38

предатели!!!

преди 10 години

И Сноуден го е страх от същото в щатите, защо ли ? :) ... иначе и той е борец за правата на човека :)

37

БЪЛГАРИН

преди 10 години

Хаха колко *** имало тука на руски ***,хвалят Русия колко хубаво било там,ама иначе седят и живеят в България,лицемери от класа.Някой ще каже сега че харесвам Америката и тях не харесвам,аз съм българин,харесвам си родината и милея за всичко родно,не за чужди интереси,било то и руски,мъчно ми става като гледам как се продава българска земя на англичани и най вече на руснаци по черноморието,след време ще станем руска колония!

36

Анонимен

преди 10 години

Гари Каспаров реши да не се връща в РусияToi nikomu ne e neobhodim, no toi oste ne go znae!

35

Анонимен

преди 11 години

Каспаров е глезеното дете на КПСС.Партиен член става на 18 години.А иначе парв му път.Русия този път няма да му прости.Един *** по-малко.

34

BUMER

преди 11 години

Пулотоний ли си просиш ?Eврейска ***.......

33

Смислов

преди 11 години

КАСПАРОВ носи фамилията на майка си Клара Каспарова която е арменка, а баща му е евреин Мойсей Вайнщейн.Роден е в Баку !При чем тут Россия?Никой не му обръща внимание нито като велик шахматист, нито като опозиционер.Просто му е мъчно, че е забравен...

32

fan

преди 11 години

Дрън дрън... ако има някаква опасност за него от Путин или Русия като цяло няма място, където да се скрие...привлича внимание...

31

Боб Марли

преди 11 години

в този ред на мисли ще продължа и още малко темата с световни шампиони, които не са етнически руснаци. Ботвинник е евреин роден във Финландия, Тал е от Рига, a Петросян е от Армения.

30

sgtodor

преди 11 години

До Анонимен 30Ако американците не обичат по-силните и и по-умните от тях значи не обичат целия свят защото по-*** и измислена нация просто на планетата не съществува!!!

29

Бoб Марли

преди 11 години

Каспаров не е руснак. Той е роден в Азърбейджан, Баку баща му е арменка а баща му, мисля че беше австрийски или чешки евреин.

28

Анонимен

преди 11 години

всеки който е срещу путин е най-желан съюзник на америкаамериканците не обичат по-силните и по-умните от тяхи винаги им се иска да смачкат някой народсамо че руските индианците се оказаха хапка не за тяхната устакойто е тръгнал с лошо в скитските земи от време персийско та до сега не се е върнал победител - ако въобще се е върнал

27

Анонимен

преди 11 години

и добрите шахматисти могат да са национални предателие нашите поне не са добри шахматисти а мекерета с уста като стамболска вратня

26

Анонимен

преди 11 години

Ами то няма човек, с мозък поне колкото на овца, който да иска да ходи в Русия. А Каспаров не е кой да е, той е световен шампион по шах, което означава, че е поне средноинтелигентен.

25

аз

преди 11 години

До АнонименКакви руснаци бре,само пияници и мързеливци.Язък че им дадохме писменост и държавност-те си искат шефа с тоягата.

24

Анонимен

преди 11 години

Да си ходи в Израел да демагогства, търпението на руснаците се изчерпа.

23

обективен

преди 11 години

Kaспаров е интелигентен човек, и като такъв е нормално да ВЗЕМЕ подобно решение. Крепостните в раша също искат на "западе", ама немат кинти да се усмихнат горките. В това положение ги държи таварщ примиерО, президенто, кагебистО, ловецО и плувецО ***.ин

22

Анонимен

преди 11 години

Да ви призная честно-когато бях малък му се възхищавах. Благодарение на него се заинтересувах от шахмата, научих се да играя много добре, изчетох маса шахматна литература и без да съм се участвал на конкурси пердашех кандидат-майсторите по шахмат в казармата. За мен Гари Каспаров е най-великият шахматист играл някога. Неприятно ми е, че рови срещу Русия и Путин. Ако Путин го нямаше, досега Русия да се бе превърнала в последната дупка на кавала. Толкова не могат ли да го разберат тези "патриоти".

21

Анонимен

преди 11 години

Много ясно да не е луд да седи в Русия, аз даже му се чудех на ентусиазма и упоритоста, с която се опитваше години наред да прави нещо полезно в Русия, ама то кратуните са си кратуми даи им водка и им гледай сайра

20

Divine

преди 11 години

Всеки инакомислещ след като види как велик шахматист от световен шампион става американската *** прокарваща американската пропаганда и да доведе Русия до положението в което, ВЕЧЕ се намираме ние, а именно едно консуматорско общество, без морални ценности, без да мисли за родината си, а мислещо как някой ден ще иде в Щатите или на Запад да бере ягоди и да чисти тоалетни . И за това ли се бориха за свобода Ботев, Левски и други патриоти, да ставаме работна (втора) ръка на чужди държави.

19

Гласът на Русия

преди 11 години

Вземайте я тая хамерикаска ***! Освен за ръководител на кръжок по шах за друго не става тоя агент!