17

gramatik

преди 10 години

цимент se pishe s "e" a ne s "и"!We4e nemoshete i da pishete na balgarski be rapanari!

16

ФАШИСТ

преди 10 години

е , това , че от стъкло се прави БЕТОН не бях чувал. СОФЕТАТА да се предложат за НОБЕЛОВА НАГРАДА. на бетонова глава - бетонов акъл :))))))))))))))))))))))))))))))))

15

Анонимен

преди 10 години

Защо трябва да се харчат пари за стикери, комисии..а не се печели от безхаберието на тези, които са си позволили да държат такъв автомобил пред блока си. Минават виждат колата, нямаш право да я държиш,глоба и срок да бъде махната 1 м.,какви са тези 3 месеца, ако не я махнеш,още по-голяма глоба и покриване на разноските по извозване на колата и така вместо да вземеш някой лв. защото си дал колата за рециклиране, ще се наложи да платиш глоба + такса за извозване т.е. че някой ти е свършил работата

14

yfff

преди 10 години

София не трябва вече да е столица ,тя е СРАМ за България !!!

13

Анонимен

преди 10 години

Абе вие наивни деца иванчовци ли сте?Какъв бетон от автомобили?Бетона се прави от клинкер ,а за триплексовите стъкла просто забравете да се занимава някои да ги смила за добавка към бетона - скъпо и безсмислено.

12

махленска клюкарка

преди 10 години

до 11 и до 12Емилио пиши на български, че нищо не ти се разбира!Е, точно така мислят всички провинциалисти, като теб-ще си докарат *** в София. Само, ако можеше да се видиш отстрани, колко си смешен.

11

Анонимен

преди 10 години

Imam edin butqlak i mislq da si go zakaram da mi stoi v posranata Sofiq

10

Emilio

преди 10 години

ot 12godini jiveq v España i tuk vinagi e bilo taka koito iska da si darji starata kola da q vkarva v garajako nqma takuv,da si naemeza 1godina shte si plati oshte edin pat brakmata

9

Невен

преди 10 години

Заглавието е куцо, но това което казва Калина е правилно. Днес трошки, утре всичкия *** дето е върху тревните площи.

8

ceci_

преди 10 години

До AudiТочно в Изгрев е по-скоро старата софийска аристокрация, остаряла и обедняла, но още живееща в хубав район. :)

7

SS

преди 10 години

До ЯворТова добре, да се подаде сигнал. Но виждам, че не е анонимен. А все още не сме нормална бяла държава и никой не може да ме опази от отмъстителни комшии. Познаван собствениците на двете трошки - и двамата са *** от най-лошия тип. Склонни са да направят всякаква мизерия на - входната врата, на моето возило, което е сравнително ново /5 годишно/. Пак казвам - общината да се вземе в ръце и да раздига ***, паркирани пред блоковете повече от 3 години.

6

Audi

преди 10 години

Това най-вероятно са трошките на провинциалистите,дошли в софия да бачкат за 350 лв.

5

махленска клюкарка

преди 10 години

Пак се почна с комплексите за шопите. Какво общо има това с темата. София е най-големият град и е нормално да има повече коли и съответно повече изоставени такива. И по провинцията има, но са по-малко или са в дворовете и не се забелязват.

4

Потърпевш

преди 10 години

Според мен трошките са поне 10000, а това са още толкова паркоместа, които ще се освободят. 3 месеца е много да се чака. Най-много седмица и колата да се вдига.

3

Явор

преди 10 години

Ако имате такива коли стояли повече от 3 години пред блока, просто напишете жалба до столичен инспекторат тук sofia.bg/virtdelovodstvo.asp. Укажете модел на колата, цвят, регистрационен номер, гражданска отговорност кога е изтекла и къде е спряна (адрес). Те пращат до районния кмет, който урежда да се сложат стикерите и най-накрая да се махнат излезлите от употреба МПС.Проверено е, няма нужда да се редиш на опашка никъде!

2

SS

преди 10 години

Всяка кола, престояваща на обществено място без застраховка и платен данък повече от 3 години, моменталически да се вдига за скрап, след съответните предупреждения със стикери и писма до собственика. Така ще се изчистят многобройните курници и складове на колела. Пред моя блок има 2 броя такив - голф 2 и един ситроен зх, които 3 години вече не са мръднали. Проверих ги, последната застраховка на единия е от преди 5 години, на другия 3.

1

Калина

преди 10 години

Може ли за бетон да отидат и бетонните гаражи, които са нацжъкани по тревните площи в кварталите ни и до сега никой не намери начин да ги отстрани?