8

Гост

преди 10 години

А тези на дребно-поскъпват!

7

Анонимен

преди 10 години

Номер 7...Да те светна малко по въпросите,че виждам си много далече...Та...Добивите който дава хубавия стария домат,който помниш от едно време са около 3-4 пъти по-ниски от останалите.Значи модерните сортове дават 5-7 тона от декар.Сортовете за който говорим 2-3 тона(разваляша се за 5 дни стока).Хайде сега ти ми кажи колко искаш да ти го продават?!Добре,че все още има хора,който въпреки всичко си търсят родното,че ако чакаме на теб...

6

Анонимен

преди 10 години

кво търсене на български домати пък искат производителите при цена 4-5-6 лева килото?

5

Zemedelec

преди 10 години

Номер 5 е напълно прав и аз съм земеделски производител и мога да кажа , че с този внос и неравни условия в ЕС по отношение на субсидирането, нищо хубаво не ни чака.Яжте Българи , пластмасовите домати, Вие сами си ги избрахте.

4

jamamoto

преди 10 години

Салахадине...Ти забрави Българския домат,ще забравиш още много други стоки.Защото аз съм и производител и търговец на зеленчуци,и мога да ти кажа,че ВИЕ клиентите не търсите нашенска стока.Идвате стискате домата и ако е леко мек,просто го прехвърляте.Какво се получава,ние ползваме холандки сортове домати,с който,ако те замеря и удяря в главата е възможвно да бъдеш убит!!!Това искате ВИЕ клиентите това ще ви продаваме.Имаме толкова хубави сортове домати,но просто никой не ги търси.

3

иванчо

преди 10 години

и с какво точно се занимава тази комисия. съобщения за цвните между кафето и големият гол обяд ?

2

Варна

преди 10 години

Също така на едро ще поевтинява и токът, а също и хлябът, и млякото, и всичко останало. А на дребно всичко ще поскъпва...

1

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Всеки трети...домат,продаван в Европа преди 10-ти ноември е бил...български.Сега,всеки трети домат продавани по...нашенските пазари,е...български.