303

Анонимен

преди 10 години

НОВА КОНСТИТУЦИЯ значи НОВИ ПРАВИЛА. но за да направим нови правила, които да издухат досегашния 23 годишен престъпен елит и да създадат условия за нормален живот и сигурност на обикновения човек, са нужни много воля, честност и не на последно място знания. Те всички, ще се съюзят срещу обикновените хора, и ще направят всичко възможно за да запазят досегашните правила за да не изпуснат кокала. Ще вкарат всякакви провокатори, всякакви интриги, лъжи, ще стигнат до нечувани крайности!

302

Анонимен

преди 10 години

До ИмеНе го разбирам аз вашия свински език... Грухтете си колкото искате, аз написах конструктивно мнение, не хвърлях плюнки от бяс към вас... ;)

301

Име

преди 10 години

До до прасето прасчо - 2 praseta se sreshtnali, ednoto kazala "GRUH", drugoto "VZE MI GO OT USTATA"!

300

до прасето прасчо

преди 10 години

Прасчо, недей се пени толкова. Все пак около 30 % от българите гласуваха за ГЕРБ, и ако някой е забравил да напомня, че ГЕРБ събра най-много гласове на последните избори, само че на останалите престъпници не им харесваха методите на ГЕРБ, те не можеха да крадат, и никой не ги подкрепи... Нови избори ще има, за съжаление, защото България не е в състояние да издържи на това финансово разточителство, то не бяха референдуми, пак се готвят такива, предсрочни избори и прочие... Загубен народ сме :(

299

355

преди 10 години

ANKETA:- ako na predstoiashtite predsrochni izbori shte glasuvate za BSP, DPS, Ataka i t.n., molia natisnete chervenoto butonche s palets nadolu- inache - zelenoto s palets nagore

298

354

преди 10 години

za kakvo biaha izbori, kato rezultati si ostanaha sashtite???

297

прасчо

преди 10 години

нещастници ни крадоха нагло нагло четири години и ни обясняваха колко сме добре, толкова добре, че и мандата не можаха да си изкарат. Сега същите тези простаци организират с нашите пари протести срещу правителство, което е на една седмица. И нови избори да има пак сте свършени, *** долна. Тиквата и Яне, само болен човек може да направи този избор. Представете си още 4 години с министър-председателя с IQ на ***

296

Анонимен

преди 10 години

Необходима е НОВА КОНСТИТУЦИЯ. Кога ще го разберем? Нищо друго няма да ги оправи УПРАВЛЯВАЩИЯ ЕЛИТ. Докато имат правата по тази конституция, само ще си менкат властта.

295

Анонимен

преди 10 години

Много рано започнаха протестите срещу новото правителство, колко ли време ще продължи мандатът му. Така е като успяха с подкупни методи да сформират престъпна коалиция, сега ще сърбат горчивата попара, която дробиха по време на управлението на ГЕРБ, не че и те бяха светци, но поне нещо остана след тя. А за всички, които говорят, че ГЕРБ са най-голямото зло за българите, искам да попитам дали не е много детинско поведението на новото правителство с опитите да *** всичко хубаво направено от ГЕРБ

294

Анонимен

преди 10 години

Алооооо, протестиращите, кой ви раздаде професионално направените плакати?

293

СЛАБОУМЕН

преди 10 години

АМА АЗ ПАК НЕЩО НЕ РАЗБРАХ. ТЕЗИ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ КАКВО ТОЧНО ИСКАТ СЕГА, КАТО ВСЕ ОЩЕ НИЩО ОКОНЧАТЕЛНО НЕ Е РЕШЕНО И ГЛАСУВАНО.ДАНО ТОЗИ ПЪТ ЗНАЯТ КАКВО ТОЧНО ИСКАТ...

292

Анонимен

преди 10 години

Ами да все едни и същи физиономии.Жалки ... мислят се за нещо .В тая държава няма оправия но дадем шанс на Новото Правителство да работят те взимат пример от Турция .ПРОТЕСТИРАЩИТЕ там искат свалянето на Ердоган.Но той не дава оставка като Борисов и не бяга сред народа е.

291

Дръндер

преди 10 години

Те това са тия дето в София са гласували за Бойко, останалите са от бюлетините от Костинброд или платени! Абе ще викат ще викат па ще се уморят!

290

патриот

преди 10 години

Да запалим килимчето на Сидер ага!!!

289

хъ

преди 10 години

*** продажни ***

288

Анонимен

преди 10 години

Злият орех Орешарски остана в паметта на нацията с арогантното си безчовечно държане и знаменитото си изказване за седянката. Какъвто и пиар да му правят мястото му ще бъде само едно, като Костов на бунището на историята!

287

BKP

преди 10 години

Kogato i poslednia komunist, bade izhvarlen ot Balgaria v posoka Rusia ili Severna Koreia, Balgaria shte stane Evropeiska darzva zashtoto prostotiata shte bade na mnogo niski niva! Napravilo mi e vpechetlenie , che mladite hora simpatizanti na BKP sa s koeficient na inteligentnost sas znak - ! Nikoi ot po inteligentnite ne izbraha da jiveiat v Rusia, otidoha v zapadna Evropa i USA , a prostacite oshte blianuvat po vremeto, kogato nishto ne sa rabotili samo sa KRALI, KRALI ,KRALI !

286

Карнобатман

преди 10 години

К'во касиране, бе кауни?Аре, четвъртит да ви ***, герберасииииииииии!!!

285

зрящт

преди 10 години

До Петър Народе мой, не чакайте тези ,които докараха страната ни до криза ,преди да започне световната и преватизираха ,тоест прибраха си паричките,затвориха заводи, ТКЗСета, фабрики и създадоха безработицата, да направят нещо добро за Българите.Те са продали душите си на дявола ,нямат сърца ,нито съвест.БОГ да пази България и Българите!!!

284

БЪЛГАРИН

преди 10 години

ВСИЧКИ ПРОТЕСТИРАЩИ СА ПЛАТЕНИ ГЕРБЕРСКИ КЪРЛЕЖИ !!!