31

йй

преди 11 години

никакви депутати без пг! да си ходят директно на село и да дойдат следващите по ред! иначе съответната партия губи глас, подкрепен от своите избиратели! щом не щат да са в партия, да си заминават!

30

Коментор

преди 11 години

В Италия държавата прекрати финансирането на политически партии. Ние докога ще търпимтези циреи и *** - не само ни струват много пари, но и непрекъснато сме свидетели на постоянни скандали,от които страдаме всички. Продажната слаба журналистика от Гьобелсов тип пее на партиите колко са велики и хвърля прах в очите на хората,като измества вниманието им от главния въпрос за икономическото оцеляване и го насочва към партизанщините на отвратителната прослойка наричаща се "политическа класа".

29

До marsian

преди 11 години

Незнам за теб, но аз докато навърших 18 год. имах влог в ДСК, както много мои връсници, в който всеки месец се вкарваха незначителна сума пари. Това ако е разплащателна сметка според теб.

28

marsian

преди 11 години

До 21 Депозит до 1000 лева ли !?Колко щедро .Това не може да е депозит ,а разплащателна сметка .

27

Rummy__

преди 11 години

До Анонимен34Да бе, така си мислиш само. Просто сега цената на 1 *** ще се вдигне двойно, но те партийте си имат пари, така че едва ли ще е проблем. Интересно е обаче защо бсп и дпс предлагат това като техните членове са с желязна партийна идеология и трудно биха предали партията, което ме кара да си мисля, че това ще да е някаква услуга към Сидер ага може би. Все пак някои атакистчета малко ги досрамя напоследъка, пък и Волен едва ли дели анадолския надник с тях..

26

ХА ХА ХА

преди 11 години

ГЕРБЕРСКИТЕ *** *** НА УМРЯЛО, НЯМА ПОВЕЧЕ ДА МОГАТ ДА СИ КУПУВАТ КУ.ВИ В ПАРЛАМЕНТА

25

Дръндер

преди 11 години

До Добряк.Не се сдържах да не ти отговоря. Най-идиотският парламент беше по времето на управлението на *** I-ви. Тогава те си напазаруваха депутати от РЗС и Атака и си правеха каквото искат и сега понеже им се спира кранчето почват да извиват на умрело герболетките май? Айде стига с приказките за феи, елфи, комунисти и турци. Тия хитлеристки лозунги ги остави за втората световна война. А ако Орешарски ли е какъв е там не се справи хората ще го смъкнат. Но не се надявай *** да се върне!

24

REDvayler

преди 11 години

До ИвоОчертава се тотална ревизия на управлението на ГЕРБ. Това само може да ме радва. То бива злоба, но да сте така заслепени, че да има желаещи да се навият за съвместно управление с ГЕРБ

23

Иво

преди 11 години

Егати "експертното" правителство. Вместо да се занимава с важните за държавата и народа въпроси, те гледат как да узурпират цялата власт и да си подсигурят крехкото мнозинство. А Орехарски се жалва че не му давали кредит на доверие на *** му правителство. Ми няма, щото веднага се видя какви са наредени там - любовници, съружници, съпруги, гейове и всякаква партиина ***. Как да имаш доверие на такава компрометирана ***. Орехарски и той не знае как са имената на министрите му иначе експерти

22

Георги

преди 11 години

До N 18 Дали пък това предложение за гласуване без кворум няма да накара партиите да участвуват пълноценно в работата на парламентарните комисии?Все пак всички депутати участвуващи в комисии взимат допълнителни пари към заплатите си!

21

СТЯГАЙ СЕ НАРОДЕ

преди 11 години

На 9-ти СЕПТЕМВРИ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ НА ВСЕОБЩА ПОЛИТИЧЕСКА СТАЧКА ДА СМАЧКАМЕ ЧЕРВЕНИТЕ ИЗ*ОДИ И РЯ*АНИТЕ ***!!!!!!

20

Радвайте се ...

преди 11 години

Според слуховете bTV вече е част от Нова българска медийна група, чийто изпълнителен директор е Ирена Кръстева. Кръстева е майка на депутата от ДПС Делян Пеевски.ЛАЙТЕ ЧЕРВЕНИ *** !!!!!!!

19

catenaccio

преди 11 години

до 16 BBisPedalте службите отдавна са взели мерки : )остава само медицинските службида вземат мерки и да се погрижат за болните хора, пишещи по форумите

18

Мая Минджата

преди 11 години

Много ме е страх, Другарки и Другари, да не би някой да излезе от пендъската ни коалиция и тогава ще се сринеме с гръм и трясък !!!

17

До marsian

преди 11 години

Ми не слушаш достатъчно, вече казаха че тези 10% ще отпаднат за депозити до 1000лв. т.е. детските влогове, което не е достатъчно но все е нещо.

16

Анонимен

преди 11 години

idvat stra6ni dni za balgariq spasqvaite se

15

BBisPedal

преди 11 години

Трябва много да се внимава!!! Мутрите и престъпниците от ГЕРБ (БКП) и техните приятели олигарсите и силовите групировки начело с Буда Борисов подготвят гражданска война и искат да потопят България в кръв!!! Тази анти-българска и анти-човешка групировка иска да пролее кръвта на хиляди невинни хора!!! *** Борисов ще се опита да се докопа до властта по всякакъв начин!!! Нека да не позволяваме това да се случи!!! Трябва да се уведоми ЕС и службите да вземат мерки!

14

тъпчо

преди 11 години

до 12. Хихихихихи! Ама, че си наивник! Тези в момента ги интересува само как да се бетонират във властта. Нищо друго!

13

обeктивен

преди 11 години

Я как хубаво се разбират БСП и Атака. Мъка ми е за гейберите, ще бъдат наврени в миша дупка...

12

Анонимен

преди 11 години

На протест !!!