16

Juliani

преди 11 години

Като хората са уязвими, обезсърчени и депресирани да потърсят психолози или да четат.Да намерят занимание, което ще им донесе някакво удовлетворение.Вместо да дават толкова пари за врачки, да помогнат на някое сираче например.След това биха се почувствали много по-добре.Отново ви препоръчвам книгите на Зеланд и следващият път, когато са зле вместо да тичат по врачки, да помислят къде грешат и какво трябва да променят в живота си.

15

Анонимен

преди 11 години

Жалка работа. Хората дават милиони за врачки. А България тъне в ла*на.

14

Тотю от Бургас

преди 11 години

Всеки може да бъде излъган. Въпроса е да носи ли наказателна отговорност измамник в особено големи размери, които допълнително не е декларирал приходи и не си е платил всички такси , налози , данъци и т.н. Според съда, закона дава право да минат по чл. 78а на НК ако си платят дължимите суми и имат чисто съдебно минало. Но виси въпроса с хилядите измамени хора. Повечето от тях са уязвими, болни, възрастни, стресирани, и т.н. Тук е задачата на обвинението да представи убедителни доказателства.

13

7777

преди 11 години

До 6767Чети и тогава говори. Не се излагай, като се изказваш неподготвен.

12

Topfly

преди 11 години

Какви ясновидки са тези, щом не могат да предвидят една данъчна проверка :))

11

Juliani

преди 11 години

Не мога да разбера хората, които се доверяват на разни шарлатанки, разказват им и житие, и битие, дават им сума ти пари за гледане и разваляне на магии. Хора, опомнете се- никой, освен вие самите не може да контролирате живота си.Съдбата ни е съставена от множество варианти, никой не може да ви даде напълно точна прогноза как ще се развие. Препоръчвам Вадим Зеланд и неговите книги от поредицата Трансърфинг на реалността" вместо да се разорявате, ходейки по врачки!

10

Анонимен

преди 11 години

Колко пари харчи българина за глупости не е истина.И аз почвам да гледам на бутилка домашна ракия

9

Скептика

преди 11 години

Тая статия ме разсмя. Щом държавата почна да дири данъци от ясновидки, значи е време да иска данъци и от чакръкчиите, също от уличните гадатели, музикантите и просяците. Абе как ще докажат колко пари печели един гадател, като всеки идва в дома му, плаща на ръка и не получава нито касов бон, нито разписка. Няма регистрирана фирма, няма касов апарат, няма нищо. Смешна работа. Май дребните търговци по сергиите вече нямат нищо за одрусване, щото те са най-лесни за скубене...

8

Гунчо

преди 11 години

Няма толкова *** народ,да им дадат 1 300000!

7

antubis

преди 11 години

До МенНе четеш правилно. Те са си платили данъците и отделно от това им е належена глоба, затова че не са го правили до сега.

6

Мен

преди 11 години

Хехе, не платили 130 хил. лв данъци и ги отръскали с 6 бона глоба. Далаверата им е 124 000 лв.

5

anonimen

преди 11 години

...pazi boje slapa da proglede....vıv ..ruse ..vraçki..dobreliste ..be hora..ta tova sa ...vatovski .***....vsiçko e..........lıjjjjjaaaaaaaaaaaaaa.....

4

анонимен

преди 11 години

Какви ясновидки само,как не са "видели",че ще ги подгони закона!Шарлатанки,ама като има прости да им дават пари.....

3

mim

преди 11 години

Че то много доходоносно да лъжеш - 1 300 000 лв / 700 човека = 1857лв средно на човек. *** и балъците...

2

cucko

преди 11 години

1 300 000..... Някои от нас трябва да работят към 140 години за такива пари. Спрете да си давате левчетата на шарлатани хора!

1

ПНСД

преди 11 години

*** народ... слаба държава. А матр'ялът, дето им ги е дал тия кинти не спира да ме учудва :(