45

Бочо Тиквочо

преди 11 години

Ужасно става за мен и Цвъчи щом и шефа Ердоган го подкараха...Не се сърдете приятели,ама Галевите ни чакат и скоро ще се съберем и нивга няма да се разделим!Очаквайте подробности във вестниците!

44

За съжаление

преди 11 години

За съжаление в Турция, държава, която едва ли ще приемат скоро в ЕС, минималната РЗ е поне 3-4 по-висако от нашата. Държава, която постепенно се ислямилизира, която посяга на свободите на хората, но дори и в тази държава полицията не си позволява да подслушва без заповед....Иначе и в Турция не са цвете , щом ги управлява ислямист..........

43

nijmegen

преди 11 години

До Анонименti znaesh li kakvo e kuzulbashin vuobshte....***!!!!may nikoga ne si izlizal ot zatuntenoto si selce i nay uchiliq chovek may e hodjata v seloto ti!?Kuzulbashite sa horata koito sa napravili islqma moderen i naprednichav!!!!!!!!!!

42

nijmegen

преди 11 години

po statistika v Turciq jiveqt postoqnno kum 6-7 miliona zapadnoevropeyci ot neturski proizhod,da ne govorim za okolo 4-5 miliona ot bivshiq savetski sayuz.....pointeresuvay se malko, nedey slusha samo propaganda...

41

do 45

преди 11 години

И какво ще видим? Не виждам опашки пред посолствата им в западна европа да мигрират там, напротив- натискат се да идват в ЕС, живеят скотски и бягат от "стандарта, заплатите, пенсиите, пътищата, курортите, транспорта, обслужването". Защо ли никой не се натисак да ходи в този рай? А, да, защото не е точна така , а само фасата в 1-2 града и няколко курорт, но в 90 % е точно обратното- мизерия, изстаналост, средновековие. Стой си в Анадола и не ни давай акъл. Тези приказки не на нас

40

до 40

преди 11 години

Кои права са нарушение бе Кънчо? - *** в Турция първо, после пиши простотии :) И си гледай държавата, защото там протестират за някакви дървета, а у нас изсякоха Балкана. *** и виж какъв е стандарта, заплатите, пенсиите, пътищата, курортите, транспорта, обслужването и ги сравни с нашата родна мизерия. Нарушени им били правата - ама си *** :)

39

Muntcho Demokrata

преди 11 години

За 45 години тоталитаризъм не помня и една демонстрация - прлотест...Освен на футболни мачове срещу чуждестранни отбори - като "Аякс". Тогава демонстрантите счупиха фото-витрините на холандското посолство..А сега, уж демокрация, а пък то бой , ченч и слъбска музика...

38

до Денизли

преди 11 години

НАЛИ ТИ КАЗАХ ЧУТУРО ДА НЕ СЕ ОБАЖДАШ БЕ ***,КОЛКО ДА ПОВТАРЯМ БЕ ДИРЕК

37

Анонимен

преди 11 години

А един мармот завива шоколади...Кютай си там в Манафландия.....а ако ти стиска ходи да протестираш и ти.

36

Денизли

преди 11 години

Събрали са се тука десетина мишока и плюят по Турция каква била, Турция точно за един час може да присвои *** като свой 82-ри вилаят за това по тихичко *** !

35

Анонимен

преди 11 години

стига говори глупости такива болкуци най-мн ги мразя

34

до 32

преди 11 години

Не виждам тълпи от желаещи немци, французи, американци да мигрират в Турция. Гетоизирали са Германия, капсулирали са се, неинтегрирани, с отчаяни опити за интеграция на някои образовани. Живетя в гета, но не се връщат в "процъфтяваща Турция".Никой не бяга от хубав живот. Истанбул е изключение, а вътрешността, където е мизерия, шалвари, неграмотност и средновекове е норма.

33

Анонимен

преди 11 години

Да се чете: Студенти ислямисти терористи в София на протест...

32

Анонимен

преди 11 години

браво на турците изградени са като общество може да вземем пример от тях

31

Анонимен

преди 11 години

Долу Турция!Никога няма да станат цивилизована светска държава, защото ислямът е отрова, от която няма излекуване!

30

Анонимен

преди 11 години

това са къзълбаши, марксисти и комунисти

29

Анонимен

преди 11 години

Май идва турска пролет :) Ще разберат какво е безработица и глад :) Скоро бях там - социалната пенсия е 900 лири, тази година се очаква 4.5% ръст.. Половината анселение е до 24 г. възраст и 99% от фирмите са семейни.. Време е и там да се въвевде демокрация от запада - плода е узрял и трябва да се бере, пардон - да се краде :)

28

Natural Dialectics

преди 11 години

Дано го свалят тоя фанатизиран ***.

27

либерал

преди 11 години

Единият диктатор си замина време е и ислямистката гад да го стори

26

муспи

преди 11 години

Много е приятно, че след няколко години - четири или пет, съвсем друго наше правителство, вече българско, ще изпрати на султана един камион облигации за национализирването на турските имоти в България, и че изплащането ще започне до 500 години и ако турция си е погасила дълговете за тракийските беженци и е върнала заграбената тракия.