25

ahah

преди 11 години

От документа на сайта на народното събрание става ясно, че двете водещи партии в парламента смятат да извадят подслушвачите от МВР и да ги обособят в отделна агенция, която да е на подчинението на Министерския съвет. Новата структура ще се казва Държавна агенция Технически операции , или съкратено - ДАТО.Какво Дато? Направо си я кръщават "Ало, Станишев!", че да е ясно и за най - големите *** какво се случва!

24

Де си

преди 11 години

Чиста диктатура е това!! Е, няма такива лицемери!

23

skiof.evony

преди 11 години

ДАТО ще бъдело нещо ново хихи. Няма нищо ново под слънцето. Нова е само техниката, а подслушвачите, като са почнали от 09.09. не са и спирали. Така че знайте, че това не е за по телефона!

22

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

АКО ВЛАСТА МЪДРИ КАК ДА СЕ КАЗВА...ПРЕДЛАГАМ ,,ГЕСТАПО,, ...

21

georgi.ishkitiev

преди 11 години

Пак ще ни спрът всички еврофондове, пак ще си тънем в мизерия. Вече и ще се подслушваме, някой да не съботира хубавата ни държава. Единствено Бойко можеше да ги спре тия разбойници и вие го махнете, тези които гласуваха против ГЕРБ !.. Най-***, е че заради смотаняците страдат и свестните хора в тази държава. *** тъпанарщината.. На следващите избори и да искаме няма да може да сменим сегашните управляващи ! Единствения шанс е протести и сваляне на правителството

20

TankoBG_

преди 11 години

Чудели се кой да управлява новата агенция...Ами да я дадат на Станишев. То и без това само той я ползва...

19

Анонимен

преди 11 години

Колко прав.за сьжаление е бат бойко.индианците са долу.а вождовете Гея и Бея.някьде от Витоша кпандват.и всичко идва от лошия матриал.за сьжаление и тук е прав бат Бойко.

18

Анонимен

преди 11 години

... кой се оплакваше че при ГЕРБ било диктатура? На ви сега диктатура и полицейщина. Всички промени, които новите направиха досега (освен законът за насилие над медици) са такива, че да подсигурят по-дълбоко срастване на държавата с комунистите ("социалисти"). И си го казват съвсем директно дори - намалиха кворума на парламентарните комисии и като ги питаха що, онея викат "ами да не може ГЕРБ да ни влияе". Няма такава диктатура.

17

Анонимен

преди 11 години

А защо пропуската Ал.Петров.Та той е kapo de tutti kapi.

16

на нож!

преди 11 години

За пореден път се оставихме да бъдем изманипулирани! Сега питам аз, пак ли ще стоим и ще гледаме безхаберно как пред очите ни съживяват новия комунистически строй??! СЪБУДИ СЕ, О НЕРАЗУМНИЙ НАРОДЕ!!!

15

СоциаГлист

преди 11 години

вече ще се отчитат на Серго и Доган!

14

BGto

преди 11 години

Искат, за да могат да контролират службата, като те ще назначават техни хора, а информацията, ще използват в своя полза, а защо не и за лични цели.

13

ВойнЪ

преди 11 години

Такава полицейщина не е имало, какво стана с организираното събитие за протести във фейсбук-изведнъж изчезна, а бяха потвърдили над 20 000 човека, сега нови методи за подслушване, какво стана и с онези прословути бюлетини...това е страшно, идват страшни времена.Политическият франкенщайн между БСП+ДПС+Атака е опасен!

12

Анонимен

преди 11 години

А бе тия истрештеха като Волен..да бегаме от тука.ама на запад.а тия скапаняци да си ходят на изток.

11

нерегистриран

преди 11 години

Значи куманоидите ще слухтят, а Цветанов ще е виновен!

10

нерегистриран

преди 11 години

Властта комунистическа не мъдри, тя вече налага ДИКТАТУРА и който не вижда това, значи е политически късоглед! Серговизация + Путинизация, барабар с Местанизация!

9

просто аз

преди 11 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !!!Та какво казваш правеше Цвинокио с МВР ? Това което любимците ти от БСП+ДПС+АТАКА възнамеряват да направят е много по-страшно, но дай ние да дрънкаме без да мислим, все пак за това ни плащат, нали?

8

избирател

преди 11 години

Бе верно ли има още наивници в България,които вярват,че те избират тъй наречената власт?

7

слона

преди 11 години

Слабо ме интересува това дали някой ме подслушва или не. Важното е да живееш нормално, без да имаш нуждата да емигрираш.

6

Somebody

преди 11 години

50 заместник министри, нови агенции ... Отваряне на работни места за "Свои хора"... Така ли се пестят пари в държавата? А кой ще отвори работни места за гласоподавателите? Орешарски внимавай.. ако хората не усетят подобрение по джоба си... зимата ще е страшна :)