74

Циган

преди 10 години

Банановата република *** скоро ще е преименуван на Циганистан. Преименуването е на мода тук!

73

Shop

преди 10 години

Във всяка държава е имало кръвен данък. Армиите са се попълвали основно с насилствено събиране на хора и са служили по десетина години.

72

Pepo

преди 10 години

Ei,smotlio gledai Balgaria kak se razviva.Ne Turcia.Tam ne mojesh da vkarash ni6to prez granitsata koeto se proizvejda tam,a v BG tsial sviat si vkarva kakvoto iska i pravitelstvoto ni ni6to ne pravi.

71

DORIAN

преди 10 години

Не е ясно защо един турчин, живеещ в "проспериращата" си държава, непрекъснато се навира в нашите сайтове и обижда и провокира българските потребители/визирам пернатия представител/? Логиката ме навежда на мисъл, че тая персона работи за някоя тайна служба - "Мюсулмански братя", "Сивите вълци", "Контрагериля", "МИ-6" ...

70

gnevnia

преди 10 години

до bulemanda-Щом смяташ че турците 500 години са ни пазили и сме си живели много добре,какво ще кажеш да въведем законите от онова време,но да ги изспробваме върху вас.Да ви влизаме във къщите,да ни храните и поите а накрая ще опънем я жена ти я дъщеря ти.А ако се опиташ да ги защитиш да те набием на кол,ако предпочиташ може милостиво да те приколим.а какво ще кажеш за кръвният данък,това не го е имало никога и никаде освен при мръсните анадолци.Смениха ви имената и ревнахте на умряло.Помиари.

69

борис

преди 10 години

Далече от Турция!!!1 Само добри неща ще се случват за България,ако работим с Русия.Интересите на Русия на Балканите са ясни.1силна и стабилна България,способна заедно с другите православни държави на Балканите да дават отпор на новата имперска политика на Турция.Обратно Турция винаги е имала интерес отслаба и зависима България, лесно манипулирана от дългата ръка на Анкара!(справка последните 23години)

68

boris

преди 10 години

Когато завладяват Балканите турците научават как се вари *** за миене.

67

муспи

преди 10 години

Братята мюсулмани от Европа, включително и тамошните турци няма да позволят да дойдат 100 милиона да делят с тях пособията. А ще искат и повече. Тези 75 милиона са лъжа, отначало се представяха за 100, после се сетиха че е изгодно малко и казаха 70, после за по убедително - над 70. Те нямат охраняеми граници, нито документи, - ако се стовари такова зло на Европа да искат европаспорти, ще постъпят 250 милиона молби! Европа не е изкуфяла дотам.

66

турк

преди 10 години

А българомангалският манталитет е: "прецакай другарче" и "граби, троши където и да си."

65

турк

преди 10 години

Гладните българомангали нещо пак халюцинират.

64

до 79

преди 10 години

Аз през 21 век в България видях ... Ще си играем наКой Пикае Най-Далеч.

63

чикатил

преди 10 години

До до 76 И как позна че са на не знам колко години? Провери под бурката?? :)))

62

до 76

преди 10 години

Друг пример за турски манталитет - аз през 21 век видях на един сфетофар в Анталия четирите жени на един турчин. Всичките на възраст до 22, 23 години, с бурки от главата до петите. Познава се, че са на един мъж, понеже се движат заедно и са облечени еднакво, т.е. с едни и същи бурки на цвят и шарки. Аз нямам нищо против различната им култура, но това не е европейската. Това е. Кафенетата в Анадола са пълни само с мъже, няма жени. Жените берат маслини и памук по полетата. Това е култура на Азия.

61

до 76

преди 10 години

Турски манталитет означава, че аз щях да умра от страх да отида на дискотека в Кушадасъ сам с приятелката ми, понеже турците гледаха като все едно не са виждали жена през живота си, добре че бяхме 20 човека българи, а ако турчин дойде на дискотека с жена си в София никой няма да му обърне внимание.Бях свидетел как един нахален турчин тръгна да закача едно българско момиче и само това, че бяхме много я спаси,а той почна да рита камъни пред дискотеката от яд.

60

до 76

преди 10 години

Отнасят се с турците "като с вредни микроби". Казал го е посланика на Турция в Австрия Кадри Еджвет Тезджан !!!

59

историк

преди 10 години

Никой не обича да има за съсед човек, който е комплексиран, изкрейзил. И толкова години да е мислил как да завладява чужди страни и територии, а не например да създаде азбука за народа си, за създаването на компютъра да не говорим. Народите по света отдавна са казали мнението си за такива "съседи" - 51 години далеч от Европа, далеч, далеч.

58

обективен

преди 10 години

Турската нация е от най-качествен материал...

57

до 69

преди 10 години

Турско диваче-комплексарче, което щъка по форумите за да показва турско присъствие, без да може да върже 2 думи на кръст. Със зъбенето си прилича на Ердоган, все селски бабаити. Явно бащите им са повръщали от отвращение, когато са ги създавали. Да не му се обръща внимание е най-доброто средство срещу БОЛНИТЕ ТУРСКИ МОЗЪЦИ.

56

Анонимен

преди 10 години

Ястребе ако си напраиш генетичен тест за произход да не се окажеш изненадан. Че и свещения български добре владееш

55

до 69

преди 10 години

И си мажи в зандана олабеното с вазелин или ***.