18

анонимен

преди 11 години

агенцията може да се оправи но само ако се уволнят всички служители до един и се назначат други с необходимото образование и квалификация . сегашните служители са назначени по някакви измислени програми с пари от ЕС , нямат си и представа как може да се защити едно дете и скучаят докато чакат да си вземат заплатата на края на месеца .

17

Михаила

преди 11 години

До АнонименПо-точно казано не можеше да бъде.

16

Rummy__

преди 11 години

До ПотърпевшАз съм се сблъсквала. Дейността на агенцията не е изпълнителна. Тя е конролиращ орган най - вече. Следи за изпълнението на политиките, извършва проверки, формира политика, но НЕ работи пряко с децата риск, а по - скоро следи соц. служби как работят с тях, като при сигнали проверява случаите и тн.

15

шинин местан

преди 11 години

За се закрие както в София , така и филиалите в страната ! Хранилка за некадърни и двулични *** , близки до властта. Абсолютно непотребна структура , С РАНГ НА МИНИСТЕРСТВО И СЪОТВЕТНИТЕ ЗАПЛАТИ И ОГРОМНИ БОНУСИ ВСЯКО ТРИМЕСЕЧИЕ ПО НАД 1000 ЛЕВА. Ширин Местан на път за МОЛа нямала дребни и попитала шофьора си има ли у себе си пари.Той отговорил утвърдително. Купила си парцалки и му поискала 1 700 лева за да плати. Той и казал , че няма. Вдигнала му скандал , че няма дребни и я излъгал,2000пари

14

Анонимен

преди 11 години

До МихаилаЕ не се ли сещаш за да се поднесе територия за развихряне на професорка по езика видна българска спортистка дейността да отиде в най-ненужното министерство, което пък Борисов с първично-перверзна любов към спорта създаде, за да се реализира българката с турски буквар в чантата. Какво ли не прави cивият кариеризъм! А понеже споменахме любов - браво на Орешарски формира единственото в света правителство на шведските петорки напълно негов подбор.

13

Потърпевш

преди 11 години

А някой сблъсквал ли се е с тази Агенция? Защото аз лично съм се сблъсквал. Това е агенция обслужвам интереси,но не за детето,а на близки и познати!!!

12

Анонимен

преди 11 години

ABE KAK SA SE RAJDALI PO DESET ,TA I POVE4E DECA V STAROTO BALGARSKO SEMEISTVO KOGA IZOB6TO NE E SA6TESTVUVALA RAKAVA AGENCIA ZA DECATA . I SPADA NA RAJDAEMOSTA MAI TRQBVA DA E TARSIM V SA6TESTVUVANETO NA TAZI AGENCIA KOQTO 4REZ DANACITE NI IZMUKVAT FINANSOV RESUR ZA EDNI LELKI S RAZMERITE NA FIDOSKOVA KOITO NITO 6TE DOPRINESAT ZA UVELI4ENIE NA RAJDAEMOSTA , NITO 6TE OPAZQT DECATA . DECATA SA GRIJA ZA TEHNITE RODITELI . PRAVI6 SI SMETKA ZA MASRAFA , PLANIRA6 SI DECA I GI VAZPITAVA

11

Нападател

преди 11 години

За да са добре децата, трябва и родителите, баби и дядовци и цялото общество да са добре, което ще рече и материално. И да са спокойни, уверени, кротки, здрави, разумни и т. н. Ама това факт ли е? Та тази агенция е нужна, но може ли да защити децата от всичко?

10

Хелзо

преди 11 години

Някой да забелязва как отскоро се напъват да вкарат всякакви частни организации и институции в държавния сектор? И замириса на комунизъм май.....

9

галактика

преди 11 години

ДВЕСТА неправителствени организации ?!?!?!!!!!

8

_GERB_

преди 11 години

Да си върнем България!

7

Rummy__

преди 11 години

Защо, г-н Орешарски, защо?

6

Михаила

преди 11 години

Ама как пък да не ... Точно Социално подпомагане закриля Циганчетата... как се изразихте, Закрилник детски... Имам вече опит с тях - как се отнасят с ***, която знае, че иска 15 вида помощи и пари от тях, ама не може да каже какво точно иска, а милите ни "Социално подпомагане" внимателно и културно обясняват,а видях и как се отнасят с българките - с пренебрежение, невежливо отношение и дори грубо, та как казахте?! Има закрила ?!

5

преди 11 години

що, и без това нищо не правят ... ще направят някоя може би малко по-ефективна ... или поне ще спестят пари от хрантутници

4

13

преди 11 години

Една седмица идиотии,една година не ми се мисли.

3

Михаила

преди 11 години

Поредната глупост, която явно е угодна на Някои ...

2

Закрилник детски

преди 11 години

Това е една истинки измислена агенция ! Тома ще ви каже всеки служител от Агенцията за социално подпомагане ! Те абсолютно нищо не вършат. Те са по-зле от Хелзинския комитет. Закрила има в социалното подпомагане, има и в общините. С това е ангажирана и т.н. детска педагогическа стая. А тези - като наблюдаващи, но и търсещи кусури, като скъпо платени чиновници. А и кои деца се закрилят в нашата татковина ? Правилно-ЦИГАНЧЕТАТА ! ДА СЕ ЗАКРИЕ !!!!

1

SKYBET

преди 11 години

4estito zakrila na deteto otiva kym dps,smiatam znaete ot kogo e misnistyra na mladejta i sporta