50

Силвия Ганчева

преди 10 години

Сигурно ще се зададат, но определено Кунева от сега си връзва гащите и иска да ги яхне!! Каква наглост!

49

Nina_Lalovaa

преди 10 години

Очаквах Кунева да яхне зараждащото се недоволство от новия кабинет, който и без това виси на косъм, но чак толкова скоро и бързо да се активизират люспите й, не съм очаквала. Това е популистко и много долно. В същото време, има вече назначение зам - министри от Движението й в кабинета Орешарски? Каква игра играе отново, г-жо Пръмова?

48

dimityr_penev

преди 10 години

Кунева упорито се опитва да го играе опозиция на сегашната власт, само и само да бъде в светлината на прожекторите. В противен случай, всички ще забравят за нея и за нейната партия.

47

avram_bakalina

преди 10 години

Кунева защо се пени? Нали онзи ден сложиха неин човек в министерството на финансите. И тя се гушна с властта.

46

Hrisov

преди 10 години

Кунева е една от грабителките на България, която успя да удари едно рамо на монополите у нас да упражнят още повече положението си. Представете си ако дойде на власт, то какво ще става тогава.

45

didoo

преди 10 години

Кунева да не се прави на света вода ненапита, защото всички много добре знаем от къде идват парите за финансирането на нейната политическа кампания. Нека не забравя, че вече българина отдавна не яде доматите от колците.

44

merrri

преди 10 години

Кунева дали е на същото мнение с Прошко?! Тъй като тя даде моралната си подкрепа за този кабинет и дори отиде на среща с Орешарски, където за награда, че отклони десния вот й дадоха няколко ключови позиции. А може Пръмова да е разгневена, че този път няма да вземе участие в пладнешкия обир, наречен Белене, който ту лансираше като алтернатива, ту отричаше.

43

rafaela

преди 10 години

Партията на Кунева има доста шизофренично отношение към кабинета Орешарски, явно всичко е поредното театро за пред хората, да покажем колко бесни десни сме. Прошко тука се е изхвърлил с критики, а в същото време виждаме как приближени до Кунева и ДБГ заемат ключови позиции в кабинета на Орешарски.

42

Rapti

преди 10 години

Ти си само една национална предателка, Кунева, дето ни съсипа икономиката и като минисър, и като еврокомисар! Това ли е заслужил българския народ *** като Меглена Кунева?

41

H.Poirot

преди 10 години

Точно ти ли ще го кажеш, ***, брюкселска лелка, дето си снаха на Иван Пръмов, точно ти ли ще мислиш хубавото бъдеще на България! Я виж каква ти е измислената партия! Как имаш очи изобщо да се обадиш!

40

_GERB_

преди 10 години

.

39

Анонимен

преди 10 години

SAMO MALOUMNICI KAT TEB MOGAT DA PRAVAT TUY NAESEN , NO NEMA DASA KATO TEZI OT FEVRUARI ,A YALOVI KATO VCHERASHNIA PROTEST

38

Анонимен

преди 10 години

За власт,всички дават мило и драго и все патриоти и специалисти се пишат,истината е че ни съсипаха,като държава,икономика и народ.

37

Радио Ереван

преди 10 години

Кога точно започват да недоволстват хората от червената мафия! От началото на есента, демек от вчера... Септември ще бъде май юни! Щото след календара на маите започвал календара на юните...

36

анонимен

преди 10 години

Хората на Кунева изобщо не могат да смятат! Протестите вече започнаха, тези хора слепи ли са, глухи ли са?!Кунева, между другото нали си подаде оставка! Какво се пъчи да прави анализи, тя не можа да си пресметне дори процентите!

35

Chepat

преди 10 години

Samo BSP!

34

Gavaz

преди 10 години

Kuneva, ti si edin ot nai-retrogradnite politici! 5 dni inaha ot novoto pravitelstvi i veche izleze s kompetentno mnenie, za da zayavish jalkoto si sushtestvuvane!

33

ДС в действие !!!!!!

преди 10 години

Тия се мъчат да се присламчат към протестиращите !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Не случайно са били винаги петата колона на БСП !!!!!!!!!!!!! По-опасни са от *** Сидеров !!!!!!!!!!!!

32

_Анонимен

преди 10 години

Кога на есен, бре? Протестите вече започнаха. Ама нормално тая да не е в час...

31

jojo

преди 10 години

Тия да се скриват,видя се ,че народа не ги иска!