39

БИРИ

преди 11 години

В АБСУРДИСТАН НЯМА ПРОБЛЕМИ,ОСВЕН ЦИГАРИТЕ,А И ДА ПОМОГНЕМ НА "РУСКИТЕ " ОЛИГАРСИ

38

Анонимен

преди 11 години

До 42:Купувам мляко от производител (кравар) по 1 лв литъра, току що издоено, още топло. Как така става 2 лв в магазина; никой по веригата не полага усилия и разходи, съизмерими с онези на производителя. Филе купувам по 16 лв/кг, също поне два пъти по-евтино отколкото в магазина.

37

ттт

преди 11 години

Одисей1:"дейсността с която се занимавате е по-малко конкурентноспосна и с по-ниска принадена стойност"Не е вярно! Фирмите, които изнасят получават 50% от стойността на продукцията по собственна сметка, другата половина - по сметка в друга държава. Затова предприятия с по 1000 работника бяха купени за 2 - 3 години от директорите им. В европейска държава, такава фабрика се прави от няколко поколения фабриканти. В София има по-много S класи отколкото в Кьолн. От ниска конкурентоспособност ли е?

36

kiro

преди 11 години

AMI NALI BSP STESHE DA OTKRIVA 400 000 RABOTNI MESTA:))) ILI ZABRAVIHA VECHE...

35

да ва...

преди 11 години

Да ва ... у простите глави, какво само ревете по цял ден тука, нямало българско производство, нямало тва онова, държавата ви все виновна. Ами като отидете в магазина купувайте български стоки, за да стимулирате нашето произвоство, а не чесън от Китай и картофи от северния полюс. Еййй, аман от мрънкачи

34

Анонимен

преди 11 години

Пак ли Георги Ангелов, пак ли това тъпо добиче, дето само глупости говори?

33

Анонимен

преди 11 години

От такива икономисти, като този *** и разбира се и така наречените юристи държавата а и света са на това дередже.

32

комунист

преди 11 години

що па да не краднем пак от гьола белене? - питам аз баламурниците

31

колониален роб

преди 11 години

В БЬЛГАРИЯ НАИСТИНА ИМА ИЗЛИШЬК НА СКЬП ТОК ОТ ВЕИ И АМЕРИКАНСКИ ЦЕНТРАЛИ. АЗ СЬМ БИЗНЕСМЕН - КАК ДА ВЛАГАМ СРЕДСТВА ЗА ПРОИЗДОСТВО КОЕТО ДА Е КОНКУРЕНТНО НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ПАЗАР КОГАТО ТОКА МИ Е ПРЕСКЬП И ПРОДУКЦИЯТА МИ Е ПРЕСКЬПА. АКО ЦЕНАТА ОА ТОКА В ГЕРМАНИЯ Е ВЗЕМЕМ ЗА ЕТАЛОН 100 то цената в БЬЛГАРИЯ Е 108 цената в РУСИЯ, КИТАЙ И САЩ Е. 58 . Е КАК ЩЕ ПРОИЗВЕЖДАМЕ??? ЕС И ГЛУПАЦИТЕ ПОЛИТИЦИ В БЬЛГАРИЯ УБИХА БЬЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА така УБИВАТ НАРОДА И НИ НАПРАВИХА КОЛОНИЯ НА САЩ И ЕС!!

30

леля

преди 11 години

Когато крадците върнат ,парите на майките ни, бащите ни и нашите изнесени по чужди банки и направят тук заводи в които да работи българският народ-тогава ще се оправим!Не чуждите инвестиции които си изнасят печалбите на вън!

29

Анонимен

преди 11 години

До галин"До великите икономисти вкл. г-н Ангелов.Като има излишък ел. енергия нали по вссички закони на пазарната икономика цената трябва да пада а в България се вдига ако не можете да отговорите питайте Сорос". В България има пазарна икономика, колкото в Китай има демокрация.

28

Анонимен

преди 11 години

Интересно, къде беше икономистчето, да пита за безработицата и доходите Бойко, който 4 години говореше само за "предишните". На него що не му търсеха сметка?

27

галин

преди 11 години

До великите икономисти вкл. г-н Ангелов.Като има излишък ел. енергия нали по вссички закони на пазарната икономика цената трябва да пада а в България се вдига ако не можете да отговорите питайте Сорос.

26

Анонимен

преди 11 години

Така работи триглавата ламя. Приказки и крадене. Манолова вече засмука кюстендилската митница. Засмука я като торнадо.

25

Do edin ot mnogoto

преди 11 години

Az protestiram sreshtu partiinia model zatova niama da glasuvam Za koiato I da e partia ! Ako mislish che ne sum prav che partiiniat model e propit ot korupcia I ni obricha na neuspeh - ubedi me !

24

psn

преди 11 години

До 21, АзНапълно си прав. Имаме крещяща нужда от производство и създаване на продукти с добавена стойност. Една държава няма как да се крепи на туризъм и еврофондове, и аутсорсинг в последно време.

23

1_българин

преди 11 години

Дойдат ли комунисти на власт, изчезват парите или стоките. Сега ще е по скоро първият. Ще изчезнат парите , щото няма кой вече да натиска фирмите и гражданите да плащат данъци.Съвет. Лятото затваряйте буркани . И пари и домати.

22

До Румен

преди 11 години

Ей подлого долна платена да се махаш само лъжи пишеш съсипахте държавата, а ГЕРБ са ви виновни, че три пъти фалирате държавата и окрадохте парите на народа!!! Ненаяли се!!! Само линч за такива като теб и твоите вождове и другари!!!

21

един от многото

преди 11 години

повечето от протестиращите в неделя на 02.06. казват , че не са гласували за никого - как тогава имат смелост да протестиратако не искат турци да бяха гласували за една от 44 - те други партиине може да искаш нещо ако нямаш ясна позиция какво искашпротестирам заради безплатната ариана и кебапчета осигурени от двете партиивярно че сме умрели от глад ама чак така ли...

20

rumen221

преди 11 години

УНИКАЛЕН ПОЗОР...!!!- ДОКАТО НИ ЗАЛЪГВАТ С НЯКОЛКО ПРОЦЕНТА, ГЕРБЕРИТЕ КРАДАТ МИЛИАРДИ ОТ АЕЦ-КОЗЛОДУЙ- Към момента ГЕРБ продава 77% от енергията на Козлудуй на БОГАТИ клиенти в Германия Австрия и Италия (всички те изпитващи погнуса от собствените си АЕЦ), чрез ЧЕСТНИ ЧАСТНИЦИ- посредници по 3,5 СТОТИНКИ...!!!- Това съобщи директорът на централата Валентин Николов в интервю за БНР. - А ГЛАДНИТЕ БЪЛГАРИ КУПУВАТ "ФОТО" ТОК ЗА 75 СТОТИНКИ...!!!