32

lul

преди 10 години

дет се вика...сherchez la femme

31

Def

преди 10 години

Герберите си искат Пашата и това си е!!!

30

Анонимен

преди 10 години

Да не е строителя на цветановите апартаменти ? Че и по квартал си пасва.

29

Mimoza

преди 10 години

Като ви чета коментарите се чудя: Да се смея ли, да плача ли? Какво означава за вас "Хайде, почна се!"? Какво се е почнало, като то не е спирало? Хем ви мързи да гласувате, хем ви е много къса паметта! Пожелавам ви от сърце повече здраве, непрекъснато образоване и повече работа, тогава някои неща от самосебе си ще намалеят...само с плямпане на глупости няма да стане!

28

Анонимен

преди 10 години

Ако е бил на принципа от 30 апартамента ще продам 35 ,а някои ще го ...

27

Гого

преди 10 години

Yes! Денят започна добре!

26

void

преди 10 години

От всяка дреболия се прави спекулация за покушение... Човекът си правил сандвич, но се подхлъзнал и паднал по гръб върху ножа за масло... 5-6 пъти... На това драги мои журналисти му се вика случайност. И шефовете на строителни фирми са особено уязвими, тъй като с пот на челото си изкарват хляба и са принудени да карат на сандвичи през повечето време.

25

Анонимен

преди 10 години

Последно СТРОИТЕЛНА или ОХРАНИТЕЛНА е фирмата???Цяла сутрин по различните медии само sheets!Журналистиката в Бг е Джурналистика!

24

Един

преди 10 години

В момента бандитите трябва да си върнат вересиите на милиционерите, защото на последните им пари под краката. Дори си мисля, че самите милиционери ще излизат нощем да правят бели, само за да ни насадят тъпия извод, че видите ли при Бойко всичко било спокойно. Някой ако е гледал шведския филм "Kops" знае за какво става въпрос.

23

Анонимен

преди 10 години

Цветанов, некадърник, подавай оставка!!!

22

Анонимен

преди 10 години

Това е второто или третото убийство откакто *** додоха на власт, честито ! Рестартираха се незавършените проекти от предишния им мандат - поръчкови проследявания, подслушвания, убийства и тем подобни ! Честито пак !

21

диди

преди 10 години

До СОФИЯНЕЦСТОЛИЧНИЯ квартал "Изгрев"

20

Ok!

преди 10 години

Шеф на строителна фирма открит убит в кв. "Изгрев"вместо да плювате по комунизите, както ги наричате, по-добре да се разбере този "строителен шеф" колко народ е завлякъл.

19

everest

преди 10 години

Гарантирано от ГЕРБ - нагли, бири, снайпери по съдебни палати, убиване на 18 годишни момичета от куки за наследство, отвличане на 12 годишни момичета за изнудвания и т.н....

18

ШЖоро

преди 10 години

До СОФИЯНЕЦМоже би СДВР от статията все пак ти говори нещо, А?

17

g

преди 10 години

Очаквайте скоро и "НАГЛИТЕ"2 на българска територия.Със специалното участие на "ОЛИГАРСКИ" и новата тройна коалиция.Чудя се вече дали да не спирам коментарите,че току виж и аз съю изчезнал.

16

СОФИЯНЕЦ

преди 10 години

КУХИ *** СОФИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ. В КОЙ ГРАД СЕ НАМИРА КВ. ИЗГРЕВ ОТ ЗАГЛАВИЕТО НЕ СТАВА ЯСНО !!!!!

15

Angelhell

преди 10 години

До BulgarinЧе то да се е спирало?Или викаш оня дето го гръмнаха пред съда е било мираж?Пък доколкото си спомням стана по времето на Цветановото МВР. :)

14

я пък ти

преди 10 години

До ЧекоЧе кога е спирало-след 12 апартаментни кражби само в нашия вход,обраха и мазетата,точат и бензина и една чистачка даже свихав Дианабад!Никога не е спирало-докато милициятя се множат все повече и една пейка не остана в парка,какво да говорим за някаква сигурност....Но стотиците милиони за милицията-все не стигат за усвояване..

13

Анонимен

преди 10 години

Май поотвикнахме на такива новини, но сега нещата се връщат с бързо темпо по старо му. Комунизите въобще не губят време. Маргините невинни, убийство утре в други ден пак. Ай честито