60

Анонимен

преди 11 години

До просто азХей *** аз! *** ти уста и на такива като теб трябва да бъдат затъкнати само със съдебни наказания, които за българина трябва да се изразяват не с бой по ашиците, а по джоба! Тогава ще се научиш какво можеш да пишеш, а за какво - наказват!

59

Аз

преди 11 години

Чета и не вярвам на очите си. Българите, по-простите де, колко лесно могат да ги заблудят комунистите-по-точно социалистите. Като им пошушнат нещо и те хоооп, вярно е бе. Гледайте какво са правили ГЕРБ. А не им идва на ум какво са правили БСП и ДПС, а сега Атака какво правят. Не гледате ли. Ми вие само гледате без да виждате. И да, българите май си заслужават такива управници като сегашните. Щом не са кадърни да гласуват правилно. Това е господа. А другите, които не са гласували, да го направят!

58

Булдозер

преди 11 години

До Трактор А 10 000 000 000 изхарчени от ББ за 3 год. повече отколкото е събрал? Къде са резервите на здравната каса, къде е фискалния резерв? А факта, че командировъчните на Тиквата надвишават с много заплатата му на премиер!!!

57

Анонимен

преди 11 години

Пари взети от нас и хвърлени на вятъра

56

Анонимен

преди 11 години

9 709 лв. ЗА 1 ПОЛЕТ

55

А!

преди 11 години

3 000 000лв. : 309 полета = 9 709 лв. БИЛЕТ СОФИЯ НЮ ЙОРК - 869,66 ?

54

дрън-дрън

преди 11 години

До - с ирония - 66Верноооо, как забравих, добре , че ме подсети :)Колко е красив света, колко са щастливи хората!

53

Анонимен

преди 11 години

"Не ми е известен случай на унищожени документи, но фактът, че заявките не са завеждани по надлежния ред, говори за слабости в системата на документооборот и не позволява категоричен извод нито в едната, нито в другата посока", посочи още той. Това са думи на Орешарски. Представете си обратната картина : ББ, на базата на това, че "документите не са завеждани по съответния ред", щеше вече да е произнесъл присъди. Това е разликата в културата и възпитанието на ПО и ББ - разлика от тук до небето

52

с ирония

преди 11 години

Някой може ли да ми каже къде да погледна за ... пустия Авиоотряд 28 за периода от 2005 - 2009 г.Ти пък сега какви въпроси задаваш, това е толкова отдавна във времето, не се рови в миналото, гледай напред, гледай този престъпник Бойко, слушай какво говорят Станишев и Волен и най - важното, НЕ МИСЛИ! Те мислят вместо нас и за наше добро.

51

Гост

преди 11 години

Бъдете оптимисти, а тези крадци да правят каквото си искат

50

дрън-дрън

преди 11 години

Някой може ли да ми каже къде да погледна за ... пустия Авиоотряд 28 за периода от 2005 - 2009 г. Никъде в нета не излиза нищоооо?- само за за правителството на Борисов има "данни".

49

лагера белене

преди 11 години

грях е за земята тия ***/нашите депутати/ да ходят по нея... да се им се вземат скъпите западни автомобили и самолетите и да ходят да работят и анархията е по-добър избор от това робство!

48

Силвия Нинова

преди 11 години

А през цялото време обясняваше как няма пари за майките, пенсионерите, за коледни добавки...Да не говорим затова как хората умират от глад и студ, нямат пари за лекарства болници се закриват. По време на неговото управление масово нарасна безработицата, фалира голяма част от малкия и средния бизнес, които не се поддаваха на рекет и не пълнеха черните каси. И на фона на всичко това, на цялата мизерия и геноцид спрямо народа, той натрупа милиарди и успя да ги изнесе от страната!

47

Анонимен

преди 11 години

ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА А МАФИОТСКА СТРУКТОРА--КРАДЕ СЕ ОТ ВСЯКЪДЕ И ВСЕКИ--НАЙ МНОГО ТЕЗИ КОЙТО НИ УПРАВЛЯВАТ И *** ИМ..ФИРМАДЖИИ--ТАКА ЩЕ Е И ЩЕ СИ ОСТАНЕ..ТЕЖКО И ГОРКО НИ!!!!!

46

Хохегер

преди 11 години

А екопътеката на Емел Етем за половин милион?А розовите беемвета?А 10-те храста на Николай Цонев пред новото Министерство на отбраната за 72 000 лв. А билетът на Масларова до Сеул за 17 000 лв? А Мерцедеса за 800 000 лв, купен, за да ходи Първанов на лов?

45

sss

преди 11 години

който до 30 години не е бил комунист-няма сърце ! който след 30 годишен е още комунист няма акъл !

44

Бай Хой от Ханой

преди 11 години

ЦАЦАРОВ ГИ ПОДКАРА ПО РЕД НА НОМЕРАТА:Прокуратурата ще поиска в понеделник снемане на депутатския имунитет Петър Ангелов от ДПС, за да бъде разследван за участие в престъпна група и данъчни престъпления за над 4 милиона лева.

43

optimist

преди 11 години

до 56 - Не знам за ГЕРБ, но да вярваш на БСП трябва да си или със сериозна фаза на склероза или някакъв друг вид неадекватност и липса на разсъдък.

42

сссере

преди 11 години

Поговорката "Простотията ходи по хората" трябва да се промени с "Простотията ходи по българите". Колко лесно ви манипулират комунистите, колко сте жалки. Тройната престъпна шайка е похарчила тройно повече пари за полети. Какви промити мозъци сте. В момента искат да ви отвлекат вниманието. Пристигнаха съветските другари да говорят с българските такива - заробване - Белене и закриване на туризма - започват Бургас - Александрупулис. Червени ***, психопати и турци! Продажници!

41

optimist

преди 11 години

Забаламостват ни с глупости, за да замажат предстоящата далавера Белене, която не е за 3, ами за 33333 милиона!