194

ГОГО

преди 11 години

на *** ще давате ли.... по добре не.

193

Анонимен

преди 11 години

Е, сега вече *** ще намерят чалъм да износват бебетата не по 9 ,а по 6 месеца,това изобщо нямя да ме очуди! Защо никой не стимулира производството в тази държава? Може би защото и управляващите ни така са възпитавани- кражби,кражби и пак кражби.Това,което е причинил социализма на тази държава никой друг не е причинявал.

192

Целта е да си подсигурят активния електорат за следващите избори......... наесен!

191

Митко

преди 11 години

Те така си плащат за купените гласове. Това е малък кахър. Проблема е в покварата в Българското общество. Тези които чакат "да им дадат" са повече от тези които са готови "да допринесат" за България.

190

божеее

преди 11 години

Когато писах тук, че БСП е анти-българска партия, много ме обвиняваха, че съм герберист, а аз въобще не съм гласувал за тях. :)Колков пъти съм писал, че Евророма е в коалиция с БСП, че Станишев говореше за увеличение на *** (т.нар. детски) надбавки от поне една година. Че старците измират и БСП за да задържи кокала облажда другия им електорат-***. Това е национално предателство, защото ще доведе до свръхсоциална тежест и свръхпрестъпност. Но 50% не гласуваха!!!Е кой ни е виновен тога

189

Анонимен

преди 11 години

Попитали *** , кога семействата им ще живее по-добре, когато иммат по 2 деца или когато имат по 8 ? Всички отговорили - 8 !!!!!Логиката е - повече детски, майчински , повече "работна " ръка- повече постъпления....

188

teo

преди 11 години

За сетен път българите се увериха, ЧЕ БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ЧЕРВЕНОТУРСКАТА МАФИЯ ПОДКРЕПЕНА ОТ АТАКА-ДПС, А ИМЕННО КУКЛОВОДИТЕ СерГЕЙ-ибрика, Местан-павел и Волен Сидеров-другия ибрик !!! ТЕЖКО НА БЪЛГАРИЯ!!! БЪЛГАРИ, СЪБУДЕТЕ СЕ И ИЗХВЪРЛЕТЕ ТЕЗИ МАФИОТИ, КОИТО ВРЪЩАТ БЕЛЕНЕ, ВРЪЩАТ ПУШЕНЕТО ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ НАЧИН, КАТО ЗАМАЗВАТ ОЧИТЕ НА КАТО ПУЩАТ ТРОХИЧКИ, КОИТО ЩЕ ВРЪЩАМЕ В ЗАЛЪЦИ И КОМАТИ ОТ ВАС ЗАСПАЛИ БЪЛГАРИ! БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ !!!

187

Анонимен

преди 11 години

Добре дошло за ромите,те освен чавета друго не могат да произвеждат.

186

к

преди 11 години

До 217ами крайно време е всеки, който се осигурява парите му да отиват в лична сметка, така няма да сме вечно солидарни с някой, който не е работил цял живот. Просто всеки ще си използва натрупаната сума било то за майчинство, било за здраве и т.н. преди 3 год. лежах с дъщеря ми в детска педиатрия, платих си по 10 лв. за придружител без право на легло и храна, за сравнение от ромите, с които бе претъпкано отделението никой не плати нищо. Бива солидарност, но това е геноцид спрямо българите.

185

Анонимен

преди 11 години

обект на тази помощ са социално слабите,сиреч ромите.толелират се мързеливите,неуките,безинициативните,лентяите.изпивате кръвчицата на работещите родители,като им смъквате кожата от данъци.нали обещахте данъчни облекчения за тях.няма родител,който да не е погнусен от щедростта,с която раздавате нашите пари на ,,първокласници-ромчета,, детски-на ромчета,безплатен ток-на ромчета.не са ли равни всички деца или някои са по-скъпи на държавата.

184

Анонимен

преди 11 години

*** ще се скъсат да раждат още-повече.

183

до 217

преди 11 години

Абсолютно подкрепям казаното от Вас. Писна ми хората в България да разчитат само на държавата! Докато не се научим, че тя не ни е длъжна и виновна за всичките неволи не мисля, че ще се оправим скоро. Айде, няма нужда всичко да е безплатно, както е в момента. Нека направят раждането 1000 лв., както е в другите страни, да видим колко от *** ни събрятя ще се осмелят да имат деца. За информация - майка съм на дете на 2 год, работя и съм бременна в 6 месец.

182

Анонимен

преди 11 години

как не ви е срам,това е геноцид на българските деца.моите 3 деца явно са ненужни на тая държава.не трябва да има ограничения за доходи-давате с шепи от нашите изстрадани пари,на ***.не само че ни принуждавате да плащаме осигуровки и данъци,ами толерирате развъждането на ***.или просто трябва да изпълните ангажиментите си към електорта си.

181

Анонимен

преди 11 години

Аз съм против. Едно семейство с 5 деца ще получава 2х310 + 5х30 = 750лв без да работи. Не че тези пари са много за 7 човека, но ние имаме едно дете защото не можем да си позволим повече и работим за да узкараме пари. После от моите данъци отиват да изхранват други. Аз искам гаранции, че парите не отиват при мързеливци, и такива за които раждането е професия.

180

tribun

преди 11 години

Това не мога да го разбера,къде ги намери тези 27 млн. при положение ,че държавата ние фалирала,когато слушам обещанията на правителството се чудя ,дали ни лъжат или наистина има пари????

179

Анонимен

преди 11 години

Тук в Америка няма такива работи. Майчински, детски.. Аз примерно нямам деца. Защо трябва да плащам данъци за да взима майчински този който има. Че това си е негов проблем. Като е правил деца да си ги гледа. Нали затова го свалихме Тодор Живков, всеки да си решава съдбата или пак партията решава кой какво да прави.

178

муспи

преди 11 години

213 ROM е показал *** в опит за размисъл. Прочетете го още веднъж.

177

kir

преди 11 години

Майчинските добре се увеличават.Това са за работещи майки, които са полезни за обществото.Но тези детски трябва напълно да се премахнат.Просто няма никакъв смисъл в тях.Ако нямаш доходи да гледаш дете, ами не си прави такова, или си намери работа.

176

проклятие,

преди 11 години

от което и с 310 нищо неструващи лева няма да избягате !!!

175

ROM

преди 11 години

DOBRE 4E YA IMA EVROPA DA SPASI ROMITE OT BALKANSKIYAT GENOCIT . 2013 GODINI PRODALJAVA RAZGRABVANETO NA ROM RIM OT BARBARITE.