49

?

преди 10 години

"Спорната такса за износ на художествени произведения ще бъде намалена"...нещо не разбирам -нямало какво да сложим в BG Лувъра, а ще изнасяме художествени произведения?! И още нещо...като гледам по селските къщички, закупени от англичани, последните така се радват на намерените стари панички и шаренки чергички:)

48

Естет

преди 10 години

До Анонимен И какво точно се направи? И от кого - от пияния резнак ли?

47

web

преди 10 години

Днес, ако искате да продължавам да ви чета не си позволявайте да пишете "екскултурния министър" вместо културния ексминистър. Аман от чалгарски приоми!

46

проктър

преди 10 години

Айде бе Морфов, Москов... Реагирайте!!

45

МВ

преди 10 години

Комунистическо безочие е изказването. Как така е останал бездиханен от липсата на отговор за показване на наши културно изторически ценности във Великобритания и в същото време се пита какво да сложим в нашия Лувър. Ами сложете восъчни фигури на правителството и избралите го в парламента.

44

държавица

преди 10 години

Четете в Строителство и Градът - "Сградите в кв. 500 не отговарят на земетръсните и музейните норми" и не са подходящи за трайно съхраняване на ценни експозиции. Това е поредният герберски буркан без дъно. С такива схеми опразниха резерва за 3,5 години и сега ни предстои най-гладната зима от 1990 г насам. Веждито е за затвора.

43

Анонимен

преди 10 години

За първи път през последните 4 години се направи нещо за културата, но дойдоха комунистите на власт.

42

detelina

преди 10 години

ЕМИ,КАКВО ТОЛКОВА МНОГО ПОЛИТИЦИ ОТ ПРЕХОДА ИМА,КОИТО НИ ДОРАРАХА ДО ТУК!НИКОГА, ДА НЕ ГИ ЗАБРАВЯМЕ!

41

Дедо поп

преди 10 години

" И какво ще сложим в BG Лувъра, чуди се Стоянович"Веднага ти отговарям - тримата от запаса - Гей/Сергей/, Пигмей/Болен/ и Местаня

40

Знаещия

преди 10 години

Няма с какво да я напълним, дайте да я продадем. Тия са *** и крадливото племе, време е да ги изритаме отново:)

39

станишев

преди 10 години

сърбин да такова таковата на българската кулкура

38

Анонимен

преди 10 години

Абе вие *** ли сте или на *** се правите? Той с право се пита човекът какво ще сложи. Я вие - умниците - кажете коя точно галерия или музей ще си дадат културните и исторически ценности, за да ги изтипосат в така наречения Български Лувър? М? То ще бъде рев до небесата, ако някой им пипне нещо, камо ли пък министъра, за да запълни празните стени и рафтове на нова сграда. И пак той ще е виновен, че оголва действащи музеи и галерии. Ама на българин угода няма!

37

Килюминати

преди 10 години

Егати *** е тоя - България е в топ 3 в света по исторически артефакти!

36

Анонимен

преди 10 години

Необразованият, да не кажа неграмотния Вежди беше усвоил от Боко този манталитет да се строи ей така за спорта, грандомански, да се харчат пари без да има защо. Нормално е Стоянович, да се е видял в чудо.

35

Културко

преди 10 години

Абе все съм живял с мисълта ,че сме народ с богата култура и история ,ама Стоянчовичът ,ме убеди в противното,като няма какво да сложим, да сложим експонати от партизанското движение ,портрети на Тодор Живков ,Георги Димитров ,Ленин, Сталин и естествено на Станишев . Изкуството,писмеността,езика и историята са това което съхранява един народ ,ако някой от тези елементи липсва какво остава тогава ???! Сигурно социализъм ?????!

34

Анонимен

преди 10 години

Тоз министър много корумпиран изглежда.Ще изнесе всичко което може да се сложи в БГ лувъра.

33

Н.

преди 10 години

Ако наистина няма какво да сложим, да прекръстваме държавата на Турция 2 и да гасим лампите, цурвули мръсни. Над 1300 години история и да се чудиш какво да сложиш. Виждате ли мили пенсионери вашата партия как работи.

32

Васко

преди 10 години

Наглост и некомпетентност! Това е един от малкото хубави проекти, който ще остане и ще бъде използваем от всички българи, а и не само. Българина може да е беден, но цени изкуството и когато отидеш в София е съвсем нормално да посетиш този музей. Столицата е лицето на България пред света, това е още един начин за привлачане на туристите. Наскоро се разхождах из музея на социалистическото изкуство, където хората също много са се постарали да опишат атмосферата на онези времена. Адмирации!

31

Анонимен

преди 10 години

Изображение на Вожда в зала1,изображение на Вожда в зала2,изображение на Вожда в зала3,изображение на Вожда в зала4,изображение на Вожда в зала5,изображение на Вожда в зала6.Над входа надпис-"Аз го направих!Барозу го хареса." искуствовед коко

30

Още пари

преди 10 години

Какво друго очаквахте от "кабинета" Кокошкарски!