6

Дарк

преди 11 години

До АнонименСамо ограничен човек може да каже подобно нещо.

5

Natural Dialectics

преди 11 години

Трудно е да накараш някой да осинови дете с увреждания , дори не знам какви хора ги осиновяват. Сега да си оставиш детето е друго нещо ... това не го одобрявам никога. Тази статия ми напомни , че преди да се роди по-малкия ми брат са убеждавали майка ми да абортира , защото детето ще има проблеми и наистина като малък беше слаб и имаше проблеми с бъбреците, но порастна за да стане двуметров мъж , доста силен физически и с дарба в изкуството. God works in a misterious way :)

4

Анонимен

преди 11 години

Нормалният човек изпитва отвращение.Невъзможно е да осинови такова създаниеСпрете с тази гнусна пропаганда

3

сс

преди 11 години

msimovДе да беше вината само на Герб. Всички са един дол дренки.

2

...

преди 11 години

данъците на българина отиват да се дават помощи на ***, да си живеят те като бейове, да си се е*ат на воля и да си оставят децата по домовете.. пък после милостивия и беден българин да ходи и да ги взима и да ги отглежда.. с какви пари???? българите нямат една стотинка да отгледат собствено дете или бездетните хора да си направят инвитро, ами ще осиновяват манагалчета...ами и чувство на вина им се внушава, за това, че не искат, видиш ли, да взимат недъгави ***... пълна пародия...

1

Салахадин

преди 11 години

Пак ли напирате бездетните български семейства да осиновяват ***!!Създадени и плод на незаконните и педофилски връзки на *** братовчеди, по права линия!!!До кога, с тая откровенна политика на ***?