6

1

преди 11 години

За дежурните и разбиращи от всичко душици, които не работят и цял ден се оплакват от всичко и от всички, без да са платили един лев осигуровки ама с претенции . Ресурса който притежава НЗОК е ограничен и ако няма регулация, парите ще свършат още на 5 месе. Доказателство е че населението на България намалява а всички болници всяка година искат повече и повече пари. Тоест създават се пациенти за да се точи касата, а отделно се изнудват и за още пари. А за направленията е факт, че почти всякоджипи

5

ПАЦИЕНТ

преди 11 години

МАЗНИК

4

Буревестников

преди 11 години

.... Човекът е прав , бре! Изпълнява си задълженията "ПРОФЕСИОНАЛНО" ;) Той "НЕ КРАДЕ" човечеца.... той просто си "ВЗИМА" ;) Да не кажете сега , че е "откраднал цялата каца с мед" ;) ?!?! Кацата си е там! Той просто си бърка най редовно в нея.... облизва си пръстите.... и после пак бърка :) ;) :) !!!! Тая смехотворна "ЗДРАВНА КАСА" и тия така наречени "здравно-осигурителни вноски".... една от най - ГОЛЕМИТЕ ДАЛАВЕРИ в Абсурдистан и яка "ЧЕРНА КАСА" на определени "кръгове" тук!!! Трагедия сме :(!

3

rumen221

преди 11 години

ЦЕКОВ,- НАЛИ СИ ДОКТОР... МАРШ ДА ЛЕКУВАШ *** ИЛИ... СИ ОТИВАЙ НА СЕЛО ЗА ДА... САДИШ КАРТОФИ..., КАКТО КАЗА ФЮРЕРА...!!!- АЙДЕ ЦЕКОВ - МАРШ...!.

2

Анонимен

преди 11 години

Винаги е така. Колкото повече знае човек, толкова по - малко се прави на всезнайко.

1

vesko02

преди 11 години

Да попитаме хората доволни ли са от услугите на НЗОК. Да+ Не-