10

до mario.fu.90

преди 10 години

Момче, фашизмът не е крайно дясно движение, защото във философията му се корени социалистическа идея с прибавен национализъм ! Има ли нещо по- жизнено на Света от националсоциализма ? Никога не е имало и няма и да има ! прочети това- ФАШИЗМЪТ е бъдещето на Човечеството !!! Фашистът е най- съвършеният Човек !!! Фашистът мрази неистова комунизма и евреите, за което е напълно прав !!!

9

mario.fu.90

преди 10 години

до 7Надявай се, социалистическата идеология е идеал и никога няма да изчезне. Повечето интелектуалци са с леви политически убеждения. А по мое и по мнението на повечето философи на континента, Маркс е един от гениите на човешката хуманитарна мисъл. Неговата теория е блестяща с нейният материалистичен и атеистичен поглед към историята,изличаване същността на човешкото битие и на религиите,като разбива на пух и прах метафизиката. Разбира се не говоря за сталинизма,гледам на Маркс като на Философ.

8

mario.fu.90

преди 10 години

Абе вие май не сте наред с главния? Да се опитваш да реабилитираш фашизма по какъвто и да е начин при всички положения е сериозно отклонение на психиката!Крайно-десните са екстремисти и реакционисти - създават само безредици и рушат държавна собственост,нападат хора и служители на реда - това за мен са диваци,които трябва да бъдат премахнати.

7

SS

преди 10 години

Както се казва в дъното на всяка ситоация са парите. Ако тези сега безделници имаха ангажираща и добре платена работа нямаше да ходят да се бият по улиците. А сега като невиждат каквато и да е преспектива за близкото бъдеще, всеки започва да си изгражда собствена, която обикновенно може да се случи само в празната му главичка.

6

до boicho.boichev.7

преди 10 години

прочети това- ФАШИЗМЪТ е бъдещето на Човечеството !!! Фашистът е най- съвършения Човек !!! Фашизмът винаги е бил предизвикван, както и в този случай !!! Това е еврейска провокация и нищо друго, за да засилят антифашистките настроения в целия Свят !!! Ще те перифразирам- срещу комунист се стреля, а срещу евреин се гърми !!! Време е комунисти и евреи вече да ги няма и това ще стане !!!

5

mario.fu.90

преди 10 години

Тия скинари и крайно-десни и прочие безделници трябва да им се удари един бой. Комплексирани идиотчета. Това са екстремисти - чупят,рушат,създават безрезици - унищожете ги!

4

sten

преди 10 години

И при нас серГЕЙ,след като узакони гей-браковете ще е така....ще се разтури душлука между ГЕЯ и ЗЛОДЕЯ, докато БЕЯ си брои сараите...

3

СС

преди 10 години

*** скинове и във Франция се "проявили"! *** ***...

2

Рудолф Хес

преди 10 години

А заради толерантните *** който приветстват всякаква ***, Европа скоро ще заприлича на автономия на Индия,Пакистан и африканските държави.

1

boicho.boichev.7

преди 10 години

С фашисти не се спори-в тях се стреля!Време е тази *** пак да натори полята на Европа-от Сталинград до Атлантика.