146

Като ги гледам

преди 11 години

народните ни представители в парламента - чак сега стоплих и започнах да разбирам скрития смисъл на думите на Паисий - "....поради що се срамуваш да се наречеш българин"

145

Митко

преди 11 години

Той и Виденов беше написал една "бяла книга" и после си спомняме какво стана.

144

Младенова

преди 11 години

Непрекъснато се говори за облекчаване на административния натиск върху малките и средни фирми. Нищо не е направено до момента. А има много неща които могат да се направят. Безумно е да се изнудва една малка фирма с персонал 2-3 човека да сключва договор със служба за трудова медицина. Да плаща, а нищо да не получава в замяна. Известно е, че тези служби се размърдват само ако техни "клиенти" имат проверка от инспекцията по труда.

143

по пътя

преди 11 години

До james1Че е *** ние това много добре го знаеме,ама народа български иска да го управляват *** и комунисти.Нашите бащи и маики все още се надяват социализмът да се върне и всичко да е както преди ноември 89г.И колкото и да им обясняваш,че това е невъзможно,по-твърдоглави стават.Няма спасение!!!

142

цезар

преди 11 години

Не така господа не с рога. От правителството още не са пръднали а казвате че мирише. Омразата е лош съветник.Дайте им време и ще видим и съдим тогава. ББ нали им даде 100 дена защо ?бързате преди любимеца си.

141

Левски-КЗЦ

преди 11 години

Казано на обикновен български: "Не очаквайте нищо от нас или да става каквото ще!" Това си избрахте, щото аз не гласувах за Тях.

140

tribun

преди 11 години

Положението е трагично,но те изглеждат доволни,сигурно е останало и нещо за тях да откраднат.

139

Хихи

преди 11 години

"Лятото министрите без почивка, само по седмица и то не заедно" - еех, няма да има гейски почивки :D

138

WhenYou

преди 11 години

Като гледам на кабинетът най-големите му проблеми са кой кога защо и с кого е летял. Може ли да се напишат букварчета на турски. Как да премахне забраната за тютюнопушенето. Може ли да се купи някоя друга медия да има яко промивка на мозъци...

137

Анонимен

преди 11 години

Леле, леле - турчин министър! ДПС трябва да се забрани с референдум, щото друг начин няма! Каква стана тя! България пак трябва да се освобождава ама този път от какви ли не! ...то българи не останаха в държавата, те са по чужбина и повечето се срамуват да се нарекът такива! Но трябва да се борим за България и правото да живеем достойно в родината си! Срам за продажните ни политици, които откъснаха българина от земята му! А с такива проруски, проамерикански, проеврейски... продажници ще е тудно.

136

Елена

преди 11 години

До инженер 135:И аз това питам.Няма какво да ги чакаме повече,видя се,че затъват в лъжи.Сега всички пред урните,а не БСП(60+),турци и *** да избират парламент.

135

по пътя

преди 11 години

Някой знае ли държава в Европа с цветущи финанси:Испания,Италия,Гърция,Ирландия, Кипър а вече и Франция,всички изпитват огромни затруднения.Та какво остава за нас-неразвита пост-кумунистическа държава,в която вече и годния човешки ресурс е на привършване!

134

Анонимен

преди 11 години

Уж цветущи, пък: "Кабинетът намери близо 27 млн. лева за социални мерки" А сега де...

133

Анонимен

преди 11 години

До АнонименА иначе тези мерки за ,които се говори няма да имат никакъв ефект

132

Анонимен

преди 11 години

До АнонименДо явните "интелигентни" гербери:Като всичко е наред с финансите защо Боко се отказа от Дянков? Аз с хода на Боко да жертва Дянков виждам признание за лоша политика

131

ЦК на БСП

преди 11 години

Има,няма пари в бюджета, за пенсионерите,безработните и майчински за многодетни *** ще намерим.Нали те са бъдещето не само на БСП,но и на България и трябва да се подкрепят. А на на вас работещи данъкоплатци ще ви скъсаме ГЗа от данъци ,за да дадем на гореспоменатите ни верни гласасоподаватели.

130

Анонимен

преди 11 години

Като не е цветущо от къде намерихте пари да ги раздавате?

129

сатър

преди 11 години

Хайде сега БСП да свалят цените на тока,храните ,бензина и да вигнат заплатите,като са толкова компетентни.Дръжки. И едно работно място няма да създадат,освен за роднини.Безработицата ще продължи да расте,докато не ги свалим лъжците.

128

не син

преди 11 години

Смешници ! Ще раздадат доста пари и толкова ! На майки,помощи,минимална заплата,енергопомощи и после чепатия !

127

Иван

преди 11 години

Стана ясно, че редица разходи са отлагани, за да бъдат извършени от следващо правителство.Това сме го слушали от Бойко и Дянков.Сега тези ще ни го натрапват всеки ден а що пари потрошиха да се докопат до този кокал.Сега ще си траете - нали искате да сте министри .Станишев ще носи куфарчето на Орешарски.Неговата най лесна.