22

Nik

преди 10 години

Gnusna sistema,ne po malko ot komunisticheskata!!!!!Tretirat horata kato robi!!Da go duhat radetelite na Novia Svetoven Red!!!Bokluci!!!

21

Анонимен

преди 11 години

Тия хамериканци станали балканци!ХАХАХАХАХАХА!

20

славянин

преди 11 години

Абе тези неща не ставаха ли само в Русия, Китай, Северна Корея, Куба!? В ''царството на демокрацията'' да те подслушват!? И като го кажеш на стадото да бъдеш принуден да бягаш в Китай!? Май само двукраките *** и телета още вярват в холивудския филм за ''демокрацията''!

19

Браво

преди 11 години

Има и достоини хора - не само стадо. Сега всички се правят на ощипани. По-елементарните индивиди ще си го преместят. А като ни вкарат в кошарата ще се чудим, как не сме видяли нкъде отиват нещата.

18

batevale

преди 11 години

Всяка покана за регистрция на някакъв сайт е опит да ви накарат да разрешите следене и подслушване съвсем доброволно.Така стават съвсем законни и подслушването и следенето(защото вие сте се съгласили)...Ще получавате рекламки и безинтересни предложения на пощата си просто така ,за текущ контрол.........( или пък тотален контрол)!!!!!!!!!!!!!!!!

17

Патриот

преди 11 години

Щом в Китай бягат американците заради репресии ,смятай кво е положението в сащ хахаха.Бившият губернатор на Минесота Джеси Вентура избяга в Мексико от всички места,човека направо си казва ,сащ е една фашистка тоталитарна клоака!Не са единствени сума ти американци се спасяват поединично в централна америка,а тука някои още повтарят рейгановите клишета за "най-свободната и демократична държава"!

16

мура

преди 11 години

а ето от къде наш ЦЕЦКО с " МУРАФЕТ"...от изкараните курсове за СИП прихваща

15

Анонимен

преди 11 години

И да изтекат и да не изтекат програмите, то е логично да ги има. Интересно какво толкова се учудваме.

14

Анонимен

преди 11 години

Сега на този ще му се е.е майката, като на Асанж.

13

Shop

преди 11 години

До АнонименКакво не ти харесва, сега нали хваля Русия?

12

GERBerastin

преди 11 години

Суободъ, димукрация и капитълизъм.... ривахти срищу комунизъмъ.... айди чиститу!!!

11

Анонимен

преди 11 години

До ShopА, ***, ти отново изскочи! Не се бъзикай с Русия - човекът по-долу беше написал нещо, ама дали ще го разбереш? Там поне имаше дисиденти, докато тук татенцето ти и мамка ти ходеха на партийни събрания и се съдираха от ръкопляскания и скандирания. Ти си мечтай за децимация!

10

noname

преди 11 години

Цацаров трябва веднага да се самосезира

9

OllO

преди 11 години

Aз кат' разправях на майка ми да не ми говори за рецепти за туршии по скайп, тя си мисли-майтап. Пак добре, че не ми скочиха тука онез черните човеци, да ме проснат на черджето, за да издам целина слага ли се, че сега и входната врата трябваше да ремонтирам...

8

бонобо

преди 11 години

Напълно съм съгласен с "маора", 2. Опитвам се да си представя, колко *** седят и "анализира" информацията, какви средства отиват за глупости, докато някъде дечица умират от глад и болести. Всичко това е дълбоко аморално, визионерско, мръснишко! "Я не люблю, когда мне роют в душу! Тем более, когда в нее плюют!" пееше Висоцки в едни други мракобесни години. Ние тук също си пипнахме тлъста рибка, въпросът е кога ще я изпържим!

7

Shop

преди 11 години

Абе, само в Русия е спасението.Там не се подслушва, всеки си прави каквото си иска, пълна свобода.

6

Анонимен

преди 11 години

тази новина може да е шокираща само за американците

5

Анонимен

преди 11 години

ко прайм ся...американците бягат от щатите-олицетворение на демокрацията и човешките права:)) и бяга в Китай:)) по политически причини. спешно трябва въвеждане на безполетна зона в щатите и бомбардиране в името на демокрацията:))

4

bg

преди 11 години

Evreiskite sataninski nacistki pluhove ot CIA ne sledat Al Kaida,a kriticite na durjavata Izrael I evreiskite lobita v New York I Washington.

3

дедо пич

преди 11 години

Този пък открил топлата вода и колелото наведнъж!Че имали още някой който да не знае това?Те нашите *** слухарят ,че и понятие от електроника си нямат визирам "отверката",че създателите да се минат и да пропуснат.......аре да си плескаме глупости.