72

;;;))))

преди 10 години

Само г-н Ердоган ще оправи положението в фалирала България!Вашите управляващи в Бе-гето само присвояват пари от народа а Вие се кефите на това;;))

71

Анонимен

преди 10 години

Алекс Алексиев,za6to laje6???Za Dnes ?

70

даа

преди 10 години

Мисирков пак осмърдя форума с псевдоинтелектуални прояви, като ти е толкоз мила Турция, ходи си там!

69

Protopopov

преди 10 години

Постигнали, мостигнали. Ако не наливаха пари световните корпорации /естествено държани от евреи/ щяха да са по-зле и от нас. Използват ги за бъдеща инвазия на Балканите. За това и Ердоган почти задължи турските семейства да имат минимум по три деца. За какво ли?Ако не си подадем ръка православните народи и да имаме закрилата на Русия... пиши ни заминали. И Българи, и сърби, и македонци, а и гърци. Това е жестоката истина.

68

Анонимен

преди 10 години

Тя *** турция винаги е била малко или повече заплаха за България и Балканите. Да не забравяме че турция натисна хамерите да бомбардират югославия заради косово , именно те стоят в дъното на фонфликта.

67

бонобо

преди 10 години

До Анонимен 59Дано се окажеш добър пророк! Сещам се за една снимка в "Der Spiegel" как Мендерес виси на един стълб! Турската армия се командваше от достолепни високочели мъже, с по 2-3 академии (Сен Сир, Уест Пойнт и др.) и няколко езика.До *** парче 62Ататюрк - евреин? Хайде стига с тези евреи - кого ли не изкарахте евреин! Ще ви се, ама твърде много велики хора си присвоихте! Ататюрк има и славянска кръв.

66

Данаил

преди 10 години

До АнонименЛеле това си го бива. България ще стане империя отново ако даде гражданство на всички изселили се и отделили се от нея през вековете

65

Българче

преди 10 години

Не само ще се целуват, ами и ще се натискат!Дано протестите им не свършат така мизерно и безуспешно както се случи у нас !

64

DORIAN

преди 10 години

до 62Безконтролната популация не е културен, проспериращ или икономически феномен! Това, че Турция е станала 74 млн. не вещае приоритети, неже ли културна експанзия! Колкото до "турското икономическо чудо", това е една манипулация, пропаганда и дезинформация...Ако Турция е просперираща икономика, абсолютен парадокс е, защо потока от гастарбайтери към Европа е нескончаем? По-скоро паричните потоци от гастарбайтерите реанимират Турция! Спирането им означава икономически колапс!

63

Анонимен

преди 10 години

Ислямистка Турция представлява огромна заплаха за България, докато светска Турция е наш надежден приятел и съюзник. ***Turciia vinagi e bila zaplaha za svoite sysedi. I v momenta e zaplaha za ciala Evropa. Ne vizhdam shans za promiana v bydeshte.

62

ISTINA

преди 10 години

DO -44 nedey mnogo da govorish moje da se okajem rodnini .......

61

bg

преди 10 години

Rusia,Armenia I Kurdistan trebva da polu4at izlaz na Sredizemno more.Turcia e nezakonno formirovanie.

60

bg

преди 10 години

Satanistite v USA podkrepjat sheriata.

59

topuz

преди 10 години

Алекс Алексиев- хубаво име...:),нищо общо с маниполирането..:)

58

днес.бг.1

преди 10 години

До 9667много си прав за коментар 62.

57

днес.бг.1

преди 10 години

Хах,Ердоган бил диктатор!? Щото забранявал на турците да пият ракия,да пушат кат комини,да се целуват по улиците и се ч***т в храстите на истанбулските паркове. Ограничил абортите и сега не може всяка ханъма,която е слагала рога на мъжа си да прикрие забежките си. Голям смех! Остава да обвинят Ердоган,че не позволява еднополовите бракове в Турция и какафонията ще бъде пълна. Ако няма свобода в Турция,кой сега вика "Долу Ердоган!"Вярно,не съм турчин да разбирам всичко,което става там, но все пак

56

Юсуф Кемал

преди 10 години

Алексиев посочва, че случващото се в Турция представлява един масов протест срещу опитите на ислямисткото правителство на Реджеп Ердоган да върне Турция в Средновековието !!!Ето на този *** Алексиев мога да му кажа да си забие проучването ,някъде отзад...Турция със управлението на Ердоган не само,че не връща държавата към Средновековието ами е тласка със възможни най-големи темпове сред първите силно развиващи се икономки.Алексиев да си гледа България ,че се върнаха във КАМЕННАТА ЕРА.

55

9667

преди 10 години

До 61 - АнонименАко това е показател за ***, тогава в България е безбожно много по-голяма ***.За последните 25 години населението на Турция се увеличи от 62 милиона на 72'а, а на България спадна от близо 9 милиона, на 7!Разумно обяснение моля, велики ми нециганизиран балкански еврейопеецо?!

54

Анонимен

преди 10 години

Турция велика държава? Ха.. май май велика ***... всички много я обичат, ама никой не иска да живее там и всички гледат да се пласират в някоя европейска страна...

53

Анонимен

преди 10 години

Ердоган ще бъде Обесен като Куче на Някой Стълб ако Продалжава в Този Стил.