа

преди 10 години

*** са слаба ракия, те са изключително страхливи и нападат само, ако са поне 3-4 пъти повече. Ако поискаме ще ги смачкаме като ***. Разбира се, има и по-интелигентни решения и по-безполезнени за нас, пък и за тях. Огромната част от тях правят деца, защото това значи пари, това е техния основен ,,бизнес"- деца и кражби. Детски и всякакви други плащания след 2-ро дете да се обвържат със стаж, образование, чисто съдебно минало и без значение от етноса. Така сами ще почнат да си слагат спи

24

ss

преди 10 години

Наближава времето когато ***=израстъци ще бъдат преработени за тор и фураж,

23

Бай Хой от Ханой

преди 10 години

България е в ръцете на българите. *** в полицията няма, *** в съда няма. Е, ние сме си виновни. Все още можем да ги смачкаме като мухи, но сме толерасти и не го правим. След 10 години *** ще са повече и още по-нагли. Тогава ще е късно.

22

Анонимен

преди 10 години

Тиквуня е виновен!

21

Анонимен

преди 10 години

Сами сме си виновни.23 години държавата България развъжда само *** и ***.критик коко