148

бсп

преди 11 години

До глупaкa ....той си знaе кой е : стрaшнa логикa. Знaчи зa всеки референдум във всякa стрaнa след товa дa се връщaт пaрите. Aми тогaвa в Щвейцaрия кaк ще живеят бе тъпaко. Дaли е успешен или не референдумa е лост нa упрaвление същия кaто изборите. Знaчи сегa Гроб нa спечелихa мнозинство......дaй Бсп дa върне пaрите ли...или Герб дa върне пaрите зa изборите. Ебaти логикaтa.

147

мaорa

преди 11 години

преди 0 секундиИстинaтa зa упрaвлението нa Гроб зaпочвa дa лъсвa. От 700 рaзрешителни лицензи и т.н през 1997-2007.....след Герб сa нaд 1200....товa е нaтискa нaд бизнесa. Товa е хaосa в бизнесa и икономикaтa.

146

ANONIMEN

преди 11 години

MRASNITE GADNI KOMUNQGI VEDNAGA DA VYRNAT PARITE ZA REFERENDUMA.DA VARNAT I VSI4KI ZAGRABENI PARI ZA 23GODINI.VYN OT VLASTTA 4ERVENA MRYSNA MAFIQ.TAQ GADNA PARTIQ BKP.,BSP NIKOGA NI6TO DOBRO NE DONESE NA BYLGARIQ ZA 100G

145

Анонимен

преди 11 години

23 години тъпия българин се радва на собственото си заколениесъс аеца е същото - то ако беше лошо американския посланик щеше да ни го препоръчада го направимне се сещатедемокрацията е свобода - няма свободен човек който да е беден и гладенкусайте си я демокрацията дето я няма

144

славянин

преди 11 години

Аз казвам - да дойдат китайците! Те ще оправят всичко в България за нула време - и ***, и ислямизация, и икономика! Никакви атлантици, никакви анадолци в България! Те носят само разруха (материална и духовна)! Китай е приготвил 100 милиарда $ за инвестиране в Централна и Източна Европа и Унгария и Румъния вече са спечелили доста от тях защото не спят като нас! Колкото по-бързо бием шута на Брюксел и Уашингтън толкова по-скоро ще се спасим!

143

славянин

преди 11 години

Ние нямаме пари не само за Белене, но и за елементарни неща, но китайците имат за всичко - трябва само да им искаме! Ама Брюксел и Уашингтън не дават да им искаме! ''Приятелите'' в нужда се познават!

142

Анонимен

преди 11 години

Кой и защо направи това крупно престъпление - унищожаване на българския експорт на електроенергия с безумно висока такса "износ"? Ами всичко е ясно и просто - Бойко тиквата и неговите дружки искаха да съсипят българската енергетика, за да могат след това да приватизират най-апетитните парчета от нея за жълти стотинки. Трябва да си сляп, за да не видиш това.

141

Анонимен

преди 11 години

Mamka ti chervena Boiko 4 godini govori tova....

140

Поседнал

преди 11 години

Седя и се чудя, за нови избори ли да се готвя или за загробване на политически ***??! Ама аз май на избори не ходя... Някой не продава ли атомна бомба, бре???! :-)))

139

Анонимен

преди 11 години

"Добрата новина ще бъде, АКО на 1 юли цената на тока, не се вдигне", заяви още министърът. Хи-хи-хи. Ако не от 1-ви юли то поне от 1-вия студен ден от зимата. Само глупаците повярваха на предизборните мантри на БСП. Не разбраха ли, че те са законния инструмент на енергийната мафия в България?

138

эллл бэнди

преди 11 години

4 След това управление парадоксално но явно на Дянков и Борисов ще им правим паметници,дано поне остане с какво

137

Анонимен

преди 11 години

АКО НЕ НАПРАВЯТ АЕЦ БЕЛЕНЕ- 700 ГЛАСА ПО-МАЛКО ЩЕ ПОЛУЧАТ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ. АЗ ГЛАСУВАХ ЗА ТЯХ ПО ДВЕ ПРИЧИНИ- ПРОТИВ ГЕРБ И ЗА АЕЦ БЕЛЕНЕ. ВСЕКИ РАЗУМЕН ЧОВЕК ЗНАЕ ЗАЩО Е ЖИЗНЕНО НЕОБХОДИМА ТАЗИ АЕЦ- ЕВРОПЕЙСКИ ЛИЦЕНЗ, ГОТОВА ПЛОЩАДКА И РЕАКТОРИ, СПИРАНЕТО НА 5 И 6 БЛОКОВЕ СЛЕД 5 ГОДИНИ, БЪДЕЩОТО БУРНО РАЗВИТИЕ НА ЕЛЕКТРОМОБИЛИТЕ И , НАДЯВАМ СЕ, ИКОНОМИКА.

136

эллл бэнди

преди 11 години

3 18 Вчера молихте и Кристалина да Ви помогне да не Ви спрат всички пари от Брюксел защото за разлика от нас там не ядат доматите с колците.Преведено изказването и значи-Познавам от 30г тъпотията ти Орешарски.

135

эллл бэнди

преди 11 години

До тук Бойко се оказва прав на 101%,сега е ясно нови работни места няма да има ,а за капак ще се окаже че и Цветанов е подслушвал законно и само престъпници/политиците са по презумпция такива това е общопризната истина/А да ни е честита СПОЛУКАТА.

134

эллл бэнди

преди 11 години

ПО ВРЕМЕТО НА БОЙКО СЕМЕЙНИ ПРИЯТЕЛИ ВЪВ ВЛАСТТА НЯМАШЕ,ИЗРАЖДАЛАТА АКУШЕРКА ДЕТЕТО НА ЦВЕТАНОВ НЕ СТАНА САМО ЗА ТАЗИ ЗАСЛУГА МИНИСТЪР,НО АКУШЕРКАТА НА МОНИКА СТАНИШЕВА Е МИНИСТЪР.НЯМА ДА СЕ ИЗНЕНАДАМ АКО ЛИЧНИЯ МУ АВТОМОНТЬОР СТАНЕ МИНИСТЪР НА ТРАНСПОРТА.

133

nero43

преди 11 години

защо тогава наложихте референдом на страната за "Белене"за да вкарате страната ни в излишни разходи

132

fiu

преди 11 години

Господа,тока не само не трябва да се увеличава, а трябва да поевтинее! Запомнете тока трябва да ПОЕВТИНЕЕ и то доста!!!

131

Анонимен

преди 11 години

Защо потрошихте 20 милиона народна пара.

130

Добрата новина

преди 11 години

Как така добрата новина ще бъде, ако цената на тока НЕ СЕ УВЕЛИЧИ от 1 юли, бе джанъм??? Нали обещахте да я НАМАЛИТЕ???? А от 1 декември какво ще правите? Защо така нагло излъгахте? И спрете да се оправдавате с прехода, предходни правителства, дъждовното време, пенсионерите и ромите, АМИ ЗАПОЧВАЙТЕ ДА РАБОТИТЕ.

129

Брояч на пилци

преди 11 години

Пилците се броят на есен и новите избори ще са наесен. Трябва да се бърза, докато комунистическо-турско-фашистко правителство не е съсипало окончателно България.станишеф да си приготвя багажа за затвора!