16

.

преди 11 години

Бихме могли да си съдействаме и в интегрирането на циганете ,ще откупим от Румъния града Мангалия и ще го направим град-държава , където ще изселим родните *** и ще оградим добре мястото с 2-3 рова и висока стена с ток.

15

Пари, пари,пари

преди 11 години

Парите движат света, Те движат дори и еколозите, Нашите еколози не се стряскат от положението в Белица, Гълъбово, Ст. Загора, Бургас, Девня, Пловдив, София и ...... но добре , че са парите на Газпром... и веднага видяхме бъдещия враг.....шистовия газ!

14

Анонимен

преди 11 години

Технологията на хидравличното разбиване се използва в България и нито ни е умряла земята нито ни се е отровила подпочвената вода. Добре, че са тези псевдоприродозащитници най-сетне да ни "спасят".

13

Анонимен

преди 11 години

Интересно защо ли не протетират срещу цените на пр.газ на монопола ГАЗПРОМ,така както пртеСтираха срещу високите цени на тока от ЕРП?Защо ли инициаторите на този протест са дижение РУСОФИЛИ?

12

Анонимен

преди 11 години

Една добра новина

11

Ачо

преди 11 години

Много, много, ама много ми е интересно кои подбужда търсенето на шистов газ, кои се интересува от него?:)))))))))))))

10

ТHE Патриот

преди 11 години

то не бяха монсантота,то не са чемтрейлс ,сега за капак на всичко и шистак ,за да ни доизбият за по-сигурно!Ай сиктир !

9

Анонимен

преди 11 години

Румънците не са лоши хора и не са ***, както някои от нас обичат да казват. В момента живея зад граница и мога да кажа, че българите и румънците най-добре се разбираме измежду чужденците. За добро или зло имаме едни и същи проблеми в държавите си, ако се борим заедно за едно по-добро бъдеще, туко-виж сме успели да постигнем нещо :)

8

Българин

преди 11 години

И от мен едно НЕ на шистовия газ...

7

Платена подлога

преди 11 години

"Цял свят го прави", цял свят да ходи на майка си в п*тката. Въпросният "свят" са Щатите, Китай, Великобритания и Полша, които са най-замърсните дупки на Земята. Точно тях ли намерихте да давате за пример ? Вместо да минаваме изцяло на електрически автомобили и отопление, ние търсим газ. Това е да си ***, а не да не искаш шистов.

6

зъби

преди 11 години

Номер 4 е прав. После като се дигне цената на газа, да не излезете на протести пак. Във Великобритания и Румъния падна мораториума, но ние сме по умни от тях. Абе я идете и им берете ягодите...

5

Де си

преди 11 години

Ей, този шистов газ беее, мине не мине пускат темата... ей така да видят дали обществото ще отреагира :)) Ми против сме, много сме против да се добива наоколо!

4

Анонимен

преди 11 години

...Ако се спазва технологията няма нищо страшно...Цял свят го прави...Вие просто сте едни платени по*логи !!!

3

666

преди 11 години

Давам гаранция че започне ли добив в България на шистов газ лично ще отида и ще запаля сондата за добив на газ и всичко покрай нея,та ако ще и да ме опандизят след това.

2

ххх

преди 11 години

любовницата на лютфи накъдето я задухат, не й вярвайте!

1

ТHE Патриот

преди 11 години

Евала ,това са истински българи патриоти!