84

БИСТРИШКИЯ ТИГЪР

преди 10 години

ЯКО КАВАЛИ !

83

Модератор

преди 10 години

До Анонимен:Личните обиди и нападки не се толерират!

82

Анонимен

преди 10 години

Господа журналисти, моля не изтривайте коментарите ми!!! Нали все още сме свободни да изразяваме мнение...макар и неудобно за вас!!!

81

Анонимен

преди 10 години

xa toi Boiko si ima mlado gadje,pritrqbvali mu stuardesi

80

полудевам полечка

преди 10 години

бях добре обслуженвъртя ми опашката здраво

79

Анонимен

преди 10 години

кога е термина на стюардесите.дано да родят момчета да има резерви за Тигрите.

78

kir

преди 10 години

Голям праз, че дори и да е истина. За колко пари става въпрос за 10 000лв може би. Ахмет Джолан си взе няколко милиона и никой нищо не му направи, а тея за 5-10 хил лева голяяяяяям проблем.

77

БАЧО ГАНЬО

преди 10 години

АКО ТЕЗИ ИЗНЕСЕНИ ФАКТИ СА ИСТИНСКИ ,ТИКВАТА ТРЯБВА ВЕДНАГА ДА БЪДЕ СЛОЖЕНА ВЪВ ФУРНАТА И ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В *** ! АМА ,ТОВА ИСТИНА ЛИ Е БЕ ,БЪЛГАРИ -МОЖЕ ЛИ ТАКИВА БЕЗХАБЕРНИЦИ ДА ПОСТАВЯТ БЪЛГАРИТЕ В ТАКОВА ПОЛОЖЕНИЕ ,ДА СЕ МОЛЯТ НА НЯКЯКВИ СИ ЕВРОПЕЙЦИ ,КОИТО СА ПО ДОЛУ ОТ НАШИТЕ СМЪРКАДЖИИ И ДА ОБЯВЯВАТ ,ЧЕ СМЕ ВЕЧЕ ЕВРОПЕЙЦИ !

76

Shop

преди 10 години

Нали още миналата година стана ясно, че чартъра е платен, какво се лигавите още? Ще си почешат езиците и ще кажат, че всичко е наред.

75

надя

преди 10 години

Честно казано надали това е вай-интересното от разходите.А кой знае какви други изхарчени за кеф пари са отишли. ...Имам предвид и хората около Борисов.

74

баба

преди 10 години

Боико оти и нази бистришките баби не ни вози с аероплано?Оти нема сигур момци да ни обслужоват ли?Аиде море сега да те видим ко шъ правиш.

73

21

преди 10 години

До bariera_61Абе,ти да не живееш в паралелна реалност?!?!Такива писания има някой път като коментари,че почвам да си мисля,че не живеем в една и съща държава!Или много хора тотално са се чалнали и изобщо не осъзнават истината-положението е от зле по-зле,тия мутрафони-неандерталци последните години направо ни ликвидираха,повече от половината народ е подложен буквално на изтребване,въпроса вече е на оцеляване.А все още има хора,на които това им харесва,къде го виждате "доброто" ?...!

72

wert

преди 10 години

сигурно стюардесите са били с консумация ...

71

Носач

преди 10 години

Ама снощи на Аерогарата пак го посрещнах 4-5 охранители с държавни БМВ-та..Докога така- докато влезе в затвора ли? Бах ти скъпия на бюджета обвиняем....

70

WASILISQNISGERMANI

преди 10 години

В САМОЛЕТА ЛИ СА ГИ ОБСЛУЖИЛИ....НЯКОЙ МУ ВИКАТ НА ТОВА....ОРГИЯ....

69

дядо

преди 10 години

Чета кометарите и се чудя,тези които хвалят управлението на Боко Кратуя и пишат,че е изхвърлил комунистите и "дс" от властта и ги е наврял еди си къде и т.н.,ако го правят за пари,то няма страшно,но ако наистина го мислят,значи много *** имат в тази държава!

68

Анонимен

преди 10 години

Бистришки тигър по време на управлението на Боко да си в тази държава! Вози те правителствения самолет, ако имаш проблеми в работата, премиеринът се обажда на Вальо Танов да те върнат на терминала, който харесваш, онзи пък от своя страна се опитва да те набере по ЕГН - то... Въобще, мила моя майно льо, БГ риалити нон стоп!

67

До 84

преди 10 години

Точна така. В анкетната комисия трябва да влезе и агроном. Тъй като наистина става въпрос за тиквата, значи просто е наложително.

66

lul

преди 10 години

До bariera_61 ти нормален ли си ? да не си oт "тигрите" ? и въобще излизал ли си от панелката,за да ми говориш какво мислят в Европа за България? защото аз живея в тази Европа за която говориш и тук нещата не са такива розови както ги обясняваш или ти е наредено (платено) от баш тигъра

65

До 80

преди 10 години

..., Румен Вълка се махна от "***" защото отказа на Боко Тиквата да му даде 51% от фир. Волф, но явно само ти не си разбрал и дечицата от 01гр. на детска градина "Звънче" от град Карнобат