10

майка на седмокласни

преди 10 години

Ужасссс, имаме бал 34.06, а това е на ръба за немската, където иска да учи детето. Сега какво правим?Ако сбърканата задача беше премахната, нямаше да ходим от гнездо на гнездо. Кого да съдя и отговор не чакам!

9

майка на седмокласни

преди 10 години

Да, моето дете е измерило и не е открило правилен отговор! Друго дете от класа , което е мислещо, също не е отговорило. В МОН няма да си направят труда да поправят изначалната си грешка. Жалко за по-мислещите ученици и родителите им. Живеем в страна на калинки, шаблони, подмазвачи и неграмотници. Напред науката е слънце!

8

Деси

преди 10 години

Не са я решили точно знаещите деца, които са се замислили повече и са измерили, вместо да отговорят "на око". И точно те ще са потърпевшите. Срам!

7

Анонимен

преди 10 години

А тези които са разбрали ,че е грешна и не са я решили какво ще правят?

6

Анонимен

преди 10 години

Тъжна Българио .... ;-(

5

дебилизация

преди 10 години

Крачат бодро младите зомбита, окуражавани от зомбирани институции... и родители. 75% от бъдещето ни може да реши правилно погрешно зададена задача!Това постижение непременно трябва да бъде споделено с останалия цивилизован свят...Нямам думи. Отказвам се да мисля.

4

ники димов

преди 10 години

Незнам дали чиновниците от министерството четат тези коментари, но ако е така нека значт, че сред тях има големи некадърници. И те получават заплата за това. Цяла година време има за да направят този тест, ходили са по 8ч. на ден на работа и са седели на бюро и накрая се ***.НЕ КАЗВАМ, ЧЕ ВСИЧКИ СА НЕКАДЪРНИЦИ, НО ИМА ПОНЕ ДВАМА ОТ ТЯХ - ТОЗИ КОЙТО Е НАПРАВИЛ ЗАДАЧАТА И ТОЗИ КОЙТО ГО Е ПРОВЕРИЛ!Ако на детето ми не му стигант две точки за да влезе там където иска - ще съдя министерството!!!

3

А

преди 10 години

Заложените бомби със закъснител в образованието в началото на 90-те години на миналия век дават своите резултати.Каквито са съставителите на задачата, такива са и отговорите на мнозинството решили я.Така че да не ги виним!

2

mim

преди 10 години

е как може след като не е зададен коректно въпрос във тест, да се зачита защото голям процент отговорили "правилно" или по-скоро по-инерция...дигайте си чукалата скъпи ни образователни министри, че само спъвате децата...

1

Анонимен

преди 10 години

Явно през цялото време им се преподава грешно!