176

Анонимен

преди 11 години

Не е лошо да четете повечко и по-малко да пишете иначе ставате като в оня виц за чукча писатель :-))).По-здравословно е някак си ;-).

175

Анонимен

преди 11 години

Да ви добавя и прекрасно изложение за долара ;-). youtube/watch?v=wWBigEuZudE От "австрийския" полит-икономически модел :youtube/watch?v=M0R1cftftsY И разбира се ДЕРИВАТИТЕ :-))). pbs.org/wgbh/pages/frontline/warning/ С едно уточнение от Девятов, че Хазин е като "представител" на Ротшилдите и на регионалния модел, подкрепен от Хънтингтън в неговата книга за Цивилизациите, за което говори и Острецов като представител на православната такава :-).

174

Анонимен

преди 11 години

Всичко е изумувано още преди години а сега ща берем ибриците на коалицията.

173

Анонимен

преди 11 години

Комунистическата политическа мафия трябва да си ходи. Да свършим най-после това което изглеждаше че почва през 89та, после през 97ма и сега през февруари. Това с избори и парламент не става. Трябва да им запари под задниците. И родната полиция да не може да ги опази.

172

ВИЕНА

преди 11 години

До глупчоТемата щеше да е затворена ако гласувалите на референдума беше под 20 % , сега новата ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ може да си я отвори когато поиска ...... Тук ГЕРБ се прецакаха , вместо да гласуват с ,,НЕ,, просто не трябваше да гласуват ....

171

ВИЕНА

преди 11 години

До глупчоТова е политически проект а не икономически ........ не забравяй кой командва парада в момента в БГ

170

Анонимен

преди 11 години

Путин на пресконференция с Меркел в Германия: "Не искате газ, не искате атомна енергетика, вие на дърва ли ще се топлите? Е, и за дърва в Сибир трябва да се ходи.."

169

ВИЕНА

преди 11 години

До АнонименпитаЙ Р. Овчаров и всичките ***, които го препродават ........ сега Орешарски като разсекрети договорите ще разбереш , чий ток плащаш ...... само че това ще стане някой друг път , Само мога да ти кажа , че в Австрия плащам 2 пъти по малко от това което плащат мои роднини в БГ , А познай сега колко АТОМНИ ЦЕНТРАЛИ има в Австрия

168

boyko_stoew

преди 11 години

Да не подменяме темата.Орешарски се произнася по тази тема Много внимателно...!АЗ ИСКАМ ДА ВИДЯ Р.ОВЧ. и неговите Експерти по тази тема.ТОВА СА ГЛАВНИТЕ ВИНОВНИЦИ ЗА МНОГОТО ПРИКАЗКИ ЗА БЕЛЕНЕ!Те допуснаха Това Огромно за Малкия ни бюджет Разхищение-ДЕМОНТАЖ НА КОНСТРУКЦИЯ-НАЙ ГОЛЯМИЯТ ВЪВ СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ.ОПРОВЕРГАИТЕ МЕ АКО НЕ Е ИСТИНА.ИМА ЛИ ПО-ГОЛЯМО СЪОРЪЖЕНИЕ В СВЕТА ,КОЕТО е БИЛО ДЕМОНТИРАНО!?ЗА ГИНЕС бяхме,ама Р.ОВЧ. и НЕК-аджииската мафия не го регистрираха .

167

ЗЗЗЗбогом!!!!

преди 11 години

Ами направо да излизаме от Европейския съюз, и да почнем да лижем задн-ка на Русия както до 1989

166

Честито българи

преди 11 години

Напълнихте гушките на руснаците и продажните български ***, Сидеровци и цяла шайка мръсни мошеници.Сега ще ни се опече такова яйце на ***, дето ще ни се завие свят.Задунайска Губерния се превръщаме пак, идеята на Тошо се реализира.

