9

славянин

преди 10 години

Едва ли има по-големи *** в Европа от ингилизите1

8

Анонимен

преди 10 години

Източноевропейците са по-добри работници от британците!Tova otdavna e izwestno. Zatova se tursqt iztochno ewropeizi za rabota, a anglichani a zapadno ewropeizi za slugba.

7

Do Sidney

преди 10 години

Уважаеми Г-не, в Австарлия, като си толкова финансово добре прати ми по сметката 50 000 евро, за осъществяване на проекта ми, че тука банките искат жестоки лихви. Обещавам, че при първа възможност ще ти ги възстановя без лихва, защото при теб пари бол. А и да не ти ги върна бълха те ухапала, а аз ще помогна на много народ тука като доразвия бизнеса си в България.

6

Г

преди 10 години

Не съм много съгласен с коментарите ви колеги. Ако имаш желание си намираш хубава работа с позиция и вс те оценяват. Повечето бг тук просто идват, хващат се на строежа и се почват бири и барбекюта, всяка една фирма дава шанс за квалификация и повишение. Ако си кадърен и имаш собствено мнение и ги покажеш, никой няма да те мисли за 2 качество. Всички мрънкат, че са ан 6,50, но никой не се и стреми да го промени.

5

Черен

преди 10 години

Даже и от нас Африканците са по-добри Източните Европейци-ние сме настанени във общински жилища,Нейно Величество Кралица Елизабет Втора ни плаща,дава ни пари за храна имаме ваучери и за почивки-имаме деца все пак! Наемаме си роби от България и Румъния да ни почистват къщите! В замяна им даваме някой,друг празен буркан или шише за благодарност,все пак са бедни тези народи-трябва да ги подпомагаме с каквото можем!

4

Анонимен

преди 10 години

E факт е че съм нагъзен с работата (нищо че съм висшист) ама съ реди да ме гъзят още много. Разполагам с всичко с квото желая. Тъй че-стискайте дупарки в Бг.Сори!

3

космополит

преди 10 години

Тъжно е , когато всячески подчертават второто качество което представляваш :(

2

бай Иван

преди 10 години

Браво на Джон Бъркоу,има хора които го разбраха...но се чудя защо,никой британец не е потърсил работа в България и Румъния...

1

Али Баба

преди 10 години

На британците ако им се работеше, нямаше да приемат 1 милион гъзарбайтери. Не е печатна грешка, а защото им дават все такава работа, при която трябва да се нагъ*ят.