11

tzveti8

преди 10 години

До 12- Не Емигрант, а Имигрант-има разлика. За България си емигрант, защото я напускаш, а за Германия си имигрант, защото влизаш на нейна територия!

10

анонимен

преди 10 години

Емигрант са го написали няколко пъти с "и". Странно какви хора ги пишат тези статии.

9

Анонимен

преди 10 години

До 7След като от Европа последните 20 години ни натискаха да си ги отглеждаме и да спазваме "правта" на "малцинствата", нека сега да опитат от собственото си лекарство и ако обичат да се помъчат да интегрират *** и да им осигурят благоприятни условия за живот.

8

Правилно!

преди 10 години

Всяка държава да си пребира *** !

7

Анонимен

преди 10 години

До ХмммАло прибери си манагалите в ***

6

Анонимен

преди 10 години

До ахаааа ГЕРМАНИЯЗАВИГИ БИНДЕС РЕПУБЛИК.ГЕРМАНИЯ НАД ВСИЧКО

5

ахаааа

преди 10 години

Ойойой,,кон боб яде ли господа швабе...щом вие пищите,ние какво да кажем....те условията и у нас са си им много,много добри,не плащат ток,вода,парно,данъци...нищо...че и сухо позимват заради ***...ама те не им стигат и за туй (за наш късмет) се отправят към вас,а и вие сте вечно в защита на правата им..за това-без пискоданчене...дайте на брадчедите пара и за салам с биричката,у нас от тия кебапчета им омръзна..а и навици си имат,хазарт им се играе..все пак,всеки има право на развлечение...

4

gtf

преди 10 години

ми айде де, що не ги интегрирате вие,що им нарушавате рожденното право некой друг да ги храни м ?Това е и една от причините да сме на опашката - тумби мързеливи *** са на нашата социална система и реално си докарват повече пари от работещите, ние също не ги щем..

3

Боцман

преди 10 години

Е, с тези кожодери и крадци, които ни управляват, няма как да се подобрят условията за живот у нас.Вие си решете проблема с ***.Те не са еврпейски граждани, те са граждани на света.*** навсякъде е *** и не може да бъде интегриран.*** го оправя само здравата ръка и много бой!

2

BG.BG

преди 10 години

Що нали ни учите, че и те са хора нека да дойдат и да поживеят при вас.

1

Хммм

преди 10 години

Ало, швабите...Я си ги интегрирайте и не правете *** работи!