165

Анонимен

преди 11 години

Проекта е не само неизгоден но и опасен от "геополитическа" гледна точка. Така, че дори ако трябва да се плати за да не се строи е по-правилна стратегия. Без значение коя е технологията - руска, американска или друга.Иначе отдавна да е построен и то финансиран с пари на заинтересовани от печалбата инвеститори, руснаци, американци или евр(оп)ейци :-) . Ето ви го от руснак и то уволнен от Росатом ;-).youtube/watch?v=tOsgiIr5niM

164

БГ

преди 11 години

"Страхотният" Орешарски призна, че иска е основателен.Как този държавник ще защитава българския интерес?Тези за нас ли ще работят или за Русия?

163

Анонимен

преди 11 години

До АнонименЧешки/Френски/ и другата фирма прекупваш и 10те фирми прекупваши преди тях от кадето са те

162

Анонимен

преди 11 години

Искам да разбера, достоверна ли е информацията, че до няколко години трябва да затворим Козлодуй?! Питам сериозно, и още нещо в България, хората, разбиращи от енергетика се броят на пръсти....

161

Анонимен

преди 11 години

Продължение на 167В съда ,където ще ни съдят за неустойки(всички нас-всеки един данъкоплатец)ДА ПОПИТАМЕ:ОСНОВАТЕЛНО ЛИ Е БИЛО ПРЕДЛОЖЕНИЕТО за ПРОМЯНА НА ПРОЕКТНОТО РЕШЕНИЕ НА АТОМ-СТРОЙ.тука и сега да попитаме р.овч.:Промяната на проектното решение на руската фирма била ли е съгласувана на експертно ниво и от кого?!дайте имена Г-н Овчаров.Готов съм да изляза на диспут с вашите експерти.Няма да е махленски разговор.Ще се изслушваме ,където и когато кажете.

160

Дидо

преди 11 години

Писнами да слушам как наще политици умуват как да се оправим а мюсолманските републики и някои африкански бележат икономически ръст от над 2 пъти повече от нас че ние ще излезем най големите умници на света с това умуване или пък умишлено така се умува.. хората вече летят на марс имат сомолето носачи, спътници ние имаме некви пушки и 5 счупени хиликоптера.

159

Shop

преди 11 години

И като има външен инвеститир какъв ни е кяра? Нали тока пак ще е на опазарни цени и външния инвеститор ще си прибира печалбата? Дали ще внасяш ток от Туърция или от руска централа в България, каква е разкликата?

158

boyko_stoew

преди 11 години

ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 163Причината да пиша на тази тема е ,че тя пак се отваря в Интерес на1.ГОЛЯМА фИРМА.2. Геополитически интерес.Нека да има АЕЦ БЕЛЕНЕ1.НО НЕ ИСКАМ ДА ГО ПЛАЩАМ АЗ,ДЕЦАТА МИ И ВНУЦИТЕ МИ-ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВЪНЩЕН ИНВЕСТИТОР и НИТО СТОТИНКА ОТ БГ ДАНЪКОПЛАТЕЦ.2.В Процеса на изпълнение, ДА НЯМА *** На Интереси извън тези на Обшостта ни: Ненаядени НЕК-аджии Плиткоумни и слабохарактерни Партиини и административни деятели.

157

Анонимен

преди 11 години

СТАДОТО ОВЧЕ БЪЛГАРСКО НЯМА ДА СЕ ВДИГНЕ НА ПРОТЕСТ ПО УЛИЦИТЕ.БЯХА НАЛЕТИ МИЛИОНИ ДА СЕ ПОВЕДАТ ПРОТЕСТИТЕ ЗА СВАЛЯНЕТО НА АНТИ РУСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО. СИДЕРОВ МУТРИ КАТО ОТ 1990г. ГО ПАЗЯТ И ОБГРАЖДАТ ПАРЛАМЕНТА, ТАКАВА ПОКАЗНОСТ И НАГЛОСТ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО. РЕКЕТЪТ ОТ ДЕВЕДЕСЕТТЕ ЩЕ СЕ ЗАВЪРНЕ. ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА