13

До "Дъртанян&qu

преди 10 години

Вземи се скрий в дупката, от която си изпълзял нещастнико! Само глупости пишеш, може би за да отклониш вниманието на хората от темата. Изглежда ти си участвал в боя над лекарите и сам си *** жител на *** махала!

12

Дъртънян

преди 10 години

Божее като погледна колко много глупости съм написал!!!Ще взема да кажа на фелшера да ми смени хапчетата. От тия не ми е добре

11

хах

преди 10 години

нищо не си развалил. Ти доказа, че един човек може да изпише повече простотии от всички останали!

10

7

преди 10 години

do dartanjan:edno e doktor po dentalna medicina,a savsem drugo e doktor po obshta medicina-GP.

9

До "Дъртанян&qu

преди 10 години

Абе психар нещастен, върви си пий хапчетата и не осмърдявай форума!Че си ДЪРТ, дърт си, че си л/айнян, такъв си, ама вече ни писна от подобните на теб муруци!

8

7

преди 10 години

do dartanjan: estestveno !

7

голяма работа

преди 10 години

те полицията бият, бърза помощ няма да бият... ако си "тарикат" с малко пари или си с "културни особености" за теб закони не важат - това е реалността, ако ще и 100г. затвор да сложат при тая съдебна система все тая.

6

7

преди 10 години

do dartanjan :pravish li razlika mejdu lekar i dentist ?

5

до хейтъра

преди 10 години

Дъртанян ли си мишкан ли си!Следващия път онея от родовообщиния строи като сметнат да организират "линч" към лекарите ще търкат наровете,а ако това не им допада ще се и трудят обществено-полезно!

4

до дъртанян

преди 10 години

Виждам ,че си французин -мускетар и с кеф си ги говориш тея глупости.Като ти искат пари ще го документираш и в прокуратурата !А това "случаино" компроментиране дето го изпусна е чисто и просто опит да се разруши системата и такива "тервелисти" с тъмен отенък на кожата, да минават метър .

3

ccc

преди 10 години

То май в Тервел освен индийци други няма. Лека полека влизаме в историята :) на изчезналите народи.

2

Цецо

преди 10 години

По-бързо да приемат тия промени в Кодекса, та подобни *** да търкат наровете в затвора!!!

1

Българин

преди 10 години

Докато няма осъдени ефективно няколко подобни цървула,ежедневните побоища и саморазправи с екипите на "Спешна помощ" ще продължават,все едно нищо не се е случило